Diskuse

Zákaz činnosti? Pro někoho problém, pro odsouzeného policistu cár papíru?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J94a46n 30P46a50v96e98l

16. 6. 2016 10:52

Co se případu týče. Pokud spolu jen chodili, jeho chování je neomluvitelné. Pokud jí dával drogy, měl mu zpřelámat hnáty někde v ústraní a nezaštitovat se bývalými kolegy.

Co se soudu týče, podejte trestní oznámení. Co vím, ignorace rozsudku je trestným činem.

0 0
možnosti
Foto

Inu.. vlastně by mne zajímalo, jak kdo přišel na drogy :-). Pokud vím, drogy v tom nebyly a nikde to ani nikdo neříkal.

0 0
možnosti
Foto

Bohužel žijeme ve státě, kde se dluhy neplatí a rozsudky soudu nerespektují ... Je fajn, že to někomu není jedno a zabývá se tím, takže jednoznačně R^

1 0
možnosti
Foto

Bohužel, tak to v Česku vypadá. Jsi Rom, Cikán, Arab nebo jinak zabarvený, tady máš přes držku a buď rád a ještě poděkuj. Jak říkám, bohužel, ale pro některé lidi neplatí že o tom, je li někdo svině, nerozhoduje barva kůže nebo etnikum a dokonce ani náboženství které vyznává.

1 3
možnosti

K16a46r39e61l 25F60u10k19s98a

15. 6. 2016 22:18

Každý do nějaké míry favorizujeme svoje... Třeba p. Banga dosti často (více než ostatní novináři) píše o (ve prospěch) romské populace. Je to snad rasista?

3 0
možnosti

No tak to je opravdu příšerné. Ponese někdo z nadřízených policistů odpovědnost za nerespektování nařízení soudu ???;-€

2 0
možnosti
Foto

Co do faktu, že policista nemá být policistou, pokud byl pravomocně odsouzen k zákazu činnosti, tak máte naprostou pravdu. Měl být postaven mimo službu hned, jak se to jeho nadřízení dozvěděli.

Co se týká případu samotného, tam mám obavu z Vaší podjatosti. Vám nejspíše stačí, že byl mladík rom a hned je vše k němu nespravedlivé. Řeknu Vám na rovinu, že pokud by mojí sotva šestnáctiletou dceru dostal kdokoliv na drogy, které mu platí sexem, penězi, drahými věcmi a šperky ukradené rodičům, tak by mi bylo jedno co se mnou bude. Ten chlapec by se musel držet na kilometry daleko od mé dcery. Že ti policisté dělali něco, co neměli je bezpochyby. Že mu otec dívčiny chtěl nahnat strach a držet ho od ní dál považuji za přirozenou reakci na ohrožení své rodiny. Že by ho nějak brutálně zmlátil vylučuje svědectví dvou strážníků městské policie (tedy jiné složky policie, než byli obžalovaní), kterým se s napadením oním policistou svěřil a kteří vypověděli, že na něm nebyly žádné známky napadení, modřin a monoklů na obličeji, kterými to později dokládal.

Suma sumárum, policisté ve službě nemají zaštiťovat násilí, odsouzeni jsou právem. Pan otec - policista mimo službu - bránil bezpečí a život své rodiny, mladíkovi nijak zvlášť neublížil a když si odmyslíte, že byl napad rom, snad i Vám dojde, že jako rodič moc variant, jak se zachovat, nemá. Vím, že kdyby se mu takové jednání prominulo, tak by to byl asi nebezpečný precedent a to, že to je policista mu notně přitěžuje. Podmínka je možná tvrdý, ale vzhledem k okolnostem přiměřený trest. Nebýt to policista, byl bych pro, aby byl bez trestu.

5 2
možnosti
Foto

NO to snad nemyslíte vážně :-). Někoho bezdůvodně zmlátit prostě není normální, ani kdyby to byl popelář a ten člověk který byl bit, byl KDOKOLIV. Není ok mlátit lidi. Nebo jim vyhrožovat. A že je to policista, je vlastně jen třešnička na bordelu, který aktuálně podle mne na policii je. Pokud má totiž zákaz činnosti, nemá u policie co dělat, tečka.

4 4
možnosti

Pane Bango,

co platí pro běžného občana neplatí třeba pro ČSSD. Takže jaképak saky paky? Angažuje se na úplně jiné oblasti!

4 0
možnosti