Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SYETEY_KOTZOUR_mocně_duní

25. 9. 2012 9:08
u mě karma

R^

3 0
možnosti
ČJSN

čí jsou sudety? Naše!

25. 9. 2012 8:59
Ted jde jen o to

jestli ten článek myslí  p.Banga vážně - nebo se jen pohádal s Tancošem či někým jiným (třeba z romea) a toto je napsáno jen na truc. Já právě nevím ale zdá se mi , že autor něco jiného píše,říká na veřejnosti a něco jiného si myslí a koná. Možná se mýlím možná ne ale tak mi to přijde.

8 0
možnosti
ZR

zrysavy

25. 9. 2012 11:04
Re: Ted jde jen o to

Vážený Romea.cz již včera zveřejnila tento článek - http://www.romea.cz/cz/zpravodajstvi/domaci/patrik-banga-je-velmi-nestastne-jestlize-media-prezentuji-nazor-jednoho-z-romskych-predstavitelu-jako-nazor-vsech-romu.

Předsedkyně sdružení ROMEA a člen výkonného výboru ROMEA , o. s. tam jasně vyjadřují stanovisko ke kauze mačetového útoku, který je naprosto ve shodě s Patrikem Bangou.

0 0
možnosti
PD

Glock Mark XXVI

25. 9. 2012 8:54
"Vrať se, vše odpuštěno!"

Pana Tancoše by měl někdo vzít klackem po zádech za:

1/ stavění se do role mluvčího, byť jím nebyl zvolen,

2/ nesoudné vykřikování nesmyslů, neb on není ani soudcem, ani advokátem, obviněným, poškozeným nebo účastníkem řízení,

3/ nadbíhání novinářům.

Stejně tak by ovšem bylo nutné přetáhnout po zádech část většinového obyvatelstva, některé politiky a všechny novináře.

4 0
možnosti

Ottis300

25. 9. 2012 8:45
Přidám se s karmou,

protože každý věcný názor ve vyhroceném sporu je vítaný. R^

1 0
možnosti
KV

_-1-_

25. 9. 2012 9:00
Re: Přidám se s karmou,

Já mu karmu nedal ......... nebudu ho tou karmou "pozitivně diskriminovat". Popsal tu situaci zcela realisticky a má na ní pohled, jako každý jiný slušný člověk. Blog sám o sobě je průměrný a takový by napsal každý třetí bloger ............ Vychází mi to tedy tak, že karmu má jen za to, že ten správný a slušný názor napsal Cikán ... a to je pro normálního člověka diskriminující :o)

7 0
možnosti
V

villík

25. 9. 2012 8:40
Pane Bango, jen bych malinko upřesnil. Jen pro sebe....

Protože Vy to vidíte asi úplně stejně, jako Vasil,poctivej pracovitej Cikán (jak se sám nazývá) v našem domě, nebude Vám určitě vadit, že Vás mám již dlouho zařazeného taky mezi ně s tím velkým "C"?R^

1 0
možnosti
E

evon

25. 9. 2012 8:38
Tak proč si cikáni zvolili Tancoše tím, kdo je z cikánů

nejvíc vidět a kdo za ně mluví? Řeknete mi určitě, že "oni si ho nezvolili". No a tak - pokud si ho nezvolili - proč jim je jedno, že je tenhle rasista a demagog zastupuje? Je jim to jedno?? No a to je pak právě ale těžké!!! Pak se totiž nemůžou divit, že naprostou většinu cikánů bílí házejí do jednoho pytle! Rv Vzpomínáte? Ona už ta postava babičky v Pyšné princezně říkala králi: "Kdo zlu neodporuje, sám se proviňuje!" ;-D A rada na závěr? Ať cikáni Tancoše chytnou za flígr, napráskají mu (_!_) a nedovolí mu za ně mluvit, pokud jim to teda VOOOOOPRAVDU VADÍ... ;-D

6 0
možnosti
KV

_-1-_

25. 9. 2012 8:49
Re: Tak proč si cikáni zvolili Tancoše tím, kdo je z cikánů

Předběhl jsi mne ....................... Co brání těm rozumnějším, aby v Boru ři vhodné příležitosti veřejně vystoupili a poukázali na to, že chování a vyjadřování se pana Tancoše Cikánům škodí.

3 0
možnosti
JD

stagger

25. 9. 2012 8:38
DAL JSEM KARMU ...

tak jak mi někdy připomínáte svými blogy trochu chameleóna, neb mít dva různé názory na jednu událost podle toho, zda je publikována na romee nebo jinde je nekonzistentní, tak v tomto případě nejde nesouhlasit. K pocitu beztrestnosti jste bohužel přispěl i Vy, třeba svým vyjádřením ke střelbě v Tanvaldu před ukončením šetření ( i když každému soudnému člověku bylo hned jasné, jaká bije, když po střelbě a vyslechu PČR střelce propustila a nestrčila do vazby)

3 0
možnosti
IB

isabell

25. 9. 2012 8:37
....

Divím se, že si zrovna takový Tancoš dovolí zpochybňovat kvalifikaci TČ, když sám musí dobře vědět, že i kdyby útočník tou mačetou "jen" máchnul kolem hlavy oběti, stále je to pokus o vraždu.

To, co nahrává spekulacím o "beztrestnosti" cikánů jsou jednak podobné výkřiky, jako ten Tancošův o tom, že celá romská sdružení chtějí nižší tresty pro "mačetáře, a tedy i média, která tyto plky přetiskují, ale také neúměrně dlouhá doba vyšetřování....

5 0
možnosti
JL

uumaa

25. 9. 2012 8:30
Autore

R^

1 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

25. 9. 2012 8:23
:)

R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.