Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

a o velice slušné a ochotné taxikářce v Praze, paní Karolíně Příplatové, co se domluví,česky, německy,anglicky ..a nepředražuje nic, o té bys napsat nechtěl?

0 0
možnosti

Vsak on to za policii vyresi Uber a podobne sluzby.

0 0
možnosti
Foto

Bango - si se asi zbláznil- - běž se tam podívat - stojí tam neustále. Těm nikdo nic neudělá - naivita asi nemá hranic.

0 0
možnosti

Patrik Banga, tady investigativní novinář, donedávna velice aktivní cenzor idnes. Inu,Bureš si umí vybírat.

5 0
možnosti

běžte se vycpat s tím cenzorem, fakt byste tady chtěl nechávat v diskusích všelijaký sajraty? Pokud sem chodíte, tak Vám asi i to různé mazání debilních příspěvků vyhovuje, jinak byste si jistě vybral k působení úplně jiný portál, nebo snad ne?:-)

2 0
možnosti

A36l24e98s 22P84a34v78e50l

13. 8. 2016 9:25

Saskarna pro plebs

0 0
možnosti

mediální šaškárna... nikomu se nic nestane, nikdo neudělal nic špatného, jen možná trochu nemorálního, a jak tady někdo napsal... o super tajném zásahu policie ví x novinářů... wuuaw... a jak mi někdo vysětlí, že ti nejhorší šmejdi o to nevěděli do předu? ... Tiatre de Cimmerman

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti

kdyz uz musim taxikem, tak UBER alles...

5 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 6
možnosti

Pro mě je nová informace, že mafiáni jezdí v Dusteru. Ale z jiného soudku:

Jak je možné, že u toho zatýkání bylo tolik novinářů? Pravděpodobně informace od mafiánů u policie, že? Nevím co je horší. Jestli "mafie" u taxikářů a nebo u policajtů.

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

Pane Bango, byť si o mnoha pražských taxikářích myslím to nejhorší, rozhodně nehýkám nad tím, když někoho zatýká policie a nasazuje mu klepeta. V této zemi se totiž zatýkání proměnilo v absurdní frašku, která má jediný cíl. Člověka naprosto zdiskreditovat a zničit. Proto se na video ani dívat nebudu.

4 9
možnosti

R76u44d58a 43S91l26a83v24í79k

15. 8. 2016 15:08

Pokud si taxikář řekne o 2 tis. za cestu z letiště do centra a navíc zamkne pasažérku v autě, tak si diskreditaci a zničení zaslouží.

5 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.