Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nespokojeny_obcan

18. 8. 2011 3:39
Mě by zajímala jediná věc.

Kdo Vám kliká karmu?:-)

2 0
možnosti
A

Anon

18. 8. 2011 3:44
Re: Mě by zajímala jediná věc.

0 0
možnosti
LO

L.Odarčenková.blog.iDNES.cz

17. 8. 2011 23:08
Patriku,

některý lidi slyšej jen to, co chtěj. Kór, když mluvíš, či píšeš Ty. Opatruj se - Ludmila ;-)R^R^R^

0 0
možnosti

Gaspard

17. 8. 2011 14:23
Pane Bango, vy jste demagog nejhoršího kalibru!

Vaše: "... pozastavil jsem se nad tím, co dělá patnáctiletý fracek v herně?" je totiž to samé, jako když při rozhovoru o brutální vraždě 18ti leté stopařky se "pozastavíte nad tím, co dělá osmnáctiletá šlapina sama na silnici?".

Fuj! Styďte se!

A že se nechce distancovat od podobných výlupků z vašeho etnika (po jehož zádech celý život karierně lezete), protože nejsou z vaší rodiny, tak se potom konzistentně přestaňte angažovat ve všech ostatních kauzách kde se stala nějaká "domělá" křivda nějakému cikánovi co také není z vaší rodiny! Alespoň budete názorově konzistentní!

7 0
možnosti
ZZ

hasmen

17. 8. 2011 18:22
Re: Pane Bango, vy jste demagog nejhoršího kalibru!

Tak pod tuto "petici" se podepisuji R^

1 0
možnosti
M

MadMax82

17. 8. 2011 11:57
kde jsme?

Kdyby je tam nepustili, tak by holt s macetama prileteli o nejakou pulhodku driv... Ne kvuli tomu, ze nedostali penize, ale kvuli tomu, ze je nechteli nechat vydelat...Dokud bude toto etnikum zvykle resit spory timto stylem(trestnymi ciny) a nikdo je za to radne nebude trestat(aby si to priste rozmysleli jak se chovat), tak tim bude jen rust podpora extremistickych hnuti mezi obycejnymi lidmi. Zakon akce a reakce...

1 0
možnosti
M

MadMax82

17. 8. 2011 11:59
Re: kde jsme?

Nehlede na naprosto smesnou klasifikaci...pokus o vrazdu(pripraveny), v organizovane skupine...hm hm hm?

0 0
možnosti
B

bull003@seznam.cz

17. 8. 2011 8:17
Dotaz?

Citace: "Ale moje další kroky by směřovaly do herny, kde bych si s obsluhou dostatečně důrazně promluvil ". Bral byste sebou mačetu, jako podle vás tradiční nástroj dorozumívání cikánů s majoritou, který chápete, nebo byste se pokusil být slušný? Pokud byste byl slušný, proč neodsuzujete tento čin jako rasově motivovaný, stejně jako zapálení skladiště obývané squatery a neapelujete na politiky? Víte co by bylo nejlepší. Každý trestný čin mezi námi a cikány považovat jako rasově motivovaný s nejnižší sazbou 20 let. A byl by klid. Jen nevím, kam by se dalo pozavírat 90% cikánů. Takže by to asi bylo neprůchodné. Ale zase ten klid a pořádek .... :-)

1 0
možnosti
B

bull003@seznam.cz

17. 8. 2011 8:27
Re: Dotaz?

Ještě než řeknete, že s těmi 90% bagatelizuji, tak třeba ta rodina squaterů byla dohromady 50x odsouzena za trestné činy. Nedávno u nás městská policie chtěla vzít cikánského asistenta. Nebylo potřeba vzdělání, jen čistý rejstřík. Přišlo asi 50 uchazečů. Přes čistý trestní rejstřík neprošel ani jeden. Nakonec ustoupili a stačilo, když nebyl trestán za násilné trestné činy a krádeže jim nevadili. Jak říkaly potom zlé jazyky, dokonce to bylo dobře, protože v doprovodu dvou policajtů krást nemůže.

2 0
možnosti
I

Intesen

16. 8. 2011 18:37
Já Vám to řeknu !

"""Tak mi laskavě pane Streite řekněte, co už musím říct, abych dal dostatečně najevo, že kdo spáchá trestnou činnost, musí být dostatečně potrestán? Co už musím říct, aby se nenašel nějaký zatrpklý nevěřící Tomáš, který absolutně překroutí to, co jsem řekl a udělá ze mě debila, který obahuje šílence, co někoho posekají mačetou?""""

Problém je ten, že Vám už totiž věří jen pár Vašich obdivovatelů.... takže i když Vy řeknete cokoliv, je to jedno ....

Ten kdo pozorně přečte Vaše minulá vyjádření a názory si udělaá sám závěr: /když to svede/

XZávěr: Lstivý, úskočný, licoměrný, muž dvou tváří, říká jen co se mu hodí - nepříjemné věci úmyslně zamlčuje Xatdatd...

Divím se, že i takovej p.Matějka, kterého považuji za inteligentního, Vás ještě dostatečně neprokouk

3 0
možnosti
LPB2

Lumpíí po banánu 2

16. 8. 2011 17:37
ptám se

co dělal patnáctiletý kluk v baru a hrál na automatech? Kde měl rodiče? Vstoupit do baru může i osoba zcela nezletilá, podávají tam i nealkoholické nápoje. Chtěla bych vidět to tóčo, kdyby ho servírka vykázala z baru. To by hned křičely snad všechny multikulti organizace. Pokud jsou automaty někde za rohem, ani nemusela o jeho přítomnosti vědět. 

A já se ptám - jak to, že chlapec nebyl vychovaný z domova a nevěděl, že na automatech nesmí hrát osoba mladší 18-ti let?;-€? Dodávám, že v naší společnosti neznalost zákona neomlouvá.

A útok mačetou ? A výkřiky "jdeme na bílé hlavy!" Kdo ho to učil?

6 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

16. 8. 2011 23:11
Re: ptám se

Nemusite spekulovat "To by hned kriceli...". I tady na iDnesu bylo nekolik clanku o zlych rasistickych a xenofobnich majitelich restauraci, kteri se opovazili ty Romy, kteri tam uz v minulosti zpusobovali problemy, vykazat. Hned se na ne vrhli "obhajci" lidskych prav a pokud mne pamet neklame, nektere ty pripady skoncily u soudu a potrestanim takoveho zleho xenofoba.

1 0
možnosti

ursula

16. 8. 2011 17:08
Pro mě

nejste ten samý cikán,co ostatní...R^;-O

3 0
možnosti
EN

emancipovaný narcis

16. 8. 2011 17:30
Re: Pro mě

Samozřejmě, že ne. Ve své vymočenosti a zákeřnosti je daleko horší. RvRvRv

5 0
možnosti
K-AMPN

Kubrt - admin mi pije nálev

16. 8. 2011 17:04
Pane Bango (i pane Gorole)

proč ve světle TOHOTO KONKRÉTNÍHO PŘÍPADU vůbec vytahujete na světlo problematiku pobytu 15-letého člověka v herně ? Proč do hrušek mícháte násilně jablka ?? Vždyť si představte stav, kdy by barmanka chtěla občanku už na vstupu do herny, ne až údajně při výplatě výhry... Tím chcete okolí říct, že kdyby byl kluk hned u dveří požádán o OP, tak že by k následnému spádu událostí nedošlo ??

To, že je zmiňován nezletilec v herně je v kontextu TOHOTO konkrétního případu úplně NEPODSTATNÉ ! Vždyť se jasně snažíte i s p. Gorolem hledat za každou cenu něco "na druhé straně" ! Představte si stav, kdy by na vstupu u dveří chtěla občanku, on na ní bude drzý, dostane nikterak silný záhlavec při výhozu z herny (hned po vstupu) za drzost - a dopad ? Stejný jako se odehrál ! I v situaci, kdy by kluk vpuštěn nebyl. To nám budete chtít tvrdit, že hned na vstupu by určitě předložil občanku bez odmlouvání ?? Když evidentně předložit OP obecně nechtěl ??

Jistě - jasně hovoříte o šílenci pro ...

6 0
možnosti
K-AMPN

Kubrt - admin mi pije nálev

16. 8. 2011 17:23
Re: Pane Bango (i pane Gorole)

.... pro psychiatrii a jasných vinících, ale neopomenete zmínit na aspoň malinké zlehčení fakt, který je v kontextu události úplně nepodstatný. Tedy: Jo jo, viníci jsou útočníci, ALE ...... Velmi alibistické. Nejsme v komunikaci právníků obou stran, ale běžných občanů.

Řekl jste p, Gorolovi v telefonu tvrdě a jasně, že toto nelze považovat za běžnou rvačku a to ANI mezi Romy ? To nezaznělo. Ale nepochybuji, že to byste rozhodně do TV zmínil, takže jste si spíš notovali, co měl co dělat 15-letý kluk v herně ..... když to neopomenete vytáhnout stejně, jako p. Gorol. Takže si ten svůj jasný odsudek chování útočníků z druhé strany zase změkčujete. ANO, ALE ... ALE je tu naprosto přebývající v TOMTO případě.

K čemu jste schopen použít prachy z Romea, jsme viděli u Vašeho osobního problému kolem výhružek směrem k synovi. Ale to jen na okraj, o tom téma není. Ale svádí to k pocitu, že v zásadovosti v romské problematice obecně nebudete tak neohroženě férový, jak by se mělo zdát ....Škoda.

5 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Jsem především novinář, trošku spisovatel a trošku muzikant. Držitel ceny Magnesia litera (2023) za knihu Skutečná cesta ven. Autor povídky (Žižkovák), která vyšla v antologii The Book of Prague (CommaPress UK) nebo povídky Erža, která vyšla v antologii Krev, monstra a cukroví (2023 - Epocha).