Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já když nemůžu dlouho usnout, dám si panáka Jägermeistera. Funguje to.:-)

0 0
možnosti

A teď popravdě - s kým jste měl rizikový kontakt ?

Nebo ono to přilétlo z vesmíru přímo na vás, aniž byste se s kýmkoliv setkal ?

8-o8-o8-o

0 0
možnosti
Foto

V43í78t 29H46a85s48s26a22n

25. 3. 2021 14:54

Loni koncem dubna a začátkem května se mi jako jedinému fotografovi podařilo fotit na covidových odděleních hned tří pražských nemocnic. Na Bulovce, na Karlově náměstí a na Vinohradech. Viděl a nafotil jsem tam dost otřesné věci. Většinu z nich ale z důvodu možného porušení GDPR nemohu publikovat. Nemocnicemi autorizované fotky, které jsem mohl publikovat si čtenáři jistě najdou na mém blogu ze začátku loňského května.

Přestože se domnívám, že například vánoční pouštění do některých obchodů po dvou byl nesmysl, který silně kontrastoval s přeplněnými tramvajemi a autobusy. (Místo toho měla být posilněná veřejná doprava.) A i nad některými dalšími současnými vládními nařízeními zůstává rozum stát - (viz. např. nařízení o nošení roušek venku, i když je člověk sám.), autorovi dávám karmu. VH

4 1
možnosti

Vrchní cenzor musí mít přeci pravdu vždy, ne ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Přeji jen to opravdu dobré, tohle zrovna mně opravdu věř...já tu svůj seriál, který včera po několika týdnech martýria skončil, prodávat opravdu, ale opravdu nebudu. Ale hele, fakt by mne zajímalo, proč nesmím napsat neváženému Cilichovi, že je ubohý a vlezlý se svým vnucováním, že je mravně nízký a sociálně primitivní, pokud věci eticky necítí... Fakt mi, Patriku drahý, odpověz, proč každý takový můj příspěvek jako závadný náhle neexistuje...Cilich v zaujalo nás není nic co by se nevidělo... máš-li sil, hurá ven s tím... protože asi velmi dobře oba víme, kam tyhle posilovací články vedou v důsledcích. Jsem trochu nepříjemný existencialista...přežíváš-li Cilicha, jistě přežiješ i mne.

3 0
možnosti

Přesně! Pan Cilich ve svém svatém boji proti agresivitě příslušníků Církve Roušky Svaté (jeho nálepkovací termín, kterým se jasně odkopal již na počátku svého blogu) zcela opomíjí už více než rok trvající agresivitu Sekty Nedodržovačů Ničeho. Kterážto agresivita (epidemologická) se projevuje již pouhým výskytem příslušníka této sekty na veřejnosti. Kdežto příslušník opačného tábora snad svým nošením roušky nikoho neohrožuje ani neomezuje.

Blíže pane Bango zde: https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=767991

2 0
možnosti

Pár obecných blábolů a je z toho blog

3 7
možnosti
Foto

Jedna co jí chybí koncovka nahoře na krku a je z toho hloupej příspěvek...

2 1
možnosti

Nenapadlo by mně, že i vám dám karmu. Zajímavá zkušenost. osobně mi přijde nesmysl do ní cpát politickou masírku z netu. Ale neníčí to článek úplně.

Je zajímavé, že na netu nemáte nikde přátelé, kteří podporují opatření, vakcinaci jakoukoliv vakcínou, zvláštní názorová bublina.

Jinak variabilita průběhů je z mého pohledu hlavní důvod, proč je kolem Covidu tolik emocí a konspirací. A podle zkušeností z mého okolí je ta variabilita i mazi prvním a dalším proděláním. Takže loterie života. A s čím kdo hraje se ukáže až se Covid zeptá.

Proto ti chytřejší z nás se chrání a šanci, že se zeptá se snaží snížit.

1 0
možnosti

Snaží se být jako novinář, tj. najde si pár extrémních reakcí a z toho dělá úsudek co si lidi myslí.

1 0
možnosti

Přeji brzké uzdravení. Mě to chytlo v únoru a po třech týdnech pomalého náběhu do běžného rytmu je zase dobře.

0 0
možnosti

Popisujete to hezky. To se ke konci izolace cítíte super! Tak vylezete na dvůr, chopíte se sekery a o 6-8 máchnutí později si jdete sednout. A to rozházené spaní taky, ale to jsem přisuzoval prospaným dnům.

0 0
možnosti

Přeji brzké zotavení:).. I kdyby se u Vás postcovid nedej Bůh zastavil, tak oproti covidu už je to celkem pohoda, to nespaní a únava by do půl roku mělo odeznít..

0 0
možnosti

K tomu dodám, že nejdůležitější je nebláznit. Pořádně člověka zhuntovat umí i obyčejná chřipka, nad kterou přitom už jen mávneme rukou, když se o ní začne mluvit v médiích, že začíná sezóna. Zažito dvakrát, jednou věk 30+, podruhé 40+ a v obou případech stačilo. Měsíce trvalo než jsem dostal tělo do formy a vrátil si fyzičku.

Naproti tomu covid prodělán ve věku 50+ a proti chřipkám brnkačka. Už jsem tady na diskusích zmiňoval, že jsem covid zaregistroval tak, že mi najednou přestaly z bot na běhání smrdět nohy. Díky tomu jsem si všiml, že je něco s čichem a některé věci necítím. Jinak nic. Možná mi to pár dní tak dobře neběhalo, ale to není nic neobvyklého. Kdo běhá, tak ví, že někdy má pocit, že se doslova vznáší a jindy se naopak trápí.

0 2
možnosti
Foto

Jenže Vy nejste na světě s vašimi (ne)příznaky sám, je tady bohužel milionová skupina lidí, co měli trochu jiné starosti, než jsou smradlavé nohy a teď už nemají starosti žádné. Bohužel...

1 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.