Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

AlahAkbar

7. 2. 2008 12:09
Jedna pravdiva

Bratr cikán stará páka, sbírá víka na panáka. Dávky jsou již prolité, jeho děti poblité.

Bratr cikán stará páka...

P.Banga neustále mluvíte o tom, ktera je nutné hodnotit lidi podle jejich činů a ne podle barvy, rodiny, původu.

Zkušenosti nás učí a Vy velmi rád na ně poukazajete, především v souvislosti s Vašimi zážitky s majoritní společností.

Jenze P.Banga na jedno Vaše pokoření, ubližení, nadávku na Vás připadají stovky, tisíce pozitivních zkušeností, které Vás přesvědčuji, že jen pár blbečků se špatně vyspalo... Chci jen poukázat na skutečnost, že opravdu pozitivních zkušenosti a zážitků z opačné strany má většina lidí na NULE a dokud se toto nezmění můžete psát jako V.H., rozčilovat se do ruda, ale ve výsledku si jen získate víc odpůrců než příznivců. I vy se dostaváte do marastu generalizace a tudy cesta nikterak nevede. Pište dál, diskuze jsou pod Vašimi články vskutku ohnivé...

0 0
možnosti
LH

ant.

7. 2. 2008 0:21
...dobrýýý - a příště můžete zkusit tu "O červené Karkulce".

;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

juja

7. 2. 2008 16:42
Re: ...dobrýýý - a příště můžete zkusit tu "O červené Karkul

Tak si bez jinam cist pohadky ne, kdyz te to nezajima.Rv

0 0
možnosti

Aladin

6. 2. 2008 22:59
Pane Bango, nenechte se odradit!!!

Vaše články o cigánech mě vždycky pobaví a chyběly by mi zde. Čert vem, že 9 lidí z deseti....no dobře, tak 99 ze sta...se vám směje, případně vás posílá tam, kam patříte. Jste VIP a povyk davu vás nemusí zajímat. Jste elita a píšete pro elitu, kvikot spodiny vás může nechat chladným. Držím vám palce!

Satan s vámi. R^

0 0
možnosti
R

ragingox

6. 2. 2008 20:19
Kazdej si dela reklamu sam ...

A vase cikanska promo trvajici nekolik desitek let zanechala nesmazatelne nasledky. Je to super ze i mezi cikanama se najdou vzdelani a slusni lide. Co vidim jako problem ze je to 1:1 s poctem bilych kteri kradou a nedodrzujou zakony.  Jestli se nam zde snazite sdelit ze kdyz krade 100 cikanu a 5 bilych ze je to to same protoze kazde etnikum ma minimalne jednoho co krade. Tak sorry ale neni to to same.

0 0
možnosti
JT

killy

6. 2. 2008 18:49
Rómové jsou milí, upřímní, šikovní, i když ...

..tak nějak jiní svojí vlastní kulturou. Že je to zvláštní kultura, nemusím ani dodávat. Přesto, jak jsem shlédl v diskuzi, je tu dost mladých lidí, kteří jsou buď přesvědčeni sebou samými nebo multikulturní masáží médii o tom, že během dohledné doby se match Romové versus Gadžové vyrovná a dojde ke smírnému konci. A Džamila to bude pískat.  Vážení a milí přátelé, jak já, starej dědek, bych se toho opravdu rád dožil. Bohužel nedožiju.. a ani vy s vaším upřímným přesvědčením. Vysvětlovat vám 600leté zkušenosti obyvatel střední Evropy a moje 65 leté zkušenosti dědka s oním etnikem, by tu bylo jenom házení perel..........   Protože, jak říká naše (zatím ještě české) přísloví: "Jedna vlaštovka jaro nedělá".

