Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J47a35k48u27b 14R21o79t75h

31. 10. 2016 16:53

Jako člověk, který několikrát prováděl nepřímou masáž srdce, mohu říci, že ve snaze mlžit, pane Bango, matete. Je evidentní, že šlo o záchranu, nikoliv bití. Ostatně, nechcete se také nějak vyjádřit k demonstraci Romů v Žatci a k výhrůžkám smrti pro někoho, kdo zaručeně s událostí nemá nic společného?:-/

40 1
možnosti
Foto

Běžně totiž dáváte masáž srdce někomu kdo křičí, tak to prostě chodí, že?

1 2
možnosti
Foto

Tak kdo tady lže, Romové nebo lidé z pizzerie?

Nepřejte si vědět, s kým mám horší zkušenosti.

21 1
možnosti
Foto

Pizzerie v Žatci? Problém bude asi obecně v narkomanech. Tady nejde o barvu pleti či původ, ale o smrt agresivního narkomana. A o to tu jde.

9 2
možnosti
JA

Zvonka to vyzerá, že mu bouchá do srdce. tzv. nepřímá masáž.

8 1
možnosti
Foto

Od kdy se dělá masáž srdce někomu, kdo křičí?

1 1
možnosti
JN

J17i81ř83í 79N90o67s78e83k

31. 10. 2016 16:14

Pokud vím, pane Bango, byl to těžký feťák, který v rauši dělal brajgl na lounské ubytovně, kde bydlel, sousedi ho nechali odvézt do nemocnice, kde měl po propuštění počkat na rodiče, nepočkal, utekl a v pizzerii se choval násilně, po prvním odchodu (bez placení) se tam vrátil. Čert vem, jestli byl Rom nebo ne. Předběžně šlo o selhání organismu po dlouholetém zneužívání návykových látek. Ti lidé ho oživovali, ocenila to i posádka záchranky.

My přece nejsme zaujatí, ale tohle nejsou argumenty, pane Bango. Vycházejte z faktů.

Už jednou jsem psal, proč mladý člověk nebyl u své rodící družky a zfetoval se jako zvíře. Rasisti vypadají jinak, než že oživují násilníka.

Nejde o spiknutí.

Jak se Romea staví k průběhu demonstrace? Ta v pořádku rozhodně nebyla.

81 1
možnosti
JZ

Nevím, proč do toho pořád taháte drogy. Jestli někdo feťák byl nebo ne, to je fuk, nechápu, jaký to má význam pro tuto situaci. Koneckonců, jak tvrdíte, lidé mu poskytovali jen první pomoc v důsledku selhání organismu, ať už z jakýchkoliv příčin.

Proč by měl být mladý člověk u své rodící družky a ve střízlivím stavu?? Kolik chlapů je místo v porodnici v hospodě a náležitě chalstá.. (rozumějte, intoxikuje).

1 17
možnosti
Foto

J32i56ř26í 65R32o45h65a45n

31. 10. 2016 16:11

Začátek videa je dost nezřetelný, něco se tam míhá, a není jisté co. Pak jsou vidět něčí záda. Ten prudký pohyb může být jak rána pěstí do obličeje, tak i pokus o resuscitaci - nepřímá masáž srdce. Není vůbec nic vidět co to bylo, a pouštět ty dvě vteřiny stále dokola z toho lynčování rozhodně nedělá. Zbytek nahrávky mi připadá jako že ho jen drží na zemi, aby se moc nekroutil a nemohl utéct, a pak někdo požádá o záchranku. A ty komentáře lidí z venku - to taky není žádný důkaz násilí, tady na iDnes se to taky komentuje všelijak.

Já osobně na svém názoru nemám důvod nic změnit: byl zfetovaný, ožralý, nebo tak něco, a ohrožoval ostatní hosty pizzerie. Ti ho pomocí policie zpacifikovali, a přitom zkolaboval. Proč, to ať určí soudní pitva. Něco mi ale říká, že vy jejímu výsledku stejně věřit nebudete.

46 1
možnosti
PN

P91e44t75r 65N44o86v39á64k

31. 10. 2016 16:17

Naprostý souhlas. Ještě bych to vyšperkoval. Ze záběru není vůbec jasné, kam ten jeden úder je směřován. Takže ho taky mohl zpacifikovat do nohou, že.

1 1
možnosti
RH

Protože nemáme žádný poznatek o příčině smrti, tak nemůžeme zjistit kdo se provinil a kdo je oběť. Do té doby je to tenký led.

2 0
možnosti
DK

No pozor, pane Horáčku. Část obyvatelstva, která ve čtvrtek (den protestního shromáždění) nechodí do práce, v tom má naprosto jasno.

4 1
možnosti
VK

Vážený pane Bango. Při překonávání odporu u agresivních osob pod vlivem návykové látky se používá tzv. navolnění. Nejlépe bolestivý úder, který nezpůsobí zranění. Celkem běžné. Učí se to na první lekci. Opět, děláte medvědí službu svému etniku. To co předvádíte za hysterii, to je do nebe volající. Pitva vyloučila cizí zavinění, takže i vaše zpomalené a opakované záběry nedokazují vůbec nic. Jestli si takhle chodíte připalovat cigaretu, tak se nedivte, až vám někdo vrazí vidle do zad. To se totiž klidně může stát. Zejména při takové žádosti, jako předvedl ten mladík. Opravdu už dejte pokoj a počkejte na výsledek soudní pitvy.

32 1
možnosti
VK

PS: Jak hodnotíte demonstraci a chování Romů na ní? Mám pocit, že se tam pár jedinců dopustilo trestného činu. Jak tohle hodnotí Romea?

14 1
možnosti
JZ

Že vás to tak bere. Mě smrt bílého feťáka schopného ohrožovat lidi nedojme a fakt je mi celkem fuk, jak se to stalo. Jestli vy nebudete trochu rasista, když někoho řešíte pouze a jedině na základě barvy pleti.

51 2
možnosti
JH

To je přesné. Ještě bych snad dodal, že Romové, viz autor, většinou pěkně zpívají, tančí, ale úplně ze všeho nejvíc mají vyvinutý pocit ublíženosti

12 1
možnosti
DH

D58a23v14i78d 94H13o39l50e80c

31. 10. 2016 15:58

za jedno,je celkem prd vidět ale spíš to vypadá že se ho snažil oživovat než mlátit.A všichni cikáni řvou že to byla rasová vražda.Uvidíme co na to řekne kriminalistická laboratoř.

3 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.