Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SHV

sir Humprey V.

17. 1. 2011 9:28
A já si řikám, ti Romáci maj ale práce, že ani nenapíšou

a vona hned taková moralitka... :-P

0 0
možnosti
SHV

sir Humprey V.

17. 1. 2011 9:26
BAF!!! To jsem já Patriku a jdu tě strašit!

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

17. 1. 2011 9:13
autore ...

pokud vy pochopite, ze nekdo "vykradl obchod, protoze mel hlad", ja pro zmenu pochopim, ze skupina mistnich tu a tam odchyti nejakeho toho kradouciho etnika a projdou se mu ksichte takovym zpusobem, ze ho ani vsech sedmnact vlastnich sourozencu nepozna :-P

0 0
možnosti
M

martin5.33

17. 1. 2011 8:58
Souhlas

S touto částí textu souhlasím//Kdybych byl místní a žil normálně, asi bych mu to dal pořádně sežrat. Líbit bych si to nenechal./// On si málokdo nechá líbit to, že jistá zvýhodňovaná skupina může krást, když má hlad, znásilňovat, když má chuť a ohrožovat ostatní, když nemá lepší zábavu.

0 0
možnosti
FH

Bouše

17. 1. 2011 8:44
Romáci ...

To od vás není hezké, že si sami przníte název, který jste si v potu tváře vybojovali. :-P

0 0
možnosti
ZPRZ1AV

za pravdu rád zaplatím 100 a víc

17. 1. 2011 8:40
dalsi z clanku ktere

prikladaji pod kotel  :-/

0 0
možnosti
R

rony100

17. 1. 2011 8:38
Pokud

by byla pravda, že za situaci může jen pár rodin z místního etnika, tak by snad nebyl problém viniky zavřít a byl by klid. Není to tak, že tu zoufalou situaci vytváří většina Romů a nebo těch pár ostatní kryjí a přidávají se k nim? Nejsou tresty za rušení nočního klidu, neberou se dávky za dluhy (s odůvodněním, že by pak kradli ještě víc), nejsou tresty za slovní napadání s rasistickým podtextem ani za okrádání za bílého dne.

0 0
možnosti
OD

obet dukat-svindlu

17. 1. 2011 8:37
"romak" Banga v sobe cigana nezapre

Prilis pruhledne a az trapne zde lze, relativizuje, mlzi a prekrucuje.

Chtel bych videt tu jeho "histerickou reakci", kdyby mu nejaky ten statem chraneny zmetek okradl nebo znasilnil dceru.Cigani by to totiz resili mnohem mene civilizovanym zpusobem.Povazovat neobycejne trpeliveho starostu za rasistu chce uz poradnou davku drzosti.Rad bych pripomel, ze oslavuji-li nejaci "extremiste" starostuv projev, "oslavuje" to s nimi nejmene 90% naroda a ty bych uz za extremisty moc nepovazoval a uz vubec ne za rasisisty.

Nevahal bych ale obvinit z rasismu bangou vzpominany web Romea.cz, ktery

zcela nepokryte zaseva mezi lidma nevrazivost a jako rasisticko-extremisticka stranka siri bezpochyb nenavist. Nechapu, jak se tato cinnost muze v nasi civilizovane zemi tolerovat a uz vubec nelze pochopit, ze tato nebezpecna rasisticka aktivita je hrazena z penez danovych poplatniku.

0 0
možnosti
MN

lunak

17. 1. 2011 9:47
Re: "romak" Banga v sobe cigana nezapre

- Rad bych pripomel, ze oslavuji-li nejaci "extremiste" starostuv projev, "oslavuje" to s nimi nejmene 90% naroda - Vážený pane, pokud jsou považování za rasisty (k nimž pan starosta nesporně patří) jen "extrémisté", vem to čert. Pokud by k nim mělo patřit 90% národa, měl by se takový národ vysídlit někam do Sinajské pouště nebo na Kavkaz - mezi ty civilizované totiž nepatří...Rv

0 0
možnosti
IJ

India

17. 1. 2011 8:33
Tohle je dobrý...

Pán ze Zdic, si šel večer lehnout, když mu manželka povídá: „Jirko, v kůlně se svítí. Asi jsi tam nechal světlo!“ Pán z ložnice vidí, že má pravdu a chce jít zhasnout. Vidí ale, že jsou tam vlastně zloději a že mu kradou věci. Zavolal na policii, kde se zeptali, zda má někoho i v baráku. On řekl, že ne, že ale někdo vykrádá jeho kůlnu. Policista řekl: „Nemáme teď nikoho, kdo by k vám mohl přijet. Zamkněte si dům a někdo potom přijede.“

Pán řekl dobře. Sedl si a napočítal do třiceti. A pak znovu zavolal na policii. "Dobrý večer, před chvilkou jsem volal, že mám v kůlně zloděje. Už se o to nestarejte, já jsem je oba zastřelil" a zavěsil.

Během tří minut smykem přijela tři auta plná policistů, nad hlavou letěla helikoptéra, v závěsu jela sanitka. Zloděje chytli při činu a zatkli. Náčelník říká pánovi"Já jsem myslel, že jste říkal, že jste je zastřelil?!"

Pán říká náčelníkovi: "Já jsem zas myslel, že jste říkali, že nikoho nemáte!"

0 0
možnosti
AS

viveka

17. 1. 2011 8:35
Re: Tohle je dobrý...

;-D

0 0
možnosti
R

roman36

17. 1. 2011 8:30
Pane Bango,

podle vás starosta zvolený občany, který se snaží zabezpečit ve městě pořádek, je na stejné úrovni jako zloděj o obchodě? Nějak jsem si nevšim že by starosta dělal cokoliv v rozporu se zákony této země, což bohužel o těch "romácích" říct nelze.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.