Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

sarume

6. 2. 2008 16:21
Patriku

Když jsem nastupovala na sve nove misto  nečekala jsme naprosto nic špatneho , šla jsem po x letech učit , jen na jiny typ školy  .Ano jsme na dnešní praktické škole ve městě s  velkou cikánskou/romskou menšinou a s ghetem . Po prvním dni jsem málem utekla skladat zboží do Tesca jen se tam nemuset nikdy vracet . Ted si zvykám . Některé děti mám i ráda jiné jsou děs a hrůza. O tom jak situace ve škole vypadá svědčí i to že od 1.2 před vchodem trvale hlídá městská policie .Zvykám si , že i po tom co jim udělam diplomy a soutěže jsem pro ně jen bílá p..., rakovina  a to  řeknou na plná usta. Rodiče slyší až na dopis kde se  zvýrazní "přijdete o dávky" . Takže opravdu bych nechtěla aby moje děti se s těmito kamaradili a to se na mě klidně zlobte . Budu je učit dál a doufat že aspon v jednom něco zustane ale nikdy v této situaci mi nebudou rovni a nebudou rovni mým dětem. At se oni snaží  i přes veškeré ústrky , které tak popisujete , cesta lehká není a za ta léta jste si ji dost uzavřeli.

0 0
možnosti

saruman

6. 2. 2008 16:56
Re: Patriku

R^ :-©

0 0
možnosti

mrchozrout05

6. 2. 2008 16:17
Souhlasím stoprocentně s panem Klkem!

Pane Bango, pan Vladimír Klk nenapsal naprosto nic urážlivého. S jeho názorem musím jedině souhlasit. Slovo lůza je přesné a ještě hodně slabý výraz.

Dnes dopoledne : v obci Rybníky na Znojemsku sebral cikán ivalidnímu důchodci za bílého dne peněženku se třemi tisíci. Prachy vybral a peněženku hodil dědulovi, který pajdal o holích pod nohy.Poté nastoupil klidně do auta a s komplicem - cikánem odjeli.

Tohle dokáže jedině sprostá cikánská verbež., takže se laskavě neobhajujte, je to zbytečné. Udělejte si pořádek ve vlastních řadách, neboť jste jeden vedle druhého kriminálníci, zloději a vrazi.

0 0
možnosti
DN

DEINONYCHUS

6. 2. 2008 16:38
Re: Souhlasím stoprocentně s panem Klkem!

Za toto ale mohou bílá multikulturní prasata, která je stále obhajují. Udělat toto bílý lump, tak buď ho zpacifikuje někdo na místě, nebo jde po něm policie. Na cikány si nikdo netroufne, protože to by pak tu verbež musel postřílet a když se srotí tak se bojí zasáhnout i Policie, aby nebyla obviněna z rasismu. A co plyne z tohoto příkladu? Dalších pár lidí, kteří byli svědky tohoto případu si to zapamatuje a jednoho dne až bude u voleb nějaká strana, která si vezme za své radikální řešení cikánské otázky dostane hodně hlasů i díky těmto případům. A pak se multikulti budou divit, kde se to v lidech bere. Já bych ji volil hned dnes ;-).

0 0
možnosti
MS

Ruda

6. 2. 2008 16:14
Jsou Fini nacionalisti?

Kdyz pojedu do Finska a budou se na me divat jako na povl, kterej jim tam jezdi delat bordel do narodnich parku, mam si stezovat na Finy, ze jsou to nacci? Nebo sklopit hlavu a podekovat tem debilum, co nam tam to jmeno udelali?

Ja bych asi udelal to druhy...

0 0
možnosti
FP

forhend

6. 2. 2008 15:40
Údiv?

Nikoli, porozumění pro ten zákaz (doufám, že byl kategorický!)...taky mám samé negativní zkušenosti...

