Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LZ

hahaha

27. 9. 2008 21:07
pane Banga:

je pěkné Vás číst ale jako obvykle jste stejný jak ti co je napadáte,jenže naopak!Jste prostě a jednoduše Rómský rasista a tentokrát Vás můžu nařknout i ze lži,VY NIKDY NESTŘÍLÍTE DO SVÝCH!Už jsem Vás několikrát upozorňoval,aby jste přestal plakat (tak jak to vždy a všude dělají Vaši soukmenovci) a pokusil se s tím něco udělat,tím myslím začal působit na své!Ale ono je jednodušší plakat a stěžovat si na ostatní,vždyť vinni jsou vždy jen ti druzí!

A teď můj příspěvek můžete zase smazat,tak jak je Vaším dobrým zvykem,svoboda slova je přece dobrá jen pro Vás ublížené a vždy a všude diskriminované! 

0 0
možnosti
V

vincent

27. 9. 2008 12:22
janov

Ty fotky z janova jsou opravdu legracni. Bydlim v janove 20.let a rad bych pozval pana bangu na navstevu kdyz se berou prispevky a v lete a tak kolem pulnoci aby videl skutecnost. Placa tady o janovu nesmysli.

0 0
možnosti
L

litvinovjanov.blog.cz

27. 9. 2008 14:05
Re: janov

s tím mohu jen souhlasit.R^

0 0
možnosti
BB

carabus

27. 9. 2008 0:02
Pravděpodobnost

no jo, lidi mají holt sklony generalizovat, což je naprosto skandální... samozřejmě mohl ty kabely klíďopíďo ukrást afroameričan, eurounioňan, rudoch, aborigin či eskymák, jen je to jaksi méně pravděpodobný... o hodně méně pravděpodobný... málo pravděpodobný... nanejvýš nepravděpodobný... no prostě je tady určitá šance, že to ukrad neRom, a je už koněčně přestaňme pořád napadat!!!

0 0
možnosti
V

v.moravan

26. 9. 2008 23:48
Tak když je situace taková jakou autor...

...popisuje, je asi opravdu načase začít rušit neziskovky s projekty pro romy.Vždyť je to hotový ráj.Mimochodem nedávno mi moje křehounká spolupracovnice zprostředkovala svou historku z Romstreet v Brně,jela tramvají kde jistá paní měla dvě své nezvládnuté děti a ty skály po sedadlech a řvaly po celé šalině.Chápu projev jejich kultury,ale svoboda každého z náz končí tam,kde začíná svoboda druhého.Neměli tedy dle dobrých mravů žádné právo obtěžovat ostatní.To si myslela i jedna paní,která se tam ozvala jestli by se jako nechtěli sklidnit.Následoval prý slovní útok ze strany lidí s odlišnými kulturními návyky a když se paní nezalekla,tak začal i útok fyzický,kdy byla z tramvaje vytažena za vlasy z tramvaje.Kolegině z toho byla poměrně v šoku a když jsem se zeptal jestli odvážné paní někdo z přítomných mužů nepomohl, tak jsem byl v šoku já, protože odpověď zněla NE!Takže současný stav věcí je naše vina a je načase s tím něco dělat!!!

http://moravan.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=44112

0 0
možnosti
V

v.moravan

27. 9. 2008 0:02
Re: Tak když je situace taková jakou autor...

Takové chování proti obecně uznávaným tradičním normám prostě nesmí být tolerováno. Ať si pan autor demagog a propagandista hajzlíků převlečených za chudáčky píše co chce.Lidé nejsou hloupí a vědí dobře kde je pravda, však si také stačí přečíst diskusi.Jen je třeba udělat ještě změny ve veřejném životě a sociálním systému, protože stávající stav věcí je dlouhodobě neudržitelný.A já osobně nechci vidět dobu až ten papiňák bouchne a lidé si začnou brát právo do vlastních rukou.Nedej bože aby se díky tomu dostal k moci, jako za starého Říma diktátor, ale to jsme celí my jsme nepoučitelní.Ke všemu potřebujeme zástupy mrtvých než se věci změní nic jsme se nenaučili z dob minulých a tak jako jsme nechali vyrůst nacismus a komunismus necháváme teď růst novou ideologii proti lidské přirozenosti-multikulturalismus.

0 0
možnosti
L

litvinovjanov.blog.cz

26. 9. 2008 22:44
obyvatelé Janova mají jiný názor

Vážený pane Bango,

obyvatelé Janova,osadní výbor(který vznikl právě kvůli problémům s nepřizpůsobivými romy) či někteří zastupitelé mají jiný názor.Můžete nahlédnout zde :

http://litvinovjanov.blog.cz/0809/otevreny-dopis-od-obcanu-mestske-casti-litvinov-janov

0 0
možnosti
CI

Cocotus_Interruptus

26. 9. 2008 17:49
Uz je to tady...

Hele, ted v televizi rikal, ze v souvislosti s kradezi patra po pachateli tmavsi pleti ve veku 25-30 let. Co nam k tomu fcil povis, mudrlante? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
LO

lobo 2

26. 9. 2008 17:34
Múžem za to my -bílí

Opět a zase  ukázka hnědý mentality jakmile se náhodou někdo moc začne zajímat o to co děláte je zle tak maximálně natahovat pracky a somrovat soc.dávky.Že nenapíšeš kolik jich bylo vpráci,kolik ve škole a co se tam tak podívat v noci ?Konečně pochop,že to jak jsou hnědí prezentováni a jak na ně všichni pohlíží je hlavně jejich chyba.Etnikum kde drtivá většina nedělá tahá soc.dávky ze státu na kterej jen nadává a kdokoliv se na ně křivě podívá je rasista nemúže chtít aby je bílí vnímali kladně.A navíc když jsou češi takový rasisti, proč hnědáky pakujou z Kanady domů a sami je tam nechtějí.[>-]

0 0
možnosti
M

multikulturista

26. 9. 2008 17:11
Karma pro P. Bangu, server iDnes ostuda

Napsal jsem prispevek, na podporu P. Bangy, ktery obsahoval vyrazy jako "kofola", "nemakacenko", "socialni davky", "kradeze kovu a kabelu", "hraci automaty", "chlastani", "hnedocech" a dalsi, vyrazy, z nichz jsem vetsinu pred par lety jeste neznal. Naucil jsem se je "diky" prispevatelum do diskusi idnes, kde se pravidelne objevuji. Cenzor serveru zrejme vubec nepochopil, ze se jednalo o ironii a parodii rasistickych prispevku v diskusich idnes. Pritom stacilo precist si muj prispevek do konce, aby cenzor pochopil jeho smysl. Naivne jsem se domnival, ze "neprijatelne jsou zejmena urazky, vulgarismy, rasismus..."  A nyni mam pocit, pane cenzore, ze je tomu naopak !

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

26. 9. 2008 17:24
Re: Karma pro P. Bangu, server iDnes ostuda

Cenzor prostě poznal,že si z něho chcete dělat prdel ... ;-)

0 0
možnosti
T

Tydlí

26. 9. 2008 16:47
to Patrik:

to je tady razýztů, co Patriku? 99% obyvatel bílé pleti, a všichni razýzty! Co tak o tom napsat článek - Kdo chrání 99% bílých?

0 0
možnosti
T

TJ@seznam

26. 9. 2008 16:41
For Jujanek

Že ty jsi cikán?

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

27. 9. 2008 1:43
Re: For Jujanek

Spíš bílý multikulturní pomatenec.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Jsem především novinář, trošku spisovatel a trošku muzikant. Držitel ceny Magnesia litera (2023) za knihu Skutečná cesta ven. Autor povídky (Žižkovák), která vyšla v antologii The Book of Prague (CommaPress UK) nebo povídky Erža, která vyšla v antologii Krev, monstra a cukroví (2023 - Epocha).