Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

A hele, smazali mi příspěvek, aniž jsem tam měl jediné sprosté slovo!

Smažte si to znovu, ale pořád trvám na tom, že jste, pane Banga, xenofob hrubého zrna.

A skutečnost, že Vašim jediným argumentem je smazání, také o lecčems svědčí.

4 0
možnosti
JC

Dnes na idnes.cz je zpráva, že zemřel bývalý slovenský hokejista asi v 34 letech. Tak by mne zajímalo, jak tuhle náhlou smrt pojme pan Banga? Nebo je rozdíl mezi 27 a 34 lety?

3 0
možnosti
BK

Vážení diskutující - od kdy se masáž srdce provádí úderem rukou,která je až nad hlavou policisty a pak bum - celou sílou do hrudí - ?? Pokud vím,úder je těsně nad srdcem,pak masáž a následně dýchaní z úst do úst -... tak že ?

0 0
možnosti
Foto

Asi jste nikdy neslysela o tzv. prekordialnim uderu. Jedna se o silny uder na oblast prekordia (tedy casti hrudniku), jehoz ucelem je vratit srdecni aktivitu. Je mozne jej pouzit pred vlastni neprimou masazi srdce. Presto, v soucasne dobe se jak prekordialni uder, tak dychani z ust do ust nedoporucuje. Pro zajisteni dostatecneho minimalniho krevniho obehu a okyslicovani mozku do prijezdu vozidla zachranne sluzby se doporucuje provadet kompresi hrudniku v oblasti hrudni kosti..

7 0
možnosti
FK

Banga je angažovaný za Romeu, která se snaží případ eskalovat. JEJÍ vinou musel z města odjet kuchař, který ani nebyl na směně, protože se bál o život. JEJÍ vinou Romové vyhrožují Čechům smrtí a pizzerii vypálením.

10 1
možnosti
BK
JD

J34a22n 61D90o91m29e12k

5. 11. 2016 6:47

Tento cikán si samozřejmě prisadí. V 99 procentech mých zkušeností vždy lže cikán! Takže na jedné straně návštěvníci pizzerie (ne agresivní fetaci, ale lidé s partnerkami) a na druhé straně cikánský agresivní feťák obtěžující hosty a hlavně jejich partnerky a je jedno zda verbálně či jinak(každé obtěžování partnerek hodnotim jako trestuhodne) Takže jednoznacne nelžou lidé z Pizzerie!!! Cikáni zde někdo jiný, že by cikáni?

8 1
možnosti
BK

Jan Domek - pro mne je hodny ROM i spatny ROM - hodny GADŽA i spatny GADŽA - takze budte fer ok ? Dekuji.

0 4
možnosti
AP

Zbytečná otázka pane Bango.

1 1
možnosti
MH

Pane Banga, měl byste se probrat.

Nikoho zde nezajímá, zda dotyčný muž byl cikán či nebyl.

Jde o to, že agresivní feťák obtěžoval lidi a naštěstí byl zpacifikován odvážnými lidmi, aniž by ublížil někomu jinému. To, že měl při zásahu srdeční zástavu, klidně patří jako komplikace u dlouhodobého feťáka.

Skončil pro společnost jedině dobře. A mě osobně skutečně nezajímá zda byl bílý nebo hnědý nebo černý. Je dobře, že tato kreatura již neobtěžuje lidi. Tak se prosím pane Banga PROBERTE !!!

13 1
možnosti
Foto

Kdo tady lže je bazální otázka. Napsat to slovensky, bylo by to zavádějící.:-)

4 0
možnosti
BK
FS

Nevím vůbec, proč se takové zbytečné články v mediích objevují. Bez ohledu na etnickou příslušnost společnosti žádná škoda nevznikla, ba naopak. Rodina ať si to vyřeší po svém. Není jediný důvod tomu věnovat jakoukoliv pozornost. Pizerii přeji spoustu platících a spokojených hostů.

10 1
možnosti
IH

Naprosto s vána souhlasímR^

2 1
možnosti
ŠM

Byl jste tam? Nebyl! Tak si ty fabulace a dohady strčte víte kam!

2 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.