Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dietní Diego, u McDona bych se nenajedla ani za nic, protože to tam smrdí, ale máte můj obdiv za ten tvaroh bez ničeho. Kdybych snědla samotný tvaroh, tak se udusím. Vás to nedusí?

0 0
možnosti
Foto

Ne. Vlastně je to docela fajn. Po třech týdnech. První dny jsem myslel, že tvaroh poleju benzínem a rituálně zapálím, stejně jako rýžový chleba, jogurt a krůtí šunku. Nechal bych si jen maso a zeleninu :).

0 0
možnosti
Foto

...střídmě a pestře, to bylo heslo mého táty lékaře, který ovšem toto heslo nedodržoval;-)

1 0
možnosti
Foto

Maminka (stařenka jako nic za korunu do kornoutu) mojí tety zase pořád chodila a říkala, jezte chudějc, jezte chudějc nebo budete nemocný. Chudějc bylo ve smyslu, nejezte toho tolik a nejezte tolik tučného. Teta neposlechla, jedla hodně, jedla tučné, vydržela celý život s naším potrhlým strýcem a nemocná je, ale žije. Těžko říct, jestli z jídla nebo z těch nervů ze strejdy, protože já s ním nedokážu vydržet ani půl dne. :-)

0 0
možnosti

To nejtěžší vás čeká, až ty kila schodíte ( dle mé zkušenosti ).

1 0
možnosti

P48e90t34r 19T61o69m64e73k

24. 7. 2019 11:13

Exhibicionista Banga pokračuje. Trapné.

2 6
možnosti

Proč? Zavidite, co? Určitě máte pupík :-)

3 0
možnosti
Foto

Hele - tohle není hubnutí, ale sebelikvidace. Pokud chceš pokračovat, tak doporučuji denní příjem 4-5 litrů vody, odplavují se toxické ketolátky svalového metabolismu.

Přestaň blbnout, Patriku. !!

3 0
možnosti
Foto

Tak to denně vypiju úplně bez potíží :). Voda, neslazený čaj.. po litrech. A neboj vlka nic, neblbnu :). Však počkej na další díly, aj na lékařskou kontrolu dojde, odběry, výsledky.. všechno bude!

2 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.