Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3lipy

16. 8. 2011 9:39
Patrik Banga

Kdykoliv jsem ho viděla někde vystupovat, vždy mluvil věcně, konkrétně a nezaujatě. Ano, je jeden z nich a chápe pocity i reakce cikánů...ale nik´kdo ho nemůže vinit z toho, že by schvaloval použití mačety při rvačce. To, že rodiče nevědí, kde se jejich děti pohybují je problém nejen cikánský. Já musela vždy vědět kde mám děti, ovšem když se dnes zeptám syna, řekne mi, že je nehlldá,prorože už jsou velký...Není to správné!

Pokud žije dítě s rodiči pod jednou střechou. měl by rodič vyžadovat ounámení místo, kde se dítě bude pohybovat...

3 0
možnosti
V

Vochoč

16. 8. 2011 9:33
Mimochodem, vrazi Anny Otčenáškové jsou již na svobodě.

A s čistým rejstříkem.Byli totiž v době spáchání vraždy zhruba ve věku novoborského hráče. Zřejmě si za to paní Otčenášková mohla sama, neměla je pustit do domu.

1 0
možnosti

Danny boy

16. 8. 2011 9:54
Re: Mimochodem, vrazi Anny Otčenáškové jsou již na svobodě.

To je především chyba našich zákonodárců. Na př. v Anglii soudí i dětské vrahy jen jako vrahy. U nás se děti považují za andílky kteří nevědí co činí, přestože v patnácti už člověk není dítě.

0 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

16. 8. 2011 9:26
Takhle tedy ne

Chybu udělala primárně ČT 24. Komentovat to měl někdo prokazatelně nezaujatý a pokud možno místní. Použít někoho, kdo je novinářem iDnes a zároveň Romea byla zásadní chyba. 

http://cs-cz.facebook.com/video/video.php?v=2326310478154

6 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

16. 8. 2011 9:30
Re: Takhle tedy ne

A připomínka pro iDnes - vyhodili jste blogera Hájka pro to, že na svém blogu přesměrovával v rubrice Soukromé články na sesterské Lidovky. Banga ale dělal propagaci v televizi pro Romeu. Není to zase dvojí metr?

10 0
možnosti
JV

Jan Vrana

16. 8. 2011 9:25
Licoměrnost

Pan Banga uz ovlada vsechny odstiny mlženi, demagogie a bílé lži. Jedine vysvetleni pro takovou změnu chovani je, že asi nechce taky dostat mačetou po hlavě.

5 0
možnosti
IM

syslus moribunus

16. 8. 2011 9:27
Re: Licoměrnost

R^R^R^ akorá jsem to chtěl napsat.

1 0
možnosti
BT

markyz.Gero

16. 8. 2011 9:18
ač mne občas pěkně štvete

tak dnes bych vaš blog s radosti souhlasně podepsal (viděl jsem stejný pořad jako pan Streit)

1 0
možnosti
IM

syslus moribunus

16. 8. 2011 9:18
Nejvíce zarážející je fakt

že tito lidé v drtivé většině nepracují a pobírají dávky ať v nouzi či jakýkoliv a není to málo. A světe div se,oni mají na to aby hráli automaty.Já chodím denně do práce,manželka také a máme ještě jedno zaměstnání společné a máme dvě děti.Daně řádně platíme a máme se co otáčet když chceme aby naše děti chodily řádně do školy a nyní řádně studovaly. Cikánům je to jedno nebˇoť tento štědrý soc.systém jím dá peníze jak na cigára,na chlast a na automaty. Je tohle normální pane Bango?? Mě se to jako daňovému poplatníkovi vůbec nelíbí a nehodlám se s tím smířit. Společnost se musí už konečně začít bránit proti všem parazitům.Píši všm aby jste mne nenapadal že jsem rasista. Nevím z čeho jste placenej vy osobně kde pracujete ale všechny romské organizace bych zrušil neb je to vyhazování peněz. ti lidé stejně obyčejným cikánům nijak nepomůžou akorát si něklde pustí hibu našpacír jaký jsme špatní gádžové a to je vše. Výši jejích platů si mohu domyslet.

6 0
možnosti
O

ortles

16. 8. 2011 9:17
Zarazilo mě,

že vysvětlili přítomnost v herně tím, že byli na "sběru" a chtěli peníze zhodnotit.

V Novém Boru ale i jinde velmi často tito smradi i jiní sbírají.

Akorát je horší to, že nesbírají své, ale cizí.Copak někde něco je, co není něčí?

Jakto, že jsou na dávkách, chodí do herny a dávky jim ještě nevzali?Vyhrál prý 600,měli by jim to počítat jako majetek.Normální člověk dávky dostane až když nemá vůbec nic.A přitom se na dno dostane právě proto, že mu nebylo pomoženo.

4 0
možnosti
MK

gun hill

16. 8. 2011 9:14
pane Bango,

mate predstavu co by se asi stalo kdyby obsluha herny chtela obcanske prukazy a z duvodu nizkeho veku ty hodne chlapce do herny nevpustila?ja vam odpovim,to same,to stejne nasilí.jen jedna otazka,Vy zijete v Novem Boru?

4 0
možnosti
IB

isabell

16. 8. 2011 9:13
...

I kdybyste se posypal popelem celý, to video je ke shlédnutí a to, co v  něm slyšel pan S., tam slyšeli i jiní.

 Jako otec, jehož syn vlezl do herny, byste šel řešit s obsluhou nebo provozovatelem, že ho do herny vpustila, či ho ihned nevykázala..... ovšem nikdo jaksi neřeší, že si patnáctiletí cikáni NENECHAJÍ nikým cizím do ničeho mluvit.

Tedy ani do návštěvy herny a od mladé barmanky, nemají respekt z nikoho a z ničeho, a jak vidno v tomto případě někteří rodiče je v takové aroganci a neúctě spíše podporují. Běžní lidé si nedovolí se jen podívat jejich směrem, pokud jsou dva nebo více, natož aby je snad napomenuli, nebo jim něco zakazovali- bojí se...

Tzn. stále je chyba jen v těch mladých cikánech, nikoliv v tom, že barmanka ihned nezavolala MP- ona totiž nejspíše nechtěla mít problémy s cikány.... které stejně nastaly a tím se její předešlé obavy jasně potvrdily.

Jistěže si za svými slovy budete stát, ale i kdybyste si za ně lehl, nevyzní to jinak, než jako (částečná) obhajoba.

9 0
možnosti
J

jjezekj

16. 8. 2011 9:09
Streit měl pravdu.

Ta barmanka po nich chtěla doklad o věku a následně se to od toho celé odvíjelo, včetně vulgárností oněch "dětí" nebo snad "mladíků". Tak neplácejte o jakékoli odpovědnosti obsluhy.

6 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Jsem především novinář, trošku spisovatel a trošku muzikant. Držitel ceny Magnesia litera (2023) za knihu Skutečná cesta ven. Autor povídky (Žižkovák), která vyšla v antologii The Book of Prague (CommaPress UK) nebo povídky Erža, která vyšla v antologii Krev, monstra a cukroví (2023 - Epocha).