Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
WD

wildge

31. 1. 2009 0:22
Pausalizace

je uplne normalni a nic na tom nezmeni ani cenzura. Kdyz jsou vzorky opakovane prakticky vzdy vadne, je velmi duvodne se domnivat, ze je chyba v cele populaci, nikoli nutne ve zpusobu vybirani vzorku.

I diky pausalizaci - rozdelovani na "my" a "oni" to tahle civilizace dotahla tak daleko. Nehodlam se kvuli nemakacenkum vracet na stromy.

Bango, jestli jsi pri zakladech statistiky chybel, vrat se do skoly, necenzoruj.

0 0
možnosti
M

m3rsy1

30. 1. 2009 22:06
VIP

Jak už jsem tu jednou psal, nechápu, proč je Bongo VIP blogerem. Za toho bych považoval člověka s přehledem, s hodnotným blogem a člověka, který se dokáže být za svůj názor v diskusi (i když třeba není ostatními chápán jako správný a ani být nemusí). Bloger, který povolí diskusi musí čekat, že se do něj pustí obě strany a MUSÍ umět na mnohdy nepříjemné dotazy odpovídat. Pokud ale diskusní příspěvky ihned maže i když neobsahují sprostá slova, narážky atd., ale jdou třeba pouze přímo k věci MUSÍ počítat s tím, že se agresivita diskutérů, kterým takhle příspěvky maže bude zvyšovat. Je to hodně poznat, co je takový bloger zač. Bonga je pouze slaboch a tím vždycky zůstane pro většinu rozumně smýšlejících lidí (Y). Silný pouze na internetu a v obklopení dalších několika "černých soudruhů".

0 0
možnosti

lubossula

30. 1. 2009 23:30
Re: VIP

a proc by MUSEL odpovidat? ja myslim, ze blogger nemusi vubec nic, stejne jako vy nemusite vube nic. Je to na jeho uvazeni, stejne jako na vasem je jestli si clanek prectete, ci necim prispejete do diskuse. Blogger nema zadnou povinnost jakkoliv reagovat, neni za to placen aby tu sedel a na kdejakeho chytrolina reagoval. Berte to tak, ze je dobra vule, ci zajem diskutovat. A kdyz ho nema, tak ho proste nema, no a co? 

0 0
možnosti
M

m3rsy1

30. 1. 2009 21:55
Bongo

každej cigán je prostě jenom cigán. Těch pár kusů v týhle republice, který nějakým omylem dostudovali nějakou školu tohle etnikum nespasí a nikdo v to nedoufá. Bongo je pouze kvičící podsvinče, který samo nic neudělá pro tu jejich společnost, ale bude poučovat do zblbnutí. Neslyšel jsem nikdy od nějakého cigána v televizi, rádiu nebo nečetl žádný návrh řešení. Vše bylo jenom o diskriminaci a o dělnické straně. Pořád dokola. Koky a ta jeho chemická vypasená blondýna co upustí z huby, to perla.

0 0
možnosti
Z

ZelenoCernySmejd

30. 1. 2009 21:57
Re: Bongo

R^

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

30. 1. 2009 21:48
Já toho Bangu nechápu

zmlátí ho "náckové" a tak je proti "náckům". To patrně paušalizace není. Zato když někoho zmlátí cikánský gang a on je proti přítomnosti místních cikánských velkorodin, tak to paušalizace je. Jenže tlupa jako tlupa. Na Západě se tlupy bílých sestavují většinou podle ideologické příslušnosti, mezi cikány dle příslušnosti krevní. V obou připadech při převaze circa od 1:3 ve svůj neprospěch člověk lituje, že nemá pistoli... :-/

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

30. 1. 2009 22:00
Re: Já toho Bangu nechápu

Vidíš, a to je tvoje základní chyba .... myslím to, že nemáš pistoli. ;-D. Jednou to bouchne a jak na ně půjdeš? S klackem? To je dohoníš maximálně u popelnic a víš, že u krmelců budou chránění. ;-D PS. Já vím, že si říkám o ban, ale vyšla mi kombinovaná sázka na netu, kurz 185. Tak mám rozvernou náladu, jen lituji, že jsem nevsadil vic :-(.

0 0
možnosti
S

Soňa48

30. 1. 2009 21:26
Rasizmus?

Pane Bango, rasistické nálady velmi často provokujete vy Romové. Myslím si, že je to zaměr jak na sebe upozornit, aby jste si získali pozornost a dostali jste se k penězům od státu. Vždyť na tom profitují 10ky vašich organizací. Vrcholem toho např. byla reportáž TV, kde ze skupiny slušných obyvatel, kteří si dovolili oplotit u svého činžáku pozemek zakoupený od města, udělali sousedé Romové rasisty a aktivista p. Veselý  k tomu ještě přizvukoval. Vysvětlení plotu bylu jasné - z pozemku si tito chudáci trpící rasizmem udělali smetník, jejich děti ničily zaparkovaná auta a u domu ukradly vše co se dalo. Vy se těm "bílým" občanům divíte - měli přemýšlet o tom, že jediný Gejza ví, k čemu slouží popelnice a i někdy k ní i dojde? To je pak velmi těžké chtít po lidech to, co chcete vy - negeneralizovat. Když se zmlátí Rom, plné noviny o rasistickém útoku, Romové přizabijí "bílého", rasisticky u toho vyřvávají a rasistický útok to není. Toto je, či není rasismus - co vy na to?

0 0
možnosti
Z

ZelenoCernySmejd

30. 1. 2009 21:58
Re: Rasizmus?

R^

0 0
možnosti
PK

kraken

30. 1. 2009 21:11
ale je to v lidech

Bohuzel na pausalizaci je zalozen kazdy totalitni system. Protoze je treba nejaky tridni nepritel, nekdo na koho ukaze prstem a rekne se "ten za vse muze". A uz je jedno, jesli jsou to cikani, zide, burzousti a nebo cokoliv jineho. V budoucnoti to muzou byt treba vedci (muzou za globalni oteplovani) .... a urcite se jeste nekdo najde.

0 0
možnosti
FP

forhend

30. 1. 2009 20:15
Neznám slušného

cikána, proto jsou u mne všichni stejní...:-)

0 0
možnosti
ZK

SID09

30. 1. 2009 20:25
Re: Neznám slušného

No já jich několik slušných znám.

Pravdou je, že je jich sice menšina, ale jsou. Největší problém je s těmi, kde jich žije víc po hromadě.  Tam kde žijou cikáni sami, mezi majoritou, tak jsou celkem slušní.

0 0
možnosti
TR

Tomáš Ryška

30. 1. 2009 19:36
Dobrá vůle na obou stranách...?

Romové mezi Čechy žijí už staletí, ale za tu dobu nepřijali českou kulturu a Čechů se straní - nepomáhají českým policistům při vyšetřování trestných činů páchaných svými soukmenovci, mnozí Čechy pohrdají, vyjadřují neúctu k jejich práci a hodnotám (sem patří i rušení nočního klidu) atd. Češi zase nad Romy často lámou hůl (tj. rezignují nad jejich prohřešky), nedbají na jejich kulturu (kolem měst chybí veřejná ohniště apod. - to nemyslím jako posměch), vyjadřují neúctu k jejich národu.

Je potřeba vytipovat romskou kulturu a dát jí někde volný průchod, dokonce ji aspoň jednu generaci podporovat (mám samozřejmě na mysli kulturu, ne nekulturnost). Ale to není možné bez toho, aby i Romové spolupracovali s policií a pomohli potírat dealery drog, lichváře, zloděje a násilníky ze svých řad.

V současné době je problém podobný, jako problém mezi Zápaďáky a muslimy: diskutují spolu ti umírněnější z obou stran, zatímco ti, kdo skutečně činí problémy, zůstávají mimo.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

30. 1. 2009 19:44
Re: Dobrá vůle na obou stranách...?

Já nechápu,proč bych měl mít nějakou dobrou vůli,když oni sami nějakou změnu nechtějí... Proč by je něco nutilo pracovat,když na různých dávkách mají kolikrát jednou tolik,co běžný PRACUJÍCÍ občan JAKÉKOLIV barvy kůže?

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

30. 1. 2009 19:14
Reportáž o šišlavé cikánovi

na Primě. To zase byla psina "Dé šem kašu hy švyně" :-). Ale jak říkali, najít zloděje cikána v té čvrti bude problém. Kdo viděl reportáž, pochopí proč ;-D

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

30. 1. 2009 18:49
Nevážený pane Bango...

Jasně že bych mohl uvést i případy,kdy byli zbiti skupinou bílých lidi z vašeho etnika...Ale proč bych to proboha dělal,když vy sám těch "svých" nenapíšete ani řádku? Vy jenom brečíte,když se ubližuje někomu od vás,nebo vám samotnýmu.PS.A to vaše vychloubání s televizními pořady?Vždyť jste tam skoro vždy do počtu a nikdo vás nebere vážně...

No...a teď si to můžete smazat -paušálně

0 0
možnosti
Z

ZelenoCernySmejd

30. 1. 2009 20:36
Re: Nevážený pane Bango...

R^ přesně R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Jsem především novinář, trošku spisovatel a trošku muzikant. Držitel ceny Magnesia litera (2023) za knihu Skutečná cesta ven. Autor povídky (Žižkovák), která vyšla v antologii The Book of Prague (CommaPress UK) nebo povídky Erža, která vyšla v antologii Krev, monstra a cukroví (2023 - Epocha).