Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

Radek G

9. 4. 2011 16:41
názor

Přesně tak jak píše čtenář v předchozím příspěvku. V ČR žije několik desítek tisíc Vietnamců a nikdy s nima problémy nebyly. A důvod - protože jsou to inteligentní lidé, kteří pracují, mají fungující rodiny, posílají děti do školy... Prostě se dokážou bez problémů začlenit do společnosti. Cikáni se ve většině případů chovají jako dobytek.

0 0
možnosti
C

cojanato

9. 4. 2011 1:13
Souhlas a karma

Za neprimerene snizeni trestu nese odpovednost st.zastupce a pochopitelne soud.

Vandas a jeho gruppa, a nejen oni, jen prudi a cilene provokuji.

0 0
možnosti
D

Deliveres

8. 4. 2011 20:54
Jak je možné, že

máte zde na blogu odkaz na video, které je otevřenou propagací nacismu?

0 0
možnosti
MM

pulper4

11. 4. 2011 8:27
Re: Jak je možné, že

protoze je zastupcem rasy, o ktere se nesmi mluvit a je pozitivne diskriminovana EU

0 0
možnosti
JM

janacz

8. 4. 2011 11:43
Ty zvláštní případy

jako Patrik, Natálka a snad další, jsou Pouze vrcholy ledovce.  Vandas za to nemůže. :-(

0 0
možnosti
MC

greybeard-

8. 4. 2011 2:58
Byl to jedinec přátelé… jedinec.

Ano, souhlasím, byli to dva jedinci. Ale rovněž stovky a tisíce podobných jedinců loupí, kradou a přiživují se na majoritní většině. Chcete mi to vyvrátit? Asi ne, protože zásadně na svém blogu i jako administrátor neodpovídáte. Považuji vás p.Banga za člověka neupřímného, který když je to třeba se uchyluje ke lžím jako v případě N.Bydžova a jindy zase k přetvářce tak jako dnes. To co děláte škodí nejen Vám, ale celé minoritě, ke které ať chcete či nechcete patříte. Můj názor je, že je opravdu potřebné aby lidé, kteří mají ještě mozek v hlavě (vás mezi ně počítám) se spojili a zabránili hrozící katastrofě, protože naštvannost majoritního obyvatelstva je velká. Nerad, hrozně moc nerad bych se dočetl, že ČR byla humanitárně bombardována.

0 0
možnosti
LH

Lubomír H

8. 4. 2011 4:08
Re: Byl to jedinec přátelé… jedinec.

Vždyť ho známe lháře .......

0 0
možnosti
I

Intesen

7. 4. 2011 13:34
Postrádám ve vyznění tohoto článku jednu věc!

Upřímnost !!!!!

0 0
možnosti
F

felson

7. 4. 2011 4:25
Poslouchaj

Pachateli zločinu v Kruce byla nařízena ochranná detence, což může být de facto trest doživotí.  Že se tato informace na Idnes neobjevila, přililo olej do ohně.

A jedno malé upozornění: Peticí se nesmí zasahovat do nezávislosti soudu. (Listina základních práv a svobod, článek 18, odst.2)

0 0
možnosti
L

listram

7. 4. 2011 15:32
Re: Poslouchaj

Jenže tohle se probírá až v sedmé třídě základní devítileté šjoly,Takže nic pro autora zřejmě.

0 0
možnosti
A

A/D

6. 4. 2011 22:55
no to je jednoduché autore

Cikáni řvou, že je tu rasííízmus, dyškrymináce. Z toho titulu šlape na paty politikům EU, politici šlapou na paty soudcům a máme tu to, čemu se říká pozitivní diskriminace alias dvojí metr. Ten ve výsledku cikánům paradoxně pořádně škodí, protože majorita je naštvaná. Jak by taky nebyla. Prostě princip padajícího hov.. A nakonec spadne zpátky k vám v podobě Vandase. Prostě jak se kdo chová, to se k němu vrací.

0 0
možnosti
F

felson

7. 4. 2011 4:25
Re: no to je jednoduché autore

   Jak šlapou politici soudcům na paty, když jim ani nemůžou sáhnout na platy?

   A šlapali politici soudcům na paty v téměř nemedializovaném případu, kde pražský vrchní soud překvalifikoval to, že pachatel umlátil svoji sestru židlí, z trestného činu vraždy na trestný čin těžké ublížení na zdraví s následkem smrti a dospělý pachatel odešel s desetiletým trestem? (http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/16119-vrchni-soud-snizil-trest-blahovi-za-ubiti-mentalne-postizene-sestry-na-10-let/)

0 0
možnosti
PP

fidel

6. 4. 2011 21:59
karma

.... R^     / mimochodem an rozdíl od pana Pocha -- ten by se  měl jít léčit :-) / ....

0 0
možnosti
I

iruka

6. 4. 2011 18:03
...

Jedním z důvodů, proč Vandas a jeho banda primitivů získávají stále větší popularitu, je konání etnobyznismenů, kteří necítí potřebu cokoliv vyřešit a jen doufají v co nejdelší sosání peněz od státu a EU. Mezi ně patříte i vy... Druhou číst viny nesou mainstreamová média a server Romea.cz za své nevyvážené zpravodajství ohledně soužití minorit a většinové populace. Co čert nechtěl, do obou škatulek můžete být zařazen i vy... Co z toho vyplývá? Aby se nedělo to, co kritizujete, je nutné, aby se lidi jako vy zamysleli nad sebou dřív než začnou kydat špínu na všechny okolo Rv Zneužití příběhu Patrika člověkem (rozuměj autora článku), který se činil v zatajování informací o jeho kauze, je už jen takovou pomyslnou třešničku na hnijícím dortu, pardón, blogu páně Bangy...

0 0
možnosti
I

iruka

6. 4. 2011 18:04
Re: ...

číst = část

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.