Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kytt01

6. 11. 2011 22:39
je zajímavé

že tu byl smazán příspěvek, ve kterém diskutér označil autora blogu jeho vlastním termínem s podotknutím, že takový jako on by diskutér být nechtěl. Napadá mě k tomu, že asi autor blogu nějakým záhadným způsobem během pár hodin změnil vlastní rasu, aby mohl následně označit příspěvek jako rasistický. O tom, že by snad onen inkriminovaný termín někoho urážel nebudu spekulovat, neboť ho použil autor sám a určitě ne s cílem kohokoliv dehonestovat, tudíž nebyl ani vulgární. Nebo se mýlím? Vysvětlete mi to raději včas, protože jsem právě onen termín začala považovat za politicky a "rasově" korektní synonymum k názvu onoho etnika, ke kterému autor blogu náleží. :)

ne, ten termín sem nenapíšu, tu radost cenzuře neudělám. Místo podpisu tu budou dvě slova - Dvojí metr.

1 0
možnosti
JR

Smoking Lilly

6. 11. 2011 19:58
Udajny agresor?

Stale lepsi a lepsi, uz v tom tancujete prilis dlouho, tento blog se Vam vubec nepovedl. Pokud jsme si mysleli, ze jste objektivni "novinar", admin, slusny Rom, tak Vam nevim;-(

3 0
možnosti
C

CarolusMagnus2

6. 11. 2011 18:47
Která verse je pravděpodobnější ?

Ta o cikánském pasákovi čórkařek, nebo ta zdejšího cenzora ?

4 0
možnosti
NSNS

Axlboy

6. 11. 2011 23:04
Re: Která verse je pravděpodobnější ?

A je v tom rozdil? ;)

0 0
možnosti
HP

Hroznej puberťák

6. 11. 2011 18:37
Každopádně

... vývoj těch článků byl hodně zajímavý. nejdřív to bych chudáček, co se zastal nějakých okrádaných lidí a okřikl zlodějky, načež jej jejich pasák brutálně téměř ukopal a zmrzačil, k tomu podivně sestříhané video... v dalším článku už to najednou nebyly až tak úplně zlodějky, nakonec se vlastně ani nikoho nezastával a na nesestříhaném videu už to není ani brutální útok, dostal akorát dvě rány pěstí a pak už jej ten cikán jen držel, ačkoliv jej mohl velmi jednoduše a pohodlně dorazit. Toho cikána se nezastávám, kór ne když je párkrát trestaný za krádeže, tedy pěknej vejlupek, ale ten "napadený" taky pěkně kecá a má pořádný máslo na hlavě. Možná bychom se nakonec divili ještě víc, co je to za typa, kdyby jej taky ukázali. Nakonec se ani nedivím, že mu nikdo nepomohl, když to nebyly zlodějky a on nakonec nikoho nebránil, ač předtím srdceryvně tvrdil opak.

0 0
možnosti
IB

isabell

6. 11. 2011 18:48
Re: Každopádně

... a ty zlomeniny, co mu doktoři ošetřili a policajti zadokumentovali si ten "typan" vlastně udělal sám, ne?... Každopádně gratuluju k brilantní dedukci R^

1 0
možnosti
AK

Abadi Kwame

6. 11. 2011 18:22
A tohle je ten problém

"Pan" Banga nám tu názorně předvedl, co je největším problémem komunity cikánů: nikdy, ale NIKDY nevidíme, aby se celá cikánská komunita natvrdo postavila proti cikánským útočníkům (jak v případě Patrik, tak mačetáři nebo v případě tohohle pasáka) - vždy je buď omlouvají, nebo přidají nějaké "ale" (např. "rasistická" barmanka "vyprovokovala" bandu opic k mačetovému útoku). Tato neochota přiznat si vlastní chyby je jedním z faktorů, proč většina Čechů (až na pár mentálně vyšinutých vyjímek) cikány doslova nenávidí, což nakonec povede k jejich skutečné diskriminaci, popřípadě ještě k drastičtějším (pro ně) následkům.

Cikáni by si měli uvědomit, že zákon a právo není něco od boha, zákony a právo tvoří majorita a majorita je teď právě nenávidí. Jak dlouho bude trvat, než se dostane k moci politik, který bude prosazovat například speciální těžké tresty pro cikány, včetně nucených prací? Dlouho to nebude - a jediný, kdo na tom ponese vinu, jsou sami cikáni.

9 0
možnosti
D

dr.boss

6. 11. 2011 18:09
BingoBanga

Požádejte v Indii o azyl a bude klid [>-]

7 0
možnosti
KH

frantaflinta99

6. 11. 2011 17:57
Možná to bylo úplně jinak i v tom Vítkově.

10 0
možnosti
K

Kytt01

6. 11. 2011 18:13
Re: Možná to bylo úplně jinak i v tom Vítkově.

ano, "degeška" Natálka si hrála se sirkama a chudák matka ztrhaná z náročné práce ji prostě neuhlídala... ;-D Já fakt nechápu, co pan Banga od těch jeho textů čeká, že způsobí, nebo proč bychom měli být celí vedle sebe, když se třeba velmi nevybíravě pustí do cikánů páchajících trestnou činnost (ovšem jen některých). Že ho budou brát všichni jako jediného osvíceného a spravedlivého mezi těmi davy? Hmmm... nějakej moc důležitej, tenhle pan Banga. Kdyby sem prsknul jediný profil cikána, který po přečtení jeho textů přestal s trestnou činností, asi by udělal líp. Jo aha, nikdo takový není. V tom případě je ovšem celá "práce" pana Bangy poněkud zbytná a bez výsledků a má stejný smysl jako nosit písek z jedné haldy na druhou.

6 0
možnosti
N

NTPT_PODRUHY_ZAKAZANY

6. 11. 2011 17:54
Nebyl jste na školení v TV Al Jazeera ?

Tenhle Váš blog mi připomínáí její zpravodajství, které se snaží za každou cenu dokázat že američané jsou tááákhle zlí a Mudžahedi tááákhle hodní....

6 0
možnosti
VS

Astaroth

6. 11. 2011 18:41
Re: Nebyl jste na školení v TV Al Jazeera ?

To prece vidi kazdy, ze amerika nuti nasilim a hrozbami cely svet, aby ji sponsoroval a dokonce ji i platil ty nove letadlove lodi, kterymi svet zastrasuje. Rv

0 0
možnosti
RH

djelem

6. 11. 2011 17:34
Jo jo, cigán- prý partner - okouněl opodál, asi se zapovídal

Ha ha,  tak to bylo, ;-D:-P[>-]Bingo !!!

2 0
možnosti
EN

tuana

6. 11. 2011 17:31
tohle prostě neokecáte

ať už to bylo jakkoli,ten kluk nemusel přece skončit polomrtvý....

3 0
možnosti

Já vím, jak to bylo !!!

6. 11. 2011 17:56
Re: tohle prostě neokecáte

Vzpomínáte jak to bylo po mačetovém útoku ? Jeden z jejich vůdců přece tvrdil, že za to mohla servírka !!!! Banga se nám snaží říct, že tady za to může úplně někdo jinej, třeba dozorčí stanice metra .... neb co já vím, ale soukmenovec je NEVINNÝ !!!!!!

5 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.