Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

Pan Okamura a PRAVDA,omluva a respekt ? On uznává jen své lží a nenávist !

Koho to vlastně někteří lidí zvolili? Zlo a jen ZLo... mělo by se měně hovořit a více jednat. Mělo by se proti SPD ss Za stávkovat,za svoje prohlášení by měl sedět - za mřížemi,nikoliv ve Vládě ! Pane Banga pro Vás R^ a Karma .

5 9
možnosti

Je to smutné, ale ze všech, co se k pracovnímu a později internačnímu táboru v Letech vyjadřují, je pravděpodobně Okamura pravdě nejblíž.

11 5
možnosti
JH

Děkuji za Váš článek, hodně mi dal. Pěkně, pravdivě a upřimně napsané a hlavně poučné. Dnes jsem ale i sledovala dění v poslanecké sněmovně. S politováním musím říci, že tábor v Letech a holokaust Romů a vůbec romská otázka se staly pouze nástrojem k politickému boji politiků. Jim o Romy totiž tak ani nejde, ale jen o své zviditelnění, o své předvádění se před voliči a o svou polívčičku! A to nejen SPD, ale i KDU, Top a ostatním. Je mi to moc líto. Na druhou stranu, teď už by měl být v této otázce klid, nemá cenu dál jitřit emoce. Politici i Romové mají šanci dokázat, jak se má společně bezproblémově soužít ve společnosti, vzájemně se respektovat, aby už se doba, ve které museli žít naši prarodiče, čili doba válečná a k různým etnikům včetně Romů a Slovanů krutá, neopakovala. Všichni jsme snad Češi a pro společnost musíme udělat maximum - pracovat, přinášet jí něco, nekrást, nepodváďět, nezneužívat ji, přispívat k jejímu rozvoji a klidu v ní. Pokud bude žít jeden na úkor druhého, nepůjde to a staré i současné křivdy se nikdy nenapraví. A platí to oboustraně. Děkuji ještě jednou za článek a karma R^

6 2
možnosti
Foto

R^Patriku, už nějaký čas mě mrazí z toho všeho, co se teď děje na naší politické scéně. Právě tohle je jeden z kamínků té nechutné mozaiky. Nebo spíš balvanů než kamínků.

16 0
možnosti
VV

se stranami jako SPD a podobnými v celé EU máme ještě šanci na přežití !!

8 8
možnosti
JG

Bohužel žádný extrém nepřináší nic dobrého a pravdou je, že pan Okamura má v mnohém názory hodně extrémní

3 0
možnosti
Foto

Zabývat se politikou podle mne zrovna nemá smysl. Jedno je totiž jasné. Okamurovo odvolání z čela Sněmovny by mohlo zabránit vzniku stabilní vlády a to je myslím jasné každému, kdo současné politické dění trošku sleduje.

Zdroj: https://banga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=652877R^ Ano, naprostý souhlas. Bohužel, ,,kupčení s ostatky", tedy i s historií, památkou i pietou, to je bohužel, současný kolorit naší politické scény. A to se netýká toliko SPDRv

2 0
možnosti
Foto

R^čekat že se Okamura omluví nebo připustí chybu je naivní-vlastně celá ta naše současná politická reprezentace je opravdu "elita":-/stačí vzpomenout na tu Zemanovu aférku s Peroutkou

omluvit se umí jen charakterní člověk ̈a pravý chlap

8 2
možnosti

A proč by se měl omlouvat?

5 3
možnosti
MK

M95i39l40a31n 30K16e12s71l

7. 3. 2018 21:25

Nic lepšího si nemohl Okamura přát než to hlasování o jeho odvolání.Mnoho lidí si myslí,že prndání zda byl nebo nebyl plot v Letech se nehodí na program parlamentu a nevím,koho to zajímá.Parlament by se měl zabývat v současné době daleko důležitějšími věcmi.Popud k tomu zbytečnému tlachání dali Lidovci,kteří nemají,co lidem nabídnout.Kdyby mlčeli,tak si toho málokdo všiml.Takhle má Okamura a ta jeho partaj reklamu zadarmo.

3 2
možnosti
Foto

Mě zrovna nenapadá co by aktualně bylo důležitějšího.

Mohl byste úvést co má aktualně sněmovna důležitějšího na práci než zajistit aby byla reprezentována slušnými lidmi co nelžou jako když tiskne?

2 0
možnosti
Foto

Lety zkoumal Úřad pro vyšetřování zločinů komunismu, který vyšetřoval „případ Lety“ , dále historici z Historického ústavu Akademie věd (Historikové a kauza Lety, Praha 1999). Historik, profesor Jana Rataj a také Dějiny a současnost. Nebudu raději psát, co oni o Letech napsali, ale rozhodně ne to, co se oficiálně o Letech tvrdí. Všichni se shodli na stejném.

17 2
možnosti
Foto

Tím historici nechtějí snižovat utrpení Romů v protektorátu Čechy a Morava. Nacistům se u nás podařilo celkem vyhladit původní Romy. žijící staletí u nás. Dnešní Romové u nás jsou ti, co přišli z Rumunska a z jiných zemí.

8 2
možnosti
DV

D11a19v43i72d 20V84l53k

7. 3. 2018 21:04

On to prostě Okamura hraje na to nejhorší co v lidech je.Darebák prostě dobře zná mentalitu darebáků a pro koryto a prachy udělá cokoliv a možná je to taky trochu prostě blbec.

9 18
možnosti
ČP

Vynechejte Okamuru. A vám obecně nevadí, že se tady rozrůstá skupina občanů ČR, která nechodí do práce, nevzdělává atd. ?

14 4
možnosti
ČP

A co je v této informaci špatně?

„Milí přátelé, vážené dámy a pánové, vítám vás na svém facebookovém profilu. Za posledních sedmdesát let stoupl počet Romů v České republice 32 krát. Ano, slyšíte dobře. Je to skutečně neuvěřitelný nárůst. Zatímco v roce 1945 u nás žilo 10 000 Romů, tak letos je to podle odhadů 320 000. Jen za posledních čtrnáct let se jejich počet zdvojnásobil. Podle mého názoru je stávající strmý růst romské populace jedním ze dvou největších bezpečnostních rizik pro Českou republiku. Samozřejmě tím druhým jsou nepřizpůsobiví imigranti."

Zdroj: https://banga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=652877

14 1
možnosti
ZH

Vzdělanému člověku musí být jasné, že se zde všichni současní Romové nenarodili. Mnoho jich přišlo z Balkánu, dokonce z Ruska a to v době internacionálního socialismu. Nicméně mi není jasné, co je ohrožujícího na tom, že zde Romové jsou a vytvářejí údajnou: jedno ze dvou největších rizik bezpečnosti pro ČR. Co s tím rizikem chce Okamura dělat?? Omezit romskou porodnost? Jak chce tuto situaci řešit není schopen ani naznačit. Tak nám naznačte. Protože jinak ona bezchybná výpověď nemá smysl.

2 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.