Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lubossula

30. 9. 2009 17:55
Patriku tady jasne

vidite, ze i kdybyste se pozlatil, i kdybyste nekterym Romum v prenosu CNN rekl, ze pokud se chovaji jako hovada, ze hovady i jsou, kdybyste se pozlatil, byl vehlasym lekarem, pravnikem, ekonomem ci vedcem.... stale budete jen Banga - cikan.... A to je na tom to smutne a s tim je treba neco delat. Dnes a denne a stale a furt......

0 0
možnosti
P

PetrBrno

30. 9. 2009 18:00
Re: Patriku tady jasne

Jenže on se nepozlatil a není věhlasným lékárníkem, právníkem, ekonomem, ani vědcem. Je jen "věhlasnym" cenzorem na iDnes. Tzn. že stále bude jen Banga - cikán.....  Jestli to chce změnit, tak ať kouká z iDnes co nejrychleji vypadnout. Pak ho nejspíš lidé začnou brát né jako cikána,  ale jako člověka. Třeba i slušného.

0 0
možnosti
MH

Tapeer

30. 9. 2009 17:36
Netahejme do toho rasismus...

Je to bez debaty chyba zasahujících policistů... jestliže nejsou schopni započít a hlavně úspěšně dokončit zákrok proti pachatelům trestného činu, tak si musí přivolat posily a použít takově prostředky, aby toho schopni byli... tady přece vůbec nejde o Cikány, stejná situace se může opakovat při zásahu proti jakékoliv skupině pachatelů... přece nemůže policista z místa odejít proto, že pachatelů je moc a křičí na něj... tohle všechno je důsledek toho, že policisté jsou nezkušení a neznalí psychologie a taktiky při zákroku...

0 0
možnosti
JM

Malicekk

30. 9. 2009 17:45
Re: Netahejme do toho rasismus...

R^

0 0
možnosti
B

brnl

30. 9. 2009 16:55
A nebude to náhodou

vinou těch extremistů z druhé strany? tedy Kocába, Motejla atd., vždyť oni přeci tohle dvojí právo mermomocí prosazují, vzpomeňme jak měli úúžasnou radost když se jim podařilo soudně zatrhnout ty exekuce sociálních dávek a udělat tak z téhle skupiny občanů někoho kdo je zcela beztrestný v jakémkoliv přestupkovém řízení, tedy může dle libosti a beztrestně krást, ničit cizí majetek, napadat, obtěžovat druhé. A tož jaké hnedka přišli "právní" námitky když paní Řápková navrhovala aby přestupníci kteří neplatí pokuty si tohle odpracovali nebo odseděli, to by prý bylo dokonce porušení ústavních práv těchle lidí. 8-o

0 0
možnosti

lubossula

30. 9. 2009 16:58
Re: A nebude to náhodou

soudne bylo zatrzeno to, co zakon nedovoluje. Tady neni rapkokovbojstan ale pravni stat. Kdyby Rapkova nemlela blbosti a poslouchala co ji lidi rikaj, nemusela prohrat radnici desitky tisicsoudni tahanice. Davky lze exekuovat, ale ne ty, na ktere sahala ona. Ale to by se take musela trosku starat o to, co jako starostka muze a co ne. Zatim se spise starala o mistecka v dozorcich radach a aby mohla honit ofinu v telce. 

0 0
možnosti

Gaspard

30. 9. 2009 16:55
Ono to není jen tak milá Bango

Nevím, jestli jste se někdy setkal s klasickou rodinou polokočovných cikánů, ale zásah u takových individuí vypadá asi takto:

1. Fáze zastrašovací - hromady co nejvulgárnějších nadávek, výhrůžek a přivolávání rakovin na celou rodinu

2. Fáze svolávací - cikáni se snaží svolat jak údernou sílu (kriminálníky všeho druhu) tak tzv. lidské štíty (babky, těhotné a děti)

3. Fáze útoku - úderné síly vyvinou razantní útok za krytí lidskými štíty

Pokud se policisté dostali do fáze útoku (dle médií asi ano), tak těžko mohli střelbu opětovat, protože se všude motalo hafo ženských a dětí a pravděpodobnost jejich zásahu byla značně vysoká. To by potom Banga Jednostranná řvala o dyžrimináci, rasízmu apod. To by teprv Kocákba obeplouvala nemocnice.

