Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M14a36r20e90k 91K64o97č35í

7. 11. 2016 10:37

Pane Bango, na videu není vidět vůbec nic, je tam jeden trhaný pohyb ramene což může být klidně přehmátnutí, když se snaží člověk běsnícímu feťákovi přidržet kopající nohu. Navíc mi příjde velice podezřelé, že ony dva údery jsou nakopírované do videa jako opakující sekvence.

Jako zaměstnanec iDnes jste zklamal, píšete tendenční a nenávistné články.

Navíc předjímáte výsledky vyšetřovaní. To by jste si jako zaměstnanec ve vyšší funkci vůbec neměl dovolit.

1 0
možnosti

J27a68n 92D16ě39t96á35k

1. 11. 2016 9:31

Feťáci umíraj i dřív.

1 0
možnosti
Foto

Rozdmýcháváte nenávist a rozdělujete společnost. Romea, Vy a další jen živíte a podněcujete, často neoprávněný, pocit křivdy u romské komunity. vyrůstal a žil jsem (42 let) do nedávna v Kadani, kde je početná romská komunita a ta starší generace, která tu vždy pracovala, v dolech, na elektrárnách atd., tak i ta teď nevěří vlastním očím, kam část jejich vlastních lidí směřuje a jak žijí. Mám několik dobrých přátel mezi romy. Jeden dokonce udělal slušnou kariéru u policie. Vidím, že když je rom normální, tj. se vzděláním (ne nutně vysokoškolským), slušným chováním a když dodržuje základní zásady pokojného spolužití, tak se k němu nikdo nechová jinak, než k majoritě. Až na ojedinělé jednotlivce s vypatlaným mozkem, rasisty, kteří jsou ale na obou stranách. Stačí se podívat na reakce na pietním shromáždění v Žatci, nebo na FB profilu Romea. Admini to tam sice promazávají, ale i tak z těch reakcí jde hrůza. Kuklux klan hadr, ale obráceně. Romové rasisty. Necítíte za tu štvavou kampaň část odpovědnosti?

Tady se pane Bango podívejte a řekněte, kde tam vidíte nějaké násilí? Já tam vidím jak dvě dívčiny v hrůze prchají před bláznem, ze kterého mají oprávněný strach. Kdyby ho tam někdo doopravdy kopnul, byla by to jen přiměřená obrana, jenže nekopnul. Dokonce ani pěstí nedostal.

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/427402/umlatili-ho-nebo-zkolaboval-video-ukazalo-jak-zemrel-rom-v-zatci.html

6 0
možnosti

Omyl Patriku, feťáci často umírají sami od sebe. Někdy i formou tzv. asistované sebevraždy. A proč byl zásah tak intenzivní? Už jsi se snažil někdy zpacifikovat někoho na tripu? Má sílu za 4 chlapi, tak možná proto. Zkus být někdy objektivní a popiš třeba plodný, každodenní život tohoto mladíka. Jen jeho posledních 48 hodin stojí za to, ale investigativní eso jako ty určitě najde daleko zajímavější momenty. X

9 0
možnosti

Bylo zveřejněno video s pizerie. Omluví se teď ti rasističtí cikáni, co očerňovali bílé z vraždy a policii a lékaře z jejího krytí? Nebo budou vymýšlet důvody, proč je to video nevěrohodné? Podle mě to druhé. Protože v týhle záležitosti cikánům nejde o pravdu. Jde jim o to, aby úmrtí toho slušného tatínka od rodiny, mohli hodit na někoho jiného. A protože jsou to rasisti, na koho jiného by to měli hodit, než na někoho bílého, aby tak mohli rozpoutat ty své "piety", plné, policií tolerovaného, rasismu.

5 0
možnosti

Ano, na to jsem taky zvědavá - kdo všechno vykřikoval, že je to vražda? Tady pan Banga, na Romea tak 10 autorů článků, na pietách celý dav.

0 0
možnosti

Ale umírali ještě před takovými sto lety. Vrchlického (to byl český básník 19. století) v padesáti nazývali velebným kmetem. Ostatně i ženy přežívají muže až od 20. let 20. století. Dříve umíraly vlivem porodů, potratů a různých infekcí. Jen se trochu dovzdělejte v demografii.

0 0
možnosti
Foto

na videu jsem viděl jen policisty, kteří někomu dělají masáž srdce. Chyba bude, že se někomu výbušné a veřejnost ohrožující chování dovoluje a on si potom nepřipouští, že by mu něco hrozilo. Potom přijdou skuteční strážci pořádku a padne kosa na kámen.

0 0
možnosti

Autoru blogu děkuji za poskytnuté informace, z kterých je patrno, že naše policie dělá to, co má dělat - zpacifikovat zfetovaného lumpa. Jen ty závěry, které činí autor Blogu jsou poněkud mimo. Ale i tak díky. Alespoň vím, že daně, které odvádím na policii nejsou zbytečné.

6 0
možnosti

Teď si představte, že by se pan Banga selektivně zastával jenom bílých umlácených Romy. To by bylo na střeše ohně pro rasismus!

A proto pamatujte: Všichni jsme si rovni, ale někteří z nás jsou si rovnější. V

13 0
možnosti

Že by policajty bavilo jezdit do cigánské hospody řešit problémy nějakých násilníků? Holt když někdo dělá brajgl, tak riskuje, že se s ním taky nebude jednat v rukavičkách. Totéž když někdo třeba jde krást.

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS