Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Andrea

17. 1. 2008 12:33
Gipsy.cz

Zdravim Vas Patriku. Vaseho bratra jsem poprve videla na festivalu romske hudby v lete 2006. Kdyz ohlasili hiphopera zacala jsem odchazet, jelikoz tento hudebni zanr  neni muj "salek caje". Nastesti  je nadvori hradu kde se festival konal rozlehle a kdyz Gipsy.cz zacali hrat, okamzite jsem se vratila. Jsou to vynikajici muzikanti, maji charisma a energii. Navic Vas bratr vytahl na podium par malych kluku - ucastniky tabora pro talentovane deti a spolecne si zabeatboxovali. Skvelej zazitek !!!!

Takze ja se tu pisnicku tesim. Pan Cunek si ji urcite zaslouzi...

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

17. 1. 2008 12:32
Pane Bango,

nic proti vám, nic proti vašemu článku. Přesto - tenhle článek se na blogu objevil už včera. Nyní je tu zpět s jiným datem a časem. Aniž bych se vás chtěl jakkoli dotknout, není to snad proto, že měl malou čtenost nebo nízkou karmu? Kodex bloggera manipulaci s datem a časem zapovídá.

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

17. 1. 2008 12:31
Největší překážka Roma? Rom.

Mě je celkem putna, co nějaký Čunek kde povídá. Je ale fakt (a několikrát jsem to tady psal), že znám Romy, kteří se dostali nahoru jedině díky tomu, že se "vykašlali" na rodový klan (což je ta kultura o které J. Čunek mluvil). Kdyby se z něj nevymanili, bylo by jim všechno snažení k ničemu, protože zbytek flákající se rodiny žijící pouze z dávek na děti by na jejich úspěchu jen parazitoval. Největší překážkou Romů nejsou nějaké předsudky. To že bílá většina je rasistická je asi tak pravda, že romská mešina krade. Největší překážkou Romů jsou oni sami. A to nezmění ani padesát "Organizací na povznesení romského etnika".

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Jsem především novinář, trošku spisovatel a trošku muzikant. Držitel ceny Magnesia litera (2023) za knihu Skutečná cesta ven. Autor povídky (Žižkovák), která vyšla v antologii The Book of Prague (CommaPress UK) nebo povídky Erža, která vyšla v antologii Krev, monstra a cukroví (2023 - Epocha).