0 0
možnosti

Gaspard

30. 9. 2009 17:19
Re: Ono to není jen tak milá Bango

A račte si všimnout, že za všecno u Bangy Podivné můžou bílí. Když je někdo bílý proti loupeživým opáleným nájezdníkům dostatečně razantní a někoho zraní nebo zabije při obraně vlastního zdraví, života nebo majetku je vinen, protože byl proti chudákovi Romákovi moc agresivní. Když se naopak snaží nikoho nezranit, je vinen, protože tím falešným nadržováním Romákům nahrává neonacistům, fašistům, automobilistům a všem ostatním, kteří jedí děti, zabíjejí těhotné matky a střílejí na kočárky. Pokud něco spáchá Romák, je to konkrétní Dežo nebo Gejza, který je blázen, ale všichni ostatní Romáci jsou dobří. Hlavné neuplatňujte kolektivní vinu na chudáky Romáky. Pokud se stane něco Romákovi, je celá majorita špatná a kolektivní vina je na místě.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

30. 9. 2009 16:52
Ahoj Pate

Co dodat? Karma!!! ;-) Čus V.

0 0
možnosti
SH

Babul

30. 9. 2009 16:49
Autorovi

Jenom pro upřesnění - o vazbě rozhoduje soudce. Takže laskavě Patriku Bango, který to popisujete, jako byste tam byl, do policajtů se dobře kope, už 20 let. A mohu z vlastní zkušenosti napsat - za komančů by si toto nedovolili. Protože ani ta inspekce v té době nebyla tak předposr&ná, jako jsou dnes všichni vedoucí zdola nahoru. Jenom si představte ten "zájem" sdělovacích prostředků, kdyby některý z těch policistů tam a) vystřelil, b) trefil se c) někdo z těch zlodějů umřel. Jenom si to představte, každé písmeno zvlášť a pak tady mudrujte.

0 0
možnosti

lubossula

30. 9. 2009 16:54
Re: Autorovi

ja si to predstavil. A vyslo mi z toho, ze takovy clovek - predposrany - nema co delat u policie, mohl by se uplatnit treba jako dozor v mlekarne. Tam se niceho takoveho obavat nemusi. 

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

30. 9. 2009 16:46
Ano, je to tak...

...myslim,ze tahle situace vytocila i znacne mnozstvi Romu a to prave tech slusnych.  Ted si od lidi schytnou dalsi serie nadavek a protiromska nalada se jeste vice vyostri. Byt Rom, tak me tohle taky pekne na*sere...

0 0
možnosti
OL

Ondatroň lesní

30. 9. 2009 16:40
BAN BAN BAN BANgo

dyžgryminácija   -  zrušit diskuzi, IHNED - lidé napadají praetnikum;-D

0 0
možnosti
OL

Ondatroň lesní

30. 9. 2009 16:39
ty Romové se chovají podobně jako cikáni

;-D;-D

0 0
možnosti
RV

Montaigne

30. 9. 2009 16:24
můžeš za to i ty, Bango

jako mediální pohůnek Uhlů, Motejlů, Šabatových, Kocábů a dalších pseudohumanistů.!;-O;-€ Od pondělí na tebe i tvého německého chlebodárce dlabu:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Jsem především novinář, trošku spisovatel a trošku muzikant. Držitel ceny Magnesia litera (2023) za knihu Skutečná cesta ven. Autor povídky (Žižkovák), která vyšla v antologii The Book of Prague (CommaPress UK) nebo povídky Erža, která vyšla v antologii Krev, monstra a cukroví (2023 - Epocha).