Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podíval jsem se několikrát...přečetl diskuzi...na masáž srdce to imho moc nevypadá. Úder je veden po poměrně krátké dráze, natočení lokte není zřejmé, skutečně mohlo jít o nějaký pacifikující krátký úder ... stojí za to vyšetřit, co se stalo, proč se to stalo...ne proto, že jde o Roma/Cikána, ne proto že se má vyšetřovat každý zákrok policie a pitvat do detailů a tím případně znesnadňovat policejní práce...

Ale má se dopodrobna vyšetřit vše proto...protože prostě při zákroku došlo k SMRTI...

6 1
možnosti
ZH

Dle odborných rad se má vést první úder při masáži srdce (jen za určitých okolností) z výšky cca 20 cm - což je krátká dráha. Natočení lokte lze do určité míry odhadnout z polohy ramene. Dle mého názoru je zachycený úder nejblíže tomu, jak by měl vypadat začátek masáže srdce. A velmi vzdálený podsouvanému úderu do hlavy. Ale když jistá skupina nic jiného než údery do hlavy nezná, chápu, že to tam vidí.

2 0
možnosti
Foto

Vyfetovanej otravoval návštěvníky restaurace. Ty baby by asi jen tak nezačly utíkat od stolu, kdyby je jak říká ten důvěryhodný svědek požádal o připálení.. To, že ho zpacifikovali civilisti mi přijde správné. Co měli dělat? Dívat se na to, jak tam vyfetovanej říman vypruzuje? Udělal bych to samé. A to, že pak zkolaboval? I kdyby to, co v tom sekundovém zpomaleném videu, ze kterého nic nejde poznat byla opravdu rána do hlavy, na to se opravdu neumírá..

8 0
možnosti
JG

http://www.romea.cz/cz/zpravodajstvi/karel-holomek-smrt-roma-v-zatci-ukazala-jaci-jsme - tak někteří zase na romea.cz tvrdí, že byl ukopán k smrti - bylo by k tomu také nějaké, nejlépe zpomalené, video? Děkuji opravdu ráda bych si udělala názor na základě důkazů.

6 0
možnosti
HP

Nejzajímavější příspěvek k danému tématu pod článkem na hlavní stránce iDNESu 31.10.2016 ve 20:40 napsal Aleš Holan:

„Pracuji více než dvacet let s lidmi z okraje společnosti, které mnohdy nikde nechtějí, protože jsou agresivní,neklidní, nebezpeční, pod vlivem psychotických fenoménů, přičemž nejčastěji je příčinou psychóza, potažmo toxická psychóza,která se může dostavit dříve či později po užití dorg. Čím dál častěji nám vozí mladé lidi, kteří si šňupli anebo nitrožilně aplikovali pervitin. Na základě mnohaleté a každodenní zkušenosti vím, že lidé „nastřelení“pervitinem jsou zrychlení, neodklonitelní, na domluvy nereagují, neorientují se v realitě, mají vizuální nebo sluchové halucinace, bludy, atakují slovně nebo fyzicky okolí - kohokoliv, jsou podráždění a velmi agresivní. Není výjimkou, že takto zfetovaní se dopouštějí trestního jednání – krádeží, loupeží, násilí. Při svém útoku jsou schopní protějšek zranit či dokonce zabít. Lidé nastřelení pervitinem mají při útoku obrovskou sílu a necítí bolest. Jsou takřka "nesmrtelní". Nedávno tři velmi silní a velcí muži nemohli zvládnout zfetovaný příjem, který měl necelých 60 kg.

11 0
možnosti
SK

Opravdu slušná manipulativní zvrhlost šefadministrátor blogů.

Lupo toto je oprávdu k pláči.

16 0
možnosti
Foto

Rozdmýcháváte nenávist a rozdělujete společnost. Romea, Vy a další jen živíte a podněcujete, často neoprávněný, pocit křivdy u romské komunity. vyrůstal a žil jsem (42 let) do nedávna v Kadani, kde je početná romská komunita a ta starší generace, která tu vždy pracovala, v dolech, na elektrárnách atd., tak i ta teď nevěří vlastním očím, kam část jejich vlastních lidí směřuje a jak žijí. Mám několik dobrých přátel mezi romy. Jeden dokonce udělal slušnou kariéru u policie. Vidím, že když je rom normální, tj. se vzděláním (ne nutně vysokoškolským), slušným chováním a když dodržuje základní zásady pokojného spolužití, tak se k němu nikdo nechová jinak, než k majoritě. Až na ojedinělé jednotlivce s vypatlaným mozkem, rasisty, kteří jsou ale na obou stranách. Stačí se podívat na reakce na pietním shromáždění v Žatci, nebo na FB profilu Romea. Admini to tam sice promazávají, ale i tak z těch reakcí jde hrůza. Kuklux klan hadr, ale obráceně. Romové rasisty. Necítíte za tu štvavou kampaň část odpovědnosti?

K tomu videu. Je zmanipulované. I když odmyslím tu manipulaci, není vůbec jasné, co se na tom záběru odehrává. Mohlo jít o začátek resuscitace, svévolné násilí i techniku na pacifikaci nezvládnutelného člověka, tak jak se to učí na policejní akademii, jak někdo píše v diskusi.

24 1
možnosti
MM

Pane Ptáčku, děkuji za slušnou a neeomotivní reakci, se kterou souhlasím. Doufám jen že nebude jako "protiproudová" smazána z diskuse a Vy postižen.

6 1
možnosti
MM

Ještě dodatek (pro administrátora) k obsahu a tematu blogu, jež je tudíž v souladu s kodexem blogera a diskutétra:

Na Vaši otázku Patriku Banngo, v soulasu s Vaším dotazem a kodexem, na otázku, kdo tady lže, odpovídám:

Lžete a manipulujete Vy, Patriku Bango, šéfadministrátore blogů idnes.cz.

20 1
možnosti
SS

No kdyby se ten mrtvy choval podobne v USA, tak by dostal nekolik kulek, v Kanade bud taser nebo par kulek (podle toho kde).

4 1
možnosti
BG

Je jasné, kdo lže, pane Bango. Ovšem... na dlouhou odpověď nemám čas. A tou krátkou bych Vás urazil.

11 1
možnosti
JS

Mezi námi, když rom řekne dobrý den raději se kouknu na oblohu jestli neprší, chci tím říci že lež mají romové zakodovanou ve své povaze lžou, lžou lžou. Jinak mluví pravdu jen když se spletou, za svůj život poměrně dlouhý jsem nepotkal roma který by někdy mluvil pravdu

1 1
možnosti
JG

Domnívám se, že děláte předčasné závěry - ty by měli dělat lékaři a policie. Tímhle akorát přiléváte oleje do ohně. Zajímalo by mě, pokud se ukáže, že se jednalo o úder masážní v rámci poskytnutí první pomoci, například (video je zjevně zmanipulováno opakováním jednoho záběru) a toxikologie potvrdí smrt bez cizího zavinění, zda budou ti co vykřikují o vraždě a napadení stíháni pro křivé obvinění:-/

12 2
možnosti
MM

Ano, také si myslím, že takové články, plné dohadů a nepodložených tvrzení pouze přilévají oheň do ohně, tedy ten negativní a jitří nenávist. Je pro mne zcela nepochopitelné, že takto píše šéfadmin a namísto toho, aby byl odvolán, je propagován na titulní straně - opět, můj příspěvek je rakcí na Váš a na obsah blogu a je tedy v souladu s kodexem diskutéra.

3 2
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.