0 0
možnosti

Jan Mrázek

6. 2. 2008 18:47
Zajímavé

Nebudu zde popisovat svénegativní zkušenosti s cikány, to je házení hrachu na zeď. Chci se ale pozastavit nad fotografií, kterou tady pán cikán Banga, V.I.P., hrdý to cikánoobhájce má ve svém profilu. Proč ji á nasvětlenou tak, že není poznat jeho barva pleti, stydí se snad za to, že je cikán??? Na to fotce vypadá jak sněhurka...má to snad nějaký skrytý význam. Není nakonec každý jeho článek, jen pseudocikánským blábolem, kterým obhajuje svoji národnost, za kterou se tak stydí. A má k tomu důvod stydět se za to, že je cikán? Asi ano, když to nechce dát otevřeně najevo, tím pádem přiznává, že cikáni jsou verbež se kterou nechce mít nic společného, ačkoliv sám maskovaným cikánem je.

0 0
možnosti

P.Banga

7. 2. 2008 8:24
Re: Zajímavé

Sněhurka.... a nasvícená, to nemá chybu.... asi si změním nick. Ta fotka je nasvícená protože jí fotila přítelkyně v létě někde na slunci a zřejmě není úplně dokonalá (ta fotka), ale jak jste z fotografie přišel na to, že se stydím za svůj původ a nebo snad dokonce že něco přiznávám... to fakt nevím. Nechte si to patentovat.

0 0
možnosti

mim44

6. 2. 2008 18:33
vyhýbat se není nic platné

Já zákaz styků s cikány neměl, ale snažil jsem se jim i tak pro jistotu vyhnout. Před několikerým okradením (poprvé už na základní škole) mne to stejně neuchránilo.  :-/

0 0
možnosti
PP

PET Prag

6. 2. 2008 18:17
ja se jich taky bojim

Samozrejme, ze nikdo nemuzeme za to kde se narodime. Ja taky nemuzu za to, ze jsem se narodil jako Cech a ze o nas, treba v Rakousku, Svycarsku mluvi jako o zlodejich, spindirech a nasilnicich. Ale nenadavam na Rakusaky. Snazim se chovat tak abych nam, Cechum, nedelal ostudu. Kdezto Ty zijes v komunite, ktera pacha 10% kriminalni cinnosti v CR a je jich 2% populace a strasne se divis a places, ze si na vas ostatni davaji pozor. Zacni u nich. Chod od jednoho cikana k druhemu a vysvetluj mu, ze by mel zacit pracovat, prestat krast a neco zacit delat. Bojis se , co? Ze by Ti nekteri z nich mohli dat pres drzku nebo ze by Te nekdo podriz. Na zaklade mych zkusenosti s cikany v Brne na Bratislavske a v Praze na Zikove se jich taky bojim. Ahoj, PET

0 0
možnosti
VF

simsalabim

6. 2. 2008 18:51
Re: ja se jich taky bojim

Proč se jich všichni bojíte? Cikáni jsou zbabělci, nikdy nenapadne jeden jednoho, oni útočí vždy ve smečce. Pokud by lidé nebyli lhostejní a cikánské tlupy zpacifikovali, začali by se bát cikáni. Jednou k tomu stejně musí dojít.

0 0
možnosti
LO

lobo 2

6. 2. 2008 17:59
A kdo vás tady drží?

A zase ukřivdění,utlačovaní a diskriminovaní chudáčci. Jen připomínám,že se otevřely hranice a nikdo zde nedrží ani jednoho cigána. Klidně se seberte a táhněte pryč všichni.Neznám nikoho kdo by přemlouval jedinýho cigána ať zůstane.Prostě co cigán to vyžírka a každýmu je jasný,že v zahraničí na lemply nečekaj.A navíc je v ČR moderní vykřikovat jak se musí řešit problém komunit a diskriminace ,ale mám pocit,že nejsem sám kdo nechce  sponzorovat lenošný cigoše a pozorovat jak se mrhá penězi daňových poplatníků na pokusy za jak dlouho cigoš vybydlí novej dům a podobně.Tak šťastnou cestu a už se nevracejte.[>-]

0 0
možnosti
LO

lobo 2

6. 2. 2008 17:45
Zbohem!!!!!!!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Jsem především novinář, trošku spisovatel a trošku muzikant. Držitel ceny Magnesia litera (2023) za knihu Skutečná cesta ven. Autor povídky (Žižkovák), která vyšla v antologii The Book of Prague (CommaPress UK) nebo povídky Erža, která vyšla v antologii Krev, monstra a cukroví (2023 - Epocha).