Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ON

Ale umírají, umírají ... dokonce ještě mladší ... i výrazně mladší .... dokonce i mladí profesionální sportovci hlídaní doktorama kolabují na hřišti rovnou do mrtva ....

Tady si někdo hraje na moudrého a přitom se nebetyčně ztrapňuje ....

12 0
možnosti
JC

J78i10r92i 56C25e29e

25. 10. 2016 16:14

Tohle aktivistický fňukání byste si měl jako novinář odpustit.

Názor za každou cenu, byť je opřenej o zeď.

8 0
možnosti
OF

Přemýšlel jsem o tom.Kdysi před 30 lety jsme museli pacifikovat agresivního jedince pod vlivem drogy. nebyl to Rom.Bylo nás šest ,nezklidnilo ho 60 mg

diazepamu do žíly když ležel na lůžku a nám se zdálo že ho diazepam zklidnil, najednou se vymrštil,popadl jehlu se stříkačkou a zaútočil ne sestru.

60 mg diazepamu do žíly by každého z nás přinejmenším uspalo tak, že bychom skončili na dýchači. Něco podobného se mohlo stát i v Žatci.Chování mladého muže nebylo adekvatní.Pokuď je tam i cizí zavinění, tak se už to asi nezjistí.

I pitva , může vyznět do ztracena.

Nicméně je to tragédie.

2 1
možnosti
JH

P.Bangovi se tady podařilo jednoznačně sjednotit celou komunitu diskutérů....proti sobě, což se doposud nepodařilo ani mně. Gratuluju:-)

Zřejmě jsme všichni odporní, nenávistní rasisti předurčení ke zrušení!

22 0
možnosti
Foto

Myslím, že ani zdaleka ne. Ještě má značné rezervy. Já příkladně proti němu nejsem. Dokonce si troufám tvrdit, že vím, oč mu tímto článkem jde. :-)

3 0
možnosti
PP

Podle mě nikdo nesmí nikomu nic říci o zdravotním stavu, ani po smrti. Tedy pokud by byl příčinou úmrtí zdravotní stav, tak bychom se to spíše neměli dozvědět. Ono se to vztahuje i na rodinné příslušníky, když třeba zemřelý nechtěl, aby se vědělo, že zemřel na něco typu AIDS. A bohužel lidé umírají i tak mladí, umírají i studenti vysokých škol. A pokud má někdo zničené zdraví, tak moc k úmrtí nepotřebuje. Můj exkolega byl alkoholik, tedy poživatel tvrdých drog, a zemřel ve 40 letech. Mluvilo se tu o jiných drogách, drogy mohou zničit člověka i dříve.

2 0
možnosti
JH

Opět spravedlivý a objektivní Banga:-)

Co si to ti policajti, proboham zase dovolili ?Přikleknou nafetovaného, řádícího Roma je evidentně proti těm nejsvětějším lidským právům.

20 0
možnosti
JV

No lidským, nepřehánějte.

0 0
možnosti
BJ

Americká policie- náš vzor

0 6
možnosti
MM

Americká policie chrání své občany před násilím a zlem. Pokud zastřelí bělošského pachatele zla, je ticho po pěšině. Pokud zastřelí černosškého, je automaticky obviněna z rasismu a vraždy.

Takže se Vás ptám - když v USA došla situace tak daleko, že pokud je pachatelem násilí černoch, či hispánec, drží se policie raději zpět a tak nechává oběti napospas.

Pokud chcete to samé, pak toto chcete i u nás? Aby policisté vláčeli 70 letého důchodce ze zastávky tramvaje v poutech na Smíchově jen proto, že se zastal, že zvolal "nebijte ho" (bělocha), a báli se zasáhnout proti zfetovanému řádícímu "nebělochovi".

Já toto rozdělování podle rasy, barvy kůže či národnosti odmítám, ale proč prochází medii a proč je u jedněch zásah adekvátní a u jiných ne? Přece padni komu padni. Proč jsou pranýřováni v mediích ti policisté, co zasáhniou proti Romovi a ti, co najednou do motorkáře (neroma) a zraněného jej zmlátí, jsou ponecháni nez povšimnutí?

Porušení zákona, porušení pravomocí je třeba postihovat a poukazovat na ně. Je ale nepřípustné vyzdvihovat jen některá porušení ve vztahu k rase, etniku či barvě pleti.

Opět pro administrátora - příspěvek reaguje na obsah blogu a diksuse.

21 0
možnosti
JR

J95a70n 59R22á92ž

21. 10. 2016 18:05

Napsal jsem souhlasný příspěvek s názorem pana Michala Malého. Za pět vteřin zmizel. To je zcela jistě náhoda!

12 0
možnosti
MM

Můj příspěvek, ve kterém jsem napsal, že Patrik Banga podsouvá vinu na policisty bez relevantních důkazů a zdrojů zmizel dříve, než byl zveřejněn - prostě se neobjevil. Ostatně, už mám 5 smazaných příspěvků, tedy po likvidaci blogera Malého se blíží blokace diskutéta. Například mne jeden diskutér napadal - osobně. Když jsem mu napsal, že trolluje a že s ním nadále nebudu diskutovat, můj příspěvek byl smazán, jeho osobní útoky byly ponechány. Mnozí lidé poukazují na tendenčnost idnesu, na cezuru. Mám na to svůj názor, nebudu hodnotit, ale domnívám se, že mazáním a cenzurou je těmto kritikům dáváno za pravdu. Já jen doufám, že tyto praktiky lidi neovlivní a nezabránín tomu, aby si lidé dělali svůj, medii neovlivněný názor. A pro admina - diskutuji k obsabu blogu a k obsahu diskuse.

11 0
možnosti
Foto

Stalo se to před třemi lety, té dívce bylo 25 let. Přišla do kanceláře, normálně pracovala a stěžovala si, že ji bolí hlava. Šéf ji poslal k praktickému lékaři, který sídlil v téže budově. Ten na nic nemohl přijít a dívce doporučil, aby se nechala vyšetřit v okresní nemocnici. Záchranku nevolali, odvezl ji tam přítel. Tam zjistili, že se jedná o mozkovou výduť (nejsem si jist přesným lékařským termínem), neměli potřebné vybavení na specializovanou operaci, takže ji odvezla tentokrát již záchranka do Prahy. Dívka zemřela na operačním stole. Shrnu - ráno přišla do práce jen s bolestí hlavy, za pár hodin byla mrtvá. Takže, pane Bango, tohle je přesně to, co popíráte. Používáte sice nepřesný termín, ale tohle tato dívka v pětadvaceti "zemřela sama od sebe".

17 0
možnosti
MM

Každý má dodržovat pravidla blogu. Každý novinář by měl dodržovat žurnalistický kodex - podávat pravdivé a podložené a tedy odzdrojované informace. Nepodávat tendenční a zkreslené a nepodložené informace, nestavět osobní dohady a postoje za fakta. Pokud je autorem blogu/článku navíc šéfadmin blogů, který za tendenční či neodzdrojované informace ruší blogy, měl by jít příkladem. Zda příkladem jde, ponechávám na ostatních.

Pro administrátora - opět v souladu s kodexem diskutuji k obsahu blogu, či diskuse pod ní.

10 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.