Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cerny.prem

7. 11. 2011 13:12
pane autore

vy nejste moc dobrý člověk. a ostatním radím

Nesledujte jeho blog ! Nevěnujte mu prostě pozornost to je jediná cesta !

2 0
možnosti
MK

matysek-k

7. 11. 2011 11:50
no možná to bylo jinak

ale určitě to bylo jinak než tvrdíte vy

1 0
možnosti
TCOPM

Ten co odhlasil předplatne MF

7. 11. 2011 11:27
Pane

Banga, krásná práce s textem........... a víte moc dobře , že v jakemkoliv konfliktu se vždy najde maličkost vhodná pro obhajobu agresora. A jen tak mimochodem vždy se ze všeho vykroutit ,najít tu skulinku v systému či  obhajovat podvod je pro skupinu o níž je tady řeč naprosto typická. Nevadí mi vaše články, úvahy, rozbory ........vadí mi, že člověk, jenž není  jednoznačně nestranný dělá pořádek a usměrňuje komunikaci na DISKUSÍCH  IDnes. Ještě před pár lety jsem měl na spoustu věcí poměrně slušné názory ve prospěch Romů , dnes jsem jednoznačně na druhé straně barikády - trochu divné, ale pravdivé.

4 0
možnosti
TP

assco

7. 11. 2011 13:04
Re: Pane

predstavte si, ze mne je fuk jestli to byl Rom, Arab, Vietnamec nebo kdokoli jiny. Blog je o tom, ze si nekdo vymyslel neco co se na zaznamu zjevne nedeje a pak ten zaznam navic sestrihal, aby to popisu vyhovovalo. Rika se tomu falsovani dukazu. Ja nemam rad kdyz ze mne nekdo dela troubu... Co vy?

0 0
možnosti

dva mraky

7. 11. 2011 10:29
logika věci

Už tu padlo, že je velmi podivné hlídat svou rodinu po cestě s olslavy z povzdálí. V okamžiku kdy toho poraženého Rom drží za hlavu a vodí ho jako štěňátko, Banga neoponeme dodat že se Roma snaží kopnout. Haha, ten je úplně v háji nedokáže se vůbec vyprostit natož teprve, aby zkoušel někoho kopnout nebo podmést. Pokud je Rom skutečně kapsářský kápo, to poslední co potřebuje je někoho přizabít, zvláště v podmínce, potřebuje se zdekovat. Prostě mu nevyšla ta první rána, byla zbytečně silná a rozbila nějaké kosti v obličeji. A ano slušný chlapec již podle stylu chůze;-D

2 0
možnosti
DZ

Clovek obycejny

7. 11. 2011 9:48
Kdoví jak to bylo,

ale jak nám tu předkládá pan Banga rozhodně ne. Ten člověk je z povzdálí hlídal a pak se tam přiřítil jak velká voda. Vy se pane Bango také plížíte za svojí ženou/přítelkyní s kamarádkami? Neříkám že druhá verze je lepší, ale vaší verzi se recidivistou-zachráncem-ochránce nevěřím. Mimochodem, když odcházel od policistů, tak v reportáži bylo vidět, že všechna media s ním chtějí udělat rozhovor. Tak prosím nemystifikujte.

1 0
možnosti
D

Doomguard

7. 11. 2011 9:28
Ještě nějakou pohádku prosím.

:-/

1 0
možnosti
TP

assco

7. 11. 2011 7:25
Pane Bango

Pokud si odfiktrujete me prispevky v diskuzich zde na idnes (predpokladam, ze to muzete jako admin udelat) najdete jeste nekolik dalsich argumentu, kterymi jsem verzi medialni vyvratil jiz v okamziku, kdy ji vsichni bezmezne verili. Chci Vas jen upozornit, ze iDnes dodnes k teto veci uverejnuje ve zpravach ucelove sestrihane a predelane - cili podvrzene video. A to navic naprosto amatersky. Myslim, ze je nejvyssi cas, abyste na tento politovani hodny fakt (pokud se stane na "nejduveryhodnejsim portalu" plati to tim spis...) upozornit Vaseho sefredaktora. Uprimne je to pekna ostuda...

1 0
možnosti
SČZK

Smradlavej čmoud z komína

7. 11. 2011 4:26
a jízdenky měli?

jinak já už přestávám věřit čemukoliv, pokud se mi to nestane před nosem, ale i to není jisté

1 0
možnosti

_MilanC

7. 11. 2011 3:11
těžko říct

Možná to bylo jinak, možná ne... chtělo by to další očité svědky, jinak jsou to pouze domněnky. Každopádně recidivista v podmínce. Zajímavá to čísla: http://odpor.org/index.php?page=clanky&kat=1&clanek=762

0 0
možnosti
TP

assco

7. 11. 2011 9:30
Re: těžko říct

víte co je Váš problém? Nic nevíte o druhé straně mince. Mohl to být jistě milý student, ale já se spíše kloním k myšlence, že stejně tak dobře to mohl být hodný hoch co chodí fandit Spartě jako ultras a opletačky se zákonem měl také. Jenže ani já ani vy to nevíme. To co ale rasisté vědí vždycky přesně je, že gauner je Rom. Stejně tak například němečtí neonacisté vědí přesně, že póvl jsou Češi. Kdyby jsme u nás nezažili rasizmus a nebyli jako národ vůdcem předurčeni k odsunutí na východ jako pomocné síly, nedivil bych se, že se občas najde hlupák kterému se rasistická ideologie zdá přitažlivá. S touto národní zkušeností se mohu takové hlouposti jen neustále podivovat.

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

6. 11. 2011 23:16
Ok...video skutečně imho odpovídá spíše...

...popisu události od údajného agresora, než údajné oběti...ale nakonec...celé to už nějak prošetří orgány k tomu příslušné a případně i...rozsoudí :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.