Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všichni se strefuji do cikanu a ja třeba vim ,že Vietnamci platili skinum za to aby utočili

na cikany..a asijska entita si tu děla co chce nikdo proti tomu nic neděla...

bere čechum praci možnost podnikani!!

0 0
možnosti

Pane Banga, já jsem tu nový, chtěl bych se jen zeptat vy jste na čí straně ? Na straně spravedlnosti pro všechny stejné podmínky nebo propagujete variantu : Kdo je slabý / například nepodařilo se mu nějakým nedopatřením získat vzdělání tak tomu budeme platit nějaké peníze ?

0 0
možnosti

Na čí je straně? To záleží na tom, jak se situace vyvíjí.....

2 0
možnosti

Pane Bango, mně je úplně jedno, jakou mají paterčata a jejich rodiče barvu pleti. To co mě zajímá je to, zda přišlo na svět pět budoucích vědců, lékařů, inženýrů, dělníků či třeba jen uklízeček nebo zda přišlo na svět pět celoživotních pobíračů sociálních dávek. Pokud je to ta první varianta, mé srdce se ustrne a rád pošlu rodině podporu dle svých možností. Pokud je to ta druhá, mohu pouze skřípat zuby. Sám si totiž jako zodpovědný rodič a občan této země kladu otázku, zda přivést na svět třetí dítě, zda moje výdělky budou stačit na to, abych uživil manželku, předchozí dva potomky a dalšího novorozence a zda i do budoucna budu mít vlastním přičiněním dostatečné příjmy, abych svou rodinu celoživotně zajistil, aniž bych tím obtěžoval stát a tedy daňové poplatníky této země. Pokud si stejné otázky kladou i rodiče paterčat, je všechno v pořádku. Takže to je to podstatné a netahejte do toho barvu pleti.

7 0
možnosti

PaneBango, Paterčata to odnášejí za celou komunitu . to není o závisti ale o tom, že si Romové chováním majoritní nebo té nejvíce viditelné části své populace vysloužili pověst  ( a co horší hlavně negativní zkušenost !) takovou jakou si u tzv gadžů reálně  vysloužili.  Ten problém nemá jen "bílý" ale hlavně "snědý" rozměr. Nadávky na paterčata jsou symptomem, to máte pravdu. Ne ale symptomem rasizmu ale toho, že svým chováním vůči majoritě Vaši soukmenovci zašli dál , než je majorita ochotná unést.

6 0
možnosti

At si jedna cigánská rodina zkusí uživit sebe a svoje děti stejně jako majorita...80procent romů by umřelo hlady a to ani ve svých domovech (které si koupili za své,nebo tam platili nájem-ASI BLBOST ŽE) ale bylo by to na ulici pod mostem...

PS:Jinak paterčatům přeju jenom to nejlepší v životě,zdraví atd. i mamince...každý lidský život je dar a měl by být oslavován...pokud se nechová někdo jako tech 80procent cigánů co známe (potom jednoduše at radši umře a klidně i v bolestech a osamocení)...

3 0
možnosti

Abych pravdu řekl, když jsem v TV viděl vymlácený chrup šťastného otce paterčat, jen stěží jsem si dokázal představit, že se dokáže postarat o svou mnohočlennou rodinu.:-/

4 0
možnosti

R64a42d46i74m 45Z59e20h88e31r

10. 12. 2013 21:47

Ať si mají dětí třeba milion, ale ať si je živí ze svého...

10 3
možnosti

Pane Bango, chtěl bych Vás ujistit, že 99,9 % názorů lidí které znám, na cikány, nevyplývá z barvy pleti ani příslušnosti k určitému etniku. Vyplývá jen a jen ze zkušeností, které s tímto etnikem lidé mají. A nesnažte se, prosím, replikovat, že všichni nejsou stejní. Ano, nejsou. Problém je většina z nich. Pokud otázka vztahů většina / cikáni bude řešen pouze debatou o tom, zda je většinová skupina rasistická a otevřeně a jasně se neřekne, že za postoji většiny Čechů je negativní osobní zkušenost s cikánskou populací, nikdy se vztahy nezlepší a obávám se, že naopak, budou se zhoršovat. Je mi líto, ale jinak to nevidím.

32 3
možnosti

Založ si to na čem chceš, furt je to ten samý rasismus. Když ti někdo něco zlého provede, tak máš samozřejmě plné právo ho nenávidět, ale jen a pouze jeho! Jakmile zobecníš na celé etnikum, tak je to rasismus. Měl by ses nad sebou zamyslet.

3 22
možnosti

Souhlasim ze zavist v tom hraje svoji roli. Ale ono s tim rasizmem to bude trosku jinak.

Mozna trosku jako s vtipama o policajtech. Oni totiz cikani maji (nejen) u nas jiz vybudovanou jakousi "image". Takze kdyz se jim narodi patercata je to proste jako voda na mlyn. To jestli jim nekdo prorokuje do vinku vysoke socialni davky a brzky odchod do invalidniho duchodu bych nebral zase jako rasizmus, ale spis takovy lidovy povzdech upozornujici na uplne jine problemy. Ty problemy nesouvisi tak uplne s tim ze se narodila patercata. Ale protoze se jaksi o tech problemech nelze rozumne verejne diskutovat, tak je lidova tvorivost pretvari v podobne povzdechy, a jakysi cerny humor pri kazde prilezitosti. Podle me je to cinnost nanejvis prospesna nebot diky ni unika para vznikla pretlakem ktera by mohla jinak vybuchnout nekde jinde.

Ja prorokuji naopak toto. Dokud nezacneme resit skutecne problemy ktere mame s cikany a ktere maji oni s nami a neprestaneme vsechno ve jmenu politicke korektnosti zametat pod koberec a resit pouze dotacemi. Tak se proste na kazdeho nove narozeneho cikana uz od plenek bude velka cast populace koukat jako na dalsiho pobirace davek.

17 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS