Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

arnie_rimmer

19. 9. 2011 11:17
co to jako má být - neromové ????????

a jinak - nesnažte se tu hájit neobhajitelné a ještě navíc takovou demagogií, budete akorát ... jak to říci...k smíchu

4 0
možnosti
IH

tantemici

19. 9. 2011 11:05
Pane Banga, ne článek paní

Šimonové je manipulativní - jen ten váš je bohužel takový.

1/ Veřejně. prosp. práce se vykonávají tuším 5 dní v týdnu po 6 hodinách. Ne déle. V tomto případě, vážený, nepřísluší nikomu nárok na přestávku v práci. Dle zák.práce je to až po 6 hodinách! Takže jděte s těmi pokusy znevážit tímto pí.Šimonovou  někam.

2/ Podobné, opakované zkušenosti s flákajícími se Romy (sem tam je mezi nimi i příslušník majority, to nepopírám) mám i já. Jen ti bílí, pokud nepracují, tak to alespoň nějak maskují nebo se o to pokoušejí nebo sem tam něco přimetnou či zvednou. Romky bez vyjimky bohorovně sedí nebo v kroužku tlachají.

3/ Video je pěkné, ale co s tím? Tyto lidi asi neplatí stát - viďte? A v tom je ten zásadní rozdíl. Je to problém toho, kdo je zaměstnává a platí. Jestliže ale "veřejné práce platíme my ostatní - tak se nedivte, že nás to štve.

Že jste raději nenechal svou klávesnici v klidu - tohle se vám obhájit nepodaří!

8 0
možnosti
B

bofums

19. 9. 2011 10:52
Dnes jste naštval i mě, blogere Bango !

Pustil jsem si Vaše video dvakrát a divím se, proč na něj reagují diskutéři tak, že srovnávají Cikány / Romy / a

t.zv. Neromy.- bojím se, aby se starodávné jméno Čech  nezměnilo na Nerom ! Celé video nedokazuje  NIC-

snad jen to, že v těch necelých dvou minutách ti Vámi předvádění LENOŠI stačili natřít několik oken a po natření

nevím kolikátého jim dal spokojený zákazník na posilnění kafe- co je na tom špatného, že  se Vám to hodí

k štvaní jedněch proti druhým ? MOC jste mě zklamal, měl byste si tu svou slátaninu dát do  " soukromých "!

9 0
možnosti
R

rulemaniac2

19. 9. 2011 10:49
hnup hnupem zustava

tohle asi nebyli verejne prospesne prace takze ti lide pracuji za normalni mzdu, odvadi dane atd. na verbez jakou ukazala JS na fotkach ... verbez kterou vy obhajujete

obsluha plosiny musi byt na plosine, ma tam kvuli rasistovi jako vy stat v pozoru?

potrebuju navod jak neplatit a pak dluhy smazat .. pry se na to tady nekdo specializuje, poradite? potrebuju rekonstruovat barak totiz

4 0
možnosti
PA

Podivný Atraktor

19. 9. 2011 10:46
bango, bango

trefil jsi kozla. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
TS

Taisun

19. 9. 2011 10:45
Pane Bango

Opět váš rasistický blog.Jedny kritizujete a chováte se stejně je to od vás zlé.Opravdu stále ukazujete že jste rasista bohužel jste mě zklamal.Myslel jsem si že jste objektivní ale spletl jsem se.

8 0
možnosti
PA

Podivný Atraktor

19. 9. 2011 10:47
Re: Pane Bango

odkdy jsou cikáni objektivní? Před nedávnem jedna cikánka prohlásila, že krev není voda. Evidentně se tímto řídí i banga.

4 0
možnosti
ČJSN

čí jsou sudety? Naše!

19. 9. 2011 10:40
a co jako má bejt

pane Banga????Vy je platíte,nebo žijou z Vašich daní.,???Obsluha zdvihací plošiny ,pokud je plošina vysunutá ,musí být na místě aby mohla kdykoliv zasáhnout,To se Vám zase nepovedlo.A propo co říkáte dalšímu ""matchtteros"??

4 0
možnosti
SL

strycek-Joe LLC

19. 9. 2011 10:30
Ačkoli mi pan Banga smazal

desetitisíce příspěvků, a několik stovek identit R^ , dnes má pravdu proto karmuji

0 0
možnosti
VT

Betio

19. 9. 2011 14:46
Re: Ačkoli mi pan Banga smazal

Pane, Vy karmujete vždy jen naprosté hlouposti.Rv

1 0
možnosti
W

wraith.d

19. 9. 2011 10:22
...

pane Bango je mi z toho "článku" smutno. Demagogicky tady vykřikujete do větru pozitivně diskriminující řeči aby se zmírnilo mínění 95% "etnických neromů" o cikánech a jejich přístupu k socializaci, práci, soužití se spoluobčany atd. - myslíte že to má nějaký význam? Zvláště po dnešním článu o opětovném použití mačety v baru - kdyby byl bar plný cikánů, stalo by se to samé? Nebo ten omílaný Nový bor - myslíte, že kdyby byla herna plná cikánů, vypadala by pomsta za vyhození stejně? Myslím že ne. Cikáni si v průběhu posledních měsíců zatloukli poslední hřebíky do rakve nelibosti v očích majority a teď se jen čeká, komu první rupnou nervy a zopakuje se tady Norsko....

4 0
možnosti
MJ

Heisenberg

19. 9. 2011 10:21
Co je špatného s označením bílý?

Mě to nevadí. Stejně si to z korektního newspeaku všichni překládají do lidské řeči. Bílý, černý, cikán (na Moravě též cigán nebo morgoš), žlutý (=asiat). cikáni a bílí jsou jedna rasa (europoidní). Nevím, proč by se cikánům mělo říkat Romové, když jsou i Sinti, Jerli, Kalé, ....

To že si tak třebas říkají mezi sebou přece není argument, taky nezavádíme deutsche, englishe, espaňoles atd. Nejjednodušší rozdělení je cikán x bílý. Nevymýšlíme kraviny jako etnický čech a nerom a podobně.

Pane Banga, když o cikánovi napíšete, že je cikán, tak by se neměl urazit. Stejně tak, když o příslušníkovi majority napíšete, že je bílý, tak Vám taky ruce neutrhne.

3 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.