Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

No, vždyť ono se to tam píše, že příčina smrti bude teprve určena podle následných analýz.

Jinak docela chápu (a zřejmě i vy), že člověk může být v takovém stavu...ať zdravotním nebo takovém, do kterého se uvede nějakými drogami...kdy tělo (nejspíše srdce) neunese jinak vcelku běžný silnější podnět (leknutí, šok, úder apod).

Osobně si myslím, že postupy určování příčiny úmrtí jsou profesionální, že je to odtrženo od policie, důkladně dokumentováno a doloženo, takže je to i zpětně přezkoumatelné, a že nehrozí to, že by nějaká partička mohla něco domlouvat a fingovat.

Můžete mít pochyby o interpretaci a chtít vědět víc. To je OK...ale počkal bych si na závěrečnou zprávu a nepodsouval hned podezření na neadekvátnost policejního zásahu. Ze záznamu nic patrné není, jen se policisté sami podivují, kolik jich jich muselo být na zpacifikování toho mladíka.

8 0
možnosti
DV

D27a57v45i54d 68V70l66k

21. 10. 2016 10:36

Oni ho před tím kopli snad dvakrát nějací sportovci do krku , jsem myslím četl. Ono to není sranda. Člověk si může dát s kamarádama jednou za rok pár štamprlí. Může říct něco urážlivého a ataky se mu může stít , že si někdo z něj udělá kopací pytel a pak ho ještě skřípnou policajti. Měl ten chlap nějakou zbraň? nebo fyzicky někoho napadl? Je jedno jestli byl bílý, nebo trochu do hněda, nebo do žluta snad se to vyšetří.

4 0
možnosti
OF

Přesně tak. Opět jsme tady nejchytřejší. Mohli bychom si tykat.

Ostatní jsou poněkud slabší kusy.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZW

údajně byl zfetovaný, tahle informace se vyskytovala i na onom "romském" serveru. Pokud je člověk pod vlivem drog, tak se může stát cokoliv, reagovat nepřiměřeně, bez sebezáchovných reflexů. Osobně mě veškerý soucit přejde v okamžiku, kdy se na scéně objevují drogy. Kdo fetuje, páchá dobrovolně sebevraždu a navíc tím obtěžuje i okolí, proč na něj brát jakékoliv ohledy?

15 0
možnosti
OF

U drog je i riziko arytmií...pravda, i smrtelných. Nicméně zemřel člověk.

Pokud však byl agresivní, někoho napadl a zemřel při potyčce tak

je to tragédie ,ale cizí zavinění je sporné.

Neznáme okolnosti, nemůžeme soudit.

Rozhodně bych neodsuzoval alkoholiky ani drogově závislé.

Někteří s touto " anamnezou " byli kdysi pro společnost velmi prospěšní,

prospěšnější než mnohý abstinent. Ostatně , všichni jsme děti boží.;-DR^

0 0
možnosti
Foto

J81i91ř13í 75K36i98n72d74l

21. 10. 2016 10:02

Neexistuje ani omylem, aby sloužil dál policista, který byla pravomocně odsouzen. Pokud je ve vyšetřován je vždy postaven mimo službu.. Prosím, sdělte zdroj, ze kterého jste čerpal tuto zprávu. I lidé ve 27 letech umírají sami od sebe. Já bych to nechal být na tom, kdo to má vyšetřit a nevymýšlel bych si teorie, jak bych si přál, aby to tak bylo, ať to vyšetří ten, kdo to má šetřit, to je zejména soudní pitva.

14 0
možnosti
Foto

hm.. tak to se pletete. A pokud si myslíte že ne, obraťte se na tiskovou mluvčí pražské policie Mgr. Andreu Zoulovou.

Více zde: http://banga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=529130

0 1
možnosti
VK

Taková klasická hysterie a vytváření tlaku signifikantní pro případy, kdy se jedná o Roma. Křičet tři dny po události, když byla nařízena soudní pitva, která trvá déle, ze záběrů není patrné nic... Prostě nikdo nebyl obviněn, protože není na základě čeho. Průběh vyšetřování se obvykle nezveřejňuje.

19 0
možnosti
OF

P.S.Výsledky pitvy jsou k dispozici někdy až po několika měsících.,Histologie,

toxikologie.... etc. Nicméně po zhlednutí videa nelze vyloučit i násilnou smrt.

2 0
možnosti
Foto

Dost bych stála o to zjistit, jak to doopravdy bylo. Z videa (hlasu)je jasné, že ten kluk byl z nějakého důvodu mimo- zfetovaný nebo něco jiného. Ale kdyby tohle zavinilo smrt, tak by to šlo pitvou zjistit, si myslím. To ale nejenom to. Důvod tam musel být. Nechápu, proč se nezveřejní, co a jak. Je to důležité pro všechny a z mnoha důvodů.

2 0
možnosti
OF

Já bych řekl že je to sténání / bolest/.Jste ještě mladá a nezkušená.:-P

1 0
možnosti
OF

No moc z toho moudrý nejsem. Určitě byla soudní pitva.

někdo ho kopl do krku ? Kontuze hrtanu ? Může být smrtelná. Kontuze srdce

s následnou arytmií ? Změny mohou být vidět jen pod mikroskopem.

V obou případech náhlá smrt. Pád k zemi a konec.

Ostatní, jako ruptura sleziny s krvácením apod je na pitvě vidět.

Tož jsem z toho poněkud blbý.

P.S nebyl to nějaký profesionální rváč a provokatér?. U nás byli bohužel 2 Romové

,kteří vyvolávali v hospodách konflikty, nastrčili 17 letého fracka a pak mlátili gadže. Bohužel je to pravda.Oba už jsou v lochu. Jednou v neděli v poledne jsem zabránil rvačce v hospodě.Pak mi všichni ti hrdinové, co by dostáli od těch 2 Romů na budku,nadali.Pak jsem toho litoval, neboť pár měsíců na to zbili v baru Afrika přítele mé dcery.A utekli.Policie přijela, vzali k výslechu toho mladého 17.letého Roma, měl přes 2 promile, pány H.a M.už ale nehledala.

Závěrem: V Žatci se stála tragédie,ale když řeknu A tak řeknu i B.

Je i rasismus na ruby.:-P

12 0
možnosti
Foto

U nás je rasismus všeho druhu, o to nic.

0 0
možnosti
MC

Zřejmě to byl invalidní důchodce se srdeční vadou. Na tom přec není nic neobvyklého.

2 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.