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

6. 2. 2008 15:39
hmmm, takže

obézní uhrovitá ssm-cenzorka řádí i tady?8-o

:-©:-©

0 0
možnosti
JB

yan007

6. 2. 2008 15:38
nedá mi to

nikdy nepreposieľam vtipy o rómoch, ale toto, čo som dostal, nie je vtip. Žiaľ. Realita z radia - O cikanech se starostkou Mostu ... Chánovští cikáni si stěžují, že mají doma zimu, a že město MUSÍ ze ZÁKONA svým občanům zajistit teplo. Na otázku redaktora - proč jim netopíte? odpověděla starostka:

"Pane redaktore, když pominu to, že za teplo neplatí, tak Vám musím  sdělit, že jim netopíme proto, že se jim ve spánku v letních měsících ztratily radiátory!".

.

Chápete? Ako má reagovať normálny, podľa Vás "biely" občan, keď skupina, ktorá si je veľmi podobná vzhľadom a jazykom chce peniaze na niečo, čo si sama zničila??? Odkiaĺ tie peniaze asi tak idú? Nikdy by som nezakázal deťom kamarátiť sa s nikým preto, že je róm a práve naopak, všetkých kamarátov by som chcel vidieť a až potom rozhodnúť.

0 0
možnosti

M

6. 2. 2008 15:33
Nesouhlas

NIc proti Vam, neznam Vas. Nicmene asi takto, zjieme v Ostrave, cigosi zde delaji pouze bordel, at uz obtezovanim na namesti, v supermarketech, a kdekoli jinde. Pred 4 lety jsme se prestehovali do vetsiho, v dome kde byla ciganska rodina. Spravce nam rikal "oni jsou hodni". Po 4 letech mohu konstatovat jedine. Neznam slusneho cigose ! Mame neustaly neporadek v dome, smrad, spinu, bordel pod okny atd atd atd. Na pripominky reaguji vyhruzkama (budte rada ze se Vam deti vraci ze skoly).

Na uradech ani na policii se nedovolate zadneho zastani, jednou je to cigos a tak vsichni od toho ruce pryc. Policie sem jezdi pomerne casto, protoze je zde neustale bordel a hluk,  ovsem nic z toho. Proslo by to bilym ?

Nedovedu si predstavit ze by se tato spina mela intergrovat. Ty stvoreni jsou od prirody naprogramovane uplne jinak, a nedokazi zit jako my. Pred 4 lety jsem rasistka nebyla, ostatne, nestehovala bych se do domu s cigosema, byt rasistkou. Od te doby jsem donucena okolnostni zmenila nazor.

0 0
možnosti

Holý

6. 2. 2008 15:32
lítost

Pane Bango, vašim blogům o romech se už jen směji. i když je to k pláči...Hodně štěstí v životě a doufám že jednou procitnete.:-)

0 0
možnosti
AH

nyny.

6. 2. 2008 15:25
docela jste mne zklamal

Ráda Vás čtu a tak nějak sklouzáváte do nenápaditých klišé. Na druhou stranu diskuse pod vašimi články jsou vždycky docela podnětné, ač by to člověk dle tématu nečekal. Ovšem dost jste mne zklamal svou reakcí či výzvou nenavštěvovat diskuse pana štursy apod. Nevšimla jsem si, že by byl pan štursa vulgární nebo prvoplánově mimo téma naopak. Pouze zsatává svůj názor jako ostatní, pan Klk to samé, i když jeho projev je již více barvitější. Tak nějak mi přijde, že blbnete, chce to být víc bad věcí nebo halt piště o červené karkulce, ta by nemusela být kontroverzní. Aby z Vás za dalšího půl roku nebyl nácek naruby.Vím, že přeháním, ale zkuste se nad sebou maličko zamyslet, ať je i nadále co číst :-):-)

0 0
možnosti

Kikut

6. 2. 2008 15:08
Dejte se na politiku,

úspěch zaručen. To byste se ale musel stýkat s těmi želvami minja a ne se na ně jenom dívat.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Jsem především novinář, trošku spisovatel a trošku muzikant. Držitel ceny Magnesia litera (2023) za knihu Skutečná cesta ven. Autor povídky (Žižkovák), která vyšla v antologii The Book of Prague (CommaPress UK) nebo povídky Erža, která vyšla v antologii Krev, monstra a cukroví (2023 - Epocha).