Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Taisun

7. 10. 2012 9:27
opět

Pane Bango opět jste napsal článek kterým se chcete zalíbit a opět v nm lžete co takhle brutální rasově motivovaný útok v Krupce?Píšete jen podle toho co se vám hodí a snažíte se manipulovat ale plno lidí vás už má prokouknutého.p.s. nezapomeňtě mi to smazat

1 0
možnosti

Kladýnko1

26. 9. 2012 8:14
Jojo, cikáni rozhodně nedostávají nižší tresty!

Příkladem budiž například případ Krupka. Za rasově motivovaný pokus vraždy ubitím a znásilnění malého kluka dostal cikán 5,  slovy pět let vězení. Hnus!

6 0
možnosti

bofums

25. 9. 2012 12:57
Cikáni kontra gádžové? NE!

Slušní lidé proti neslušným? ANO! Pan Banga mě opět přesvědčil, že jsou Cikáni, kteří patří  mezi

SLUŠNÉ lidi. Degešové / výraz, který jsem poprvé četl v jednom jeho blogu/ jsou mezi Romy, ale

podle všeho je jich značný počet i mezi t.zv. gádži!! Pane Bango- pojmenování ROM a GÁDŽO 

zásadně nepoužívám, zde jsem učinil výjimku! I s ohledem na to, že Váš kredit v mých očích po

vyjádření Vašeho názoru opět vzrostl! Věřím, že poctiví Cikáni své DEGEŠE eliminují sami[>-]R^

3 0
možnosti

lesobaron

25. 9. 2012 22:42
Re: Cikáni kontra gádžové? NE!

:-);-D musíte ještě hlouběji ...

7 0
možnosti

misaviki

25. 9. 2012 11:54
?

Zvláštní, vy mi jako Rom nepřipadáte vůbec, zato Samková ano. Jak se vlastně pozná Rom?

2 0
možnosti

evon

26. 9. 2012 19:04
Re: ?

Já myslím, že je to slovo, které o sobě prohlašuje cikán, který má mindrák z toho, že je, to co je a chtěl by být něco víc. ;-D

3 0
možnosti

xychteen

25. 9. 2012 10:53
Pěkné.

Jenže nikdo jiný než vzdělaní (nebo aspoň poučení) lidé z jeho vlastní komunity mu v tom plácání a pruzení již tak dost zpruzelých gadžů nezabrání - takže byste asi neměl přesvědčovat přesvědčené, vyrazit na (pokud možno celorepublikové) turné a zahájit převýchovu. A přibrat pár "vašich", co smýšlejí podobně - například tu exMissku Romale Praha Terezu Z., ta to taky měla docela srovnaný. Nebo Stefi Ruso, když jedete v tej muzice :-)

4 0
možnosti

