Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

gghii

22. 1. 2011 13:41
Deformace rasismem

je velmi závažná věc a Banga je toho skvělým příkladem - Banga,Kostlán,Ščuka,Veselý,Suchánek   atd jsou všichni zdeformovaní rasistickými předsudky o jakési vyjímečnosti cikánského etnika a nutnosti omlouvat ,bagatelizovat cikánskou vyčůranost,cikánský zločin a jakmile se někomu z necikánů nelíbí cokoliv na cikánském jednání pak je okamžitě nazván rasistou,fašistou a dalšími nálepkami,bez toho,aniž by kdokoliv zkoumal,zda je tvrzení o cikánech pravdivé či nikoliv !!!!!Rv

0 0
možnosti
ED

blogatorkaa

21. 1. 2011 19:52
Jsem na straně slušných pracovitých lidí s

čistým trestním rejstříkem. Slušný člověk slušného pozná!

0 0
možnosti
MS

blob

21. 1. 2011 14:31
Bango

vy jste rasista jak vyšitej.

0 0
možnosti
V

VyMeTaky,2

21. 1. 2011 13:30
Bango,

strč si do .... žvásty o tom, že starosta spíchl rasistický pamflet, či tvoje žvásty o jeho rasismu. Zajímavé je, že pořád máš ty a majorita, k níž patříš, plnou hubu rasismu, ale zajímavé je, že Cikáni i Češi jsou součástí jedné, indoevropské skupiny národů. Na to, abys měl jakés takés právo žvanit o rasismu, by musel být starosta NB buď asiat (třeba Vietnamec), nebo černoch (třeba odněkud z Harlemu).

Buď jak buď, když se jich tak zastáváš, bylo by od tebe velmi lidské gesto pomoci těm problémovým, a nastěhovat si je k sobě. Pročpak to neuděláš? Už vidím ten titulek na iDnes...

0 0
možnosti
ČSKG

Černé svědomí křišťálové gumy

21. 1. 2011 9:52
Lžeš Bango

Situaci v Novém Bydžově osobně znám. Není tam několik rodin cikánů problémových a ostaní v pohodě. Jsou tam kromě asi dvou rodin všechny cikánské rodiny problémové !!!! Přestaň tady lhát a svoje rasistické názory si nech od cesty nebo na tebe podám trestní oznámení. Nikoho zastrašovat nebudete. Starosta Nového Bydžova má podporu drtivé většiny občanů Nového Bydžova. A žijeme v zastupitelské demokracii, nikoli v cikánské diktatuře.

0 0
možnosti
A

arahat

21. 1. 2011 8:01
Pane Bango,

vidím, že jako autor článku jste zbabělý své názory ve veřejné diskusi obhájit, ale přeci jen to ještě zkusím. Bydžovského starostu nazýváte rasistou...jak si vysvětlíte tot počínání (viz odkaz)?

Romové káží o morálce -  http://www.novybydzov.cz/vismo/zobraz_dok.asp?tzv=1&pocet=25&stranka=4

Hezký den!

0 0
možnosti
TS

Taisun

20. 1. 2011 21:40
Rasisto

Pane autore jste vyložený rasista.Hledáte pouzee vaši stranu věci tak jak ti které s oblibou kritizujete.Uvědomte si že rasismus je čený.bílý u žlutý.

0 0
možnosti
LH

Lubomír H

20. 1. 2011 20:54
Vážení diskutující, Vy jste to vůbec nepochopili....

p.Banga si z nás tímto pamfletem dělal jen srandu ! Pane Bango, Vy jste ten článek myslel ironicky, že jo ? Četl jsem to několikrát a pořád jsem nevěděl, proč mám ten pocit, až ten odkaz na konci, mě v tom utvrdil. Odvolávat se na vyloženě rasistický web Romea.cz je opravdu směšné. RvRvRv

0 0
možnosti
BMZ

Bijec modrých zlodějů

20. 1. 2011 19:02
Co je to za blábol v závěru???

" Zvláště, když starostu oslavují extremisté..."   VY jste si zase vybral jen to, co se Vám hodí, jako klasicky nám předvádíte manipulaci ....  Dovoluji si Vám připomenout, že petici proti roskému ......  , podepsalo v Novém Bydžově, přes 3tisíce lidí !!!!

To jsou taky extremisté o nichž tady blábolíte ????

0 0
možnosti
BMZ

Bijec modrých zlodějů

20. 1. 2011 19:06
Re: Co je to za blábol v závěru???

.....romskému....;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.