Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

9. 11. 2011 18:57
Lidi, neblbněte

Postavit Cikány do latě a donutit je dodržovat zákony přece není pro vládu, která má pod palcem policii a případně armádu problém. Případné další zákony protlačí pod záminkou třeba legislativní nouze téměř na počkání. Copak si nikdo nevšímá, že když chybí případ aktuální, vytáhne se cokoli staršího?

"Pražská policie zadržela skupinku mladíků, které viní z velmi brutálních útoků v metru na konci července."

Fakt věříte, že tohle není cíleně ovlivňované veřejné mínění?

0 0
možnosti
IB

isabell

9. 11. 2011 19:13
Re: Lidi, neblbněte

Je mi fuk, jestli se někdo snaží ovlivnit veřejné mínění, já jsem prostě ráda, že takový spratky policajti alespoň našli a ztotožnili :-P

0 0
možnosti
MC

greybeard-

9. 11. 2011 18:32
Ach jo… taky už se na to můžu

Docela vás chápu a rozumím tomu, že v novém blogu nechcete otvírat diskuzi, ale tím, že se o problému nebudeme bavit a budeme se cítit uražení věci nepomůžeme. Ano věci se mohly zběhnout jinak, ale nicméně, ze zveřejněného záznamu je víceméně vidět, že ta děvčata byly obyčejné zlodějky a ten "hodný" pán jejich pasák, ale je to věc názoru. Nicméně začínám mít vážné obavy z toho, co se v Česku děje. Nálada obyvatelstva je pod bodem mrazu, existenční problémy spousty lidí, necitlivé zásahy vlády, zlodějny a korupce nabyly obludných rozměrů a v neposlední řadě zlodějny, přiživování se na pracujících ze strany cikánské menšiny a hlavně narůstající množství fyzických napadení. K čemu to vede? Může se stát, že někomu rupne v kouli a pak tu lavinu nic nezastaví, jedině "humanitární bombardování".

2 0
možnosti
NZB

nahlasit zavadny blog

9. 11. 2011 18:24
ad nový článek se zakázanou diskusí ...

zde používáte při vysvětlování jak to mohlo být jinak slovo Romák několikrát, v novém článku k dalším útokům v metru u kterých jdou všechny pochyby naprosto stranou označení Romák ani jednou, divné, že ?

3 0
možnosti

0ms

9. 11. 2011 18:19
Zaměřil bych se spíše na obecnější otázky

Pane Bango, jdete na to špatně. Problém má dvě roviny. Tou první je otázka, jak přesně to tam proběhlo. Zdejší prostoduší diskutéři pochopitelně nikdy nepřipustí, že výpověď poškozeného je děravá jako cedník a i video jasně ukazuje, že agresivním je poškozený. Otázkou pak je, co poškozeného k agresi vedlo a zda Romky skutečně něco kradly nebo ne. Variantě, že romky kradly prozměnu nahrává chování útočníka. Situace je sporná a pravdu se již nikdy nedozvíme. Nicméně je zde druhá rovina a tou je naprosto neuvěřitelná reakce našeho "národa". Lynč, kterého se opět drtivá většina společnosti dopouští, je neospravedlnitelný. Domnívám se proto, že Vaše články by se příště měly zaměřit spíše na tuto rovinu problému. Tedy na to, jak ministři zde odklání miliony, ale "národ" by nejraději zaváděl tresty smrti za odcizený poklop od kanálu, na fašizující paušalizaci nebo na neschopnost pochopit problém i s jeho sociokulturním pozadím. To je hlavní problém a nikoliv průběh této konkrétní události.

1 0
možnosti
TSL

The Sith Lord

9. 11. 2011 17:18
Tak Patriku, šup, šup, objasni nám,

jak to bylo s dnešními útoky v metru. Tipnul bych si, že tvoji soukmenovci jsou opět obětmi xenofobního chování majority, což?

http://praha.idnes.cz/mladici-bezduvodne-utocili-na-lidi-v-metru-napadenemu-prerazili-celist-13p-/praha-zpravy.aspx?c=A111109_143304_praha-zpravy_cen

7 0
možnosti
MC

greybeard-

9. 11. 2011 17:16
Velice pozorně jsem prohlédl několikrát nabídnutý záznam.

Autor blogu promine, ale mám poněkud jiný názor a musím konstatovat, že kdo lže, ten i .....

2 0
možnosti
ZZ

hasmen

9. 11. 2011 15:04
Omlouvám se za OT,ale článek o tomto asi nebude(?)

Pane Bango,tahle poslední úprava diskusí se mi jeví jako velice špatná.Nejenom že to nejde srovnat podle toho,kde jsem reagoval,ale ani to tlačítko - Doporučované příspěvky je k ničemu,protože se nezobrazí ty doporučené příspěvky,které jsou mezi smazanými... Minulá podoba diskusí byla lepší.hasmen

1 0
možnosti
PO

Modrý a zelený blesk

8. 11. 2011 23:07
Hm,

pán v bílém mi nepřipadá jako normální chlap jen proto, že někoho jiného neusmrtil ve chvíli, kdy mohl. Na druhou stranu pán v šedém svršku taky nevypadá, jakože jen tak "seděl kolem" a najednou mela. Ze záznamu není patrné, kdo dal první ránu, ovšem také chybí audio. Zřejmě měl nějaký důvod, proč kvůli přibíhajícímu pánovi v bílém svršku tak najednou vyskočil z lavičky.

0 0
možnosti
IB

isabell

9. 11. 2011 19:23
Re: Hm,

Řítit se na mě o padesát kilo těžší rozzuřenej cikán, když jsem chvíli předtím napomenula tři cikánský kapsářky, tak samozřejmě vyskočim pěkně vysoko :-P

0 0
možnosti
M3E

Marconi 3rd edition

8. 11. 2011 11:43
Tak se nám Banga trošku ztrapnil

Etnický cikán Banga hájí dalšího etnického cikána. Proč ne. Jen kdyby u toho tak trochu nelhal. Stejně jako on soudím pouze z videa. Na rozdíl od soudruha cenzora vidím, že napadený celou dobu sedí na lavičce, skrytý za sloupem. Cca kolem 50. sekundy si k němu jedna z žen přesedá a krátce nato muž vyskakuje a silou vytrhává ze směru, kde sedí žena bundu. Předpokládám, že je jeho a že mu ji žena omylem nepřisedla. Dle mého soudu mu v ní začala štrachat. Následovala nějaká výměna názorů (spíš asi nadávek), pak si muž opět sedá a ženami je vyvolána další hádka. Nato muž jednu z nich odstrkává a přibíhá vzorný občan, aby chránil čest napadené dámy. Takže, Bango, trochu vlastní gól. Příště se lépe dívat a NELHAT, abys nakonec nebyl za degeše.

10 0
možnosti
HDB

Honore de Balzam

8. 11. 2011 11:51
Re: Tak se nám Banga trošku ztrapnil

Pravdivé, leč to bude za -100.

1 0
možnosti
MH

Horez

8. 11. 2011 8:19
Kde je zbytek

V článku mi chybí již pouze navrhovaná výše trestu pro toho bílého agresora :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.