Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Gibon

30. 11. 2009 15:34
Už žádné hlasování o ničem.

Milý pane, mohu Vám poradit stěžovat si u evropské komise, že je nutné v rámci politické korektnosti dovolávat se vyváženého zastoupení, co se vítězů ankety týče. Něco podobného, jako když jste když jste postoupil bez soutěže do Eurovize. Ano, máte pravdu. Jsou zde rezervy. Je třeba, aby lidé, pokud nejsou dostatečně inteligentní a disciplinovaní na to, aby hlasovali zodpovědně, byli donucení hlasovat znovu jako v Irsku. Nebojte se, brzy se do takové fáze v Evropě dopracujeme.  

0 0
možnosti
J

j.Havránek

30. 11. 2009 11:56
Bezvadná slohovka,

ani jedno přisprostlé slovíčko! Kupodivu, ani tohle atraktivní téma čtenáři nedokážou pořádně ocenit. Ale nic si z toho nedělejte, to je určitě jenom proto, že jste Rom!  Hlavně, že to zaujalo Vaše kolegy - šup s tím do výběru!

0 0
možnosti
MJ

Marek _Mental

30. 11. 2009 22:52
Re: Bezvadná slohovka,

Jaký Rom ??? Cikán je to jak vyšitý, nebojme se nazývat BANgy pravými jmény !!:-)

0 0
možnosti

lubossula

30. 11. 2009 8:37
souhlasil

bych. Ale v pripadě Ewy Farne jste jiste postrehl, ze nebyla hlasove a zdravotne uplne  OK a tez ze doprovod kapely  byl docela tragicky. JInak zive zpivani zvlada Ewa se znacnym prehledem http://www.youtube.com/watch?v=il6PWbYIVsQ 

0 0
možnosti
RS

rstein

30. 11. 2009 7:52
Milý Patriku,nic jste nepochopil

a jste tudíž úplně mimo.Zlatý slavík nikdy nebyl,není a nebude vyjadřovat situaci na naší hudební scéně ani není o kvalitě.Tato anketa pouze vyjadřuje oblíbenost hudebníků u jednotlivých posluchačů a ti všichni rozhodně nejsou kvalifikovanými hudebními kritiky.Ty nominace jsou výsledkem počtu obdržených hlasů od posluchačů a když lidé chtějí Vondráčkovou či Bartošovou tak je tam dají.Slovy klasika : můžete se o tom přít,můžete o tom vést diskuze,můžete s tím dokonce nesouhlasit,ale to je tak všechno co stím můžete dělat.Pa:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Jsem především novinář, trošku spisovatel a trošku muzikant. Držitel ceny Magnesia litera (2023) za knihu Skutečná cesta ven. Autor povídky (Žižkovák), která vyšla v antologii The Book of Prague (CommaPress UK) nebo povídky Erža, která vyšla v antologii Krev, monstra a cukroví (2023 - Epocha).