Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Patriku dobrý večer. Napsal jsem Vám to již pod minulým blogem (nanašel jste odvahu k tomu odpovědět, na druhou stranu ani k tomu moji reakci, že byla v souladu s kodexem smazat) a píši to i dnes - zcela v rozporu s novinářskou etikou, navíc jako šéfadmin manipulujete, podsouváte a tvrdíte bez důkazů. To, že je Váš blog "séfadmina" opět poután na titulní straně vypovídá o mnohém.

Podsouváte soukromě pořízené video jako důkaz, komentujete jej jako důkaz, absolutně nemůžete vědět, zda člověk v civilu je policista či nikoli. Vůbec Nám nevadí to sestřihané video, prezentované z "piety" od Romea.cz, ze kterého byly vystřiženy výzvy k zabití a vypálení pizzerie technickým benzínem? To je v pořádku? Dovolím si zeptat, je patrn stav muže, kterého ten, kdo nad ním klečí udeřil a je patrno proč? Viděl jste někdy Patriku oživování ve snaze nahodit zastavené srdce?

Víte jak je vedena rána pěstí? Rozmáchnutím (levák/pravák) zleva / zprava. I vůči ležícímu. Muž, který kamsi dolu uhodil zvedl ruku nad sebe a se zaťatou pěstí zvrchu, kolmo dolů udeřil. Stejně tak se postupuje, pokud se nepodaří nahodit běžnou masáží srdce - udeší se pěstí shora na hrudní kost a tedy koš. Kde berete důkaz, že šlo o útopk a ne záchranu? Kde berete odvahu nerespektovat novinážskou etiku a svoji funkci a tvrdíte nepodložené?

Pokud by toto v obráceném gardu napsal kdokoli, zablokuejte jej stejně, jako mne a druhé, že tvrdí bez důkazu. Vy nejen tvrdíte bez důkazů, Vy (či kdokoli z Vašich kolegů) to poutáte na titulce. To považuji za vrchol manipulace a neprofesionality. Vy a Vaše pravda? Svoji, manipulativní a nepodloženou poutáte na titulce. Oponenty likvidujete pro jejich názor a máte jich na svědomí desítky. Je na čase, abyste si svojí funkcí přestal dělat z idnes svůj soukromý píseček. Je na čase, abyste jako šéfadmin skončil, protože podle mého škodíte idnesu a blogu.

Pro Vás či jiného administrátora: Diskutuji k tematu a obsahu blogu, v souladu s kodexem diskutéra.

17 2
možnosti
MM

Pokud byste byl čestný frajer, pak mne odblokujete a necháte reagovat. Pokdu byste byl čestný frajer, odpovíte, nebo se mnou půjdete do duelu v nějaké diskusi či pořadu. Pokud neodpovíte, či tuto diskusi smažete, dáte tím jasnou odpověď.

Pro Vás či jiného administrátora: Diskutuji k tematu a obsahu blogu, v souladu s kodexem diskutéra.

7 1
možnosti
AP

Několikrát po sobě puštěný úder začínající masáž srdce?

5 1
možnosti
MM

Pane Polický, na internetu jsou dostupné postupy pro oživení srdeční činnosti. Na vlastní oči jsem v roce 1987 viděl po autonehodě, jak záchranář RZP masivně minutu masíroval srdce a druhý dýchal. Pak ten, co masíroval zcela stejným způsobem (pro laika až surobě), opakovaně postiženého uděřil pěstí do hrudního koše. Měl jsem mžitky před očima a první pocit byl, že to byla surovost. Nevím kolik těch úděrů bylo, ale srdce naskočilo.

3 2
možnosti
JD

3x zopakovaná jedna rána?

Nechte spekulací a počkejte na výsledky z pitvy.

5 0
možnosti
BK

Máme zde znalce ;-D podívejte se co na můj komentář napsal

Zdeněk Matuška 78656

pokud vím, pitva už provedena byla, příčina smrti určena, čeká se snad pouze na toxikologii

1 0
možnosti
JK

Mám pocit, že pitva vyloučila cizí zavinění. Lže tedy i ten, co ji prováděl?

8 1
možnosti
JG

ano, za každou cenu je třeba se dopitvat až k vraždě

2 1
možnosti
ZH

Než si zase budete tahat triko, zkuste si přečíst něco o tomto:

"pokud postižený nedýchá - prekordiální úder = zaťatou pěstí z 20 cm výšky dát úder do středu hrudní kosti a posléze začít nepřímou masáž srdce ..."

http://www.zzsvysocina.cz/index.php?page=1pomoc

Takto totiž celý záběr vypadá.

13 0
možnosti
JN

Patriku, zfetoval se a vlezl, kam neměl. Takový je život. Zkuste se někdy projít v Ostravě Přívoze po desátý večer. Zfetovaná ožralá horda nepřizpůsobivých Vás okamžitě vyléčí z jakéhokoli soucitu s těmito lidmi. Pokud tedy nebudete mít jinačí starosti. Třeba, jestli ještě někdy budete chodit.

13 0
možnosti
Foto

připadá mi to jako sestřih fotbalovýho zápasu, kdy je ukázána jen konečná akce, nikoliv ale jak byla založena..

10 0
možnosti
FV

Patriku, vy víte, že si vás vážím. A víte, že nejsem nějaký tupý rasista. Moje žena učí na škole a má dosti žáků vašeho etnika, nebo jak to nazvat. Vždycky se zastanu těch, kteří se snaží z toho gheta dostat, třeba takoví sourozenci Markovičovi jsou toho zářným příkladem, snaží se, rodiče chodí na rodičáky, do práce, nemají to lehký. I vy jste se dostal a za to máte moji úctu.

Ale myslím si, že je třeba vyzdvihovat ty dobré příklady (tak třeba Petr Torák, to je něco), ne se zastávat těch pochybných. Já se taky nezastávám bílých zmetků, a že jich tu je. Pokud někdo vlítne do knajpy a dělá tam tohle, tak bych ho zpacifikoval též, bez ohledu na národnost. Pozor, fízlů se nezastávám ani náhodou, mám s nimi své zkušenosti.

PS: jinak o okolnostech vím taky prdlajs, myslel jsem to obecně

22 0
možnosti
Foto

Podival jsem se na to video jeste jednou a musim uznat ze opravdu je sestrihane tak ze jeden uder se dokola opakuje. Nevsiml jsem si toho drive protoze na mobilu bez bryli je to spatne viditelne.

16 0
možnosti
HP

Ano, šlo o jediný měkký úder. Ale po tom úderu se ještě spacifikovaný agresor znovu ozývá, tedy není pravda, co tvrdí "anonymní svědek" z Romea serveru, že po ráně mladý Rom ztichl, tedy že zkolaboval. Čím tak naznačuje, že jej host pizzerie zabil.

8 0
možnosti
LV

L27i56b40o46r 56V21a41n95ě68k

31. 10. 2016 19:30

Z toho záběru naprosto není zřejmé, že jde o mlácení. Zrovna tak mohlo jít o chytání ruky.

Nakonec dotyčný cikán se před tím choval agresivně a dle svědků čím dál agresivněji a ke konci i kousal.

Obhajovat někoho takového považuji u někoho, kdo tu má nestranně posuzovat slušnost diskuse za hodně za hranou.

Myslím pane Banga, že byste si měl zvolit jiné povolání.

30 0
možnosti
JN

no, řádí tam žloutenka, bylo třeba se mít na pozoru.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.