Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J97i70r34i 73C23e72e

1. 11. 2016 9:35

Prostě stejná masáž, jako v kauze Tanvald... Kde byli pokojní frekventanti nedělní školy napadeni krvežíznivým a rasistickým důchodcem v okamžiku, kdy se vraceli hodiny katechismu...

Mě by zajímalo, jestli tyhle aktivistický bláboly ještě někdo bere vážně.

A vzpomínáte na rasistickou vraždu ve Strakonicích v roce 2012, kdy parta Romů ubila návštěvníka restaurace kvůli cigaretě?

21 0
možnosti
JB

Jak to psala ROMEA, tak to určitě bude pravda.;-D

13 0
možnosti
VP

Tak tohle skutečně může posoudit jen pitva.

1 0
možnosti
OF

Masáž srdce u pacienta při vědomí ?

Po úderu ještě zřetelně sténá . Tady prosím, opravdu někdo není normální.

:-( Pane bože, za co mě trestáš ?

3 1
možnosti
VP

vy máte s masáží zkušenosti?

0 2
možnosti
AN

Osobně se domnívám, že majoritní společnost vytrvale ustupuje agresi a obrácenému rasismu ze strany rómů. Doporučuji zajít se podívat na některý městský magistrát, odd.mimořádných výhod. Vyhrožování smrtí úřednicím, vyhrožování seniorům čekajícím na parkovací kartu jenom proto že se jí podívají do očí, atd.atd. Pokud si policie nezíská respekt a společenský trend bude pokrytecky ustrašený, pokud budou ve státní správě lidé jako min.za ČSSD Dienstbier ,mluvčí ministryně školství Balážová, dojde k rozpadu této společnosti. Něčím podobným si prošla společnost i v USA s afroameričany a dnes to vyústilo v preventivní likvidaci při sebemenším náznaku ohrožení policisty. Což nás nepochybně čeká také.

7 0
možnosti
VD

Je to jednoduche mate cely zaznam bezpecnostni kamery a pitvu. Tam najdete dukazy.

5 0
možnosti
JC

J81a52n 53C69i33g54l72e48r

1. 11. 2016 8:25

Výborně, další cikán, který manipuluje z fakty. I kdybyste tu ten záběr pustili ve smyčce milionkrát, rozhodně neprokazuje svědectví o tom, že někdo toho cikána mlátil. Chápu, že útlocitnost cvičeného cenzora nedovolí rozlišovat, čemu se říká pacifikovat agresora a čemu se říká někoho mlátit.

No jsem rád, že většina lidí je soudná a dovede si na základě faktů udělat nezaujatě obrázek o posledních chvílích feťákova života. Rozhodně nic humorného, ale rozhodně ne nic pro přehnanou lítost. Každý svého štěstí strůjcem...

12 0
možnosti
Foto

Bez zdroje, neobjektivní a sebestředně zveličující. Video neukazuje nic, co se mu podsouvá, prostě lež a manipulace. Nic překvapivého.

10 0
možnosti
RE

Nechme, v rámci objektivity, pracovat konzilium cikánských patologů, ať se ukáže, kdo tady lže.

6 0
možnosti
AT

Cikán= cigánit- Od slova lhát, toto je tomuto etniku vlastní....

3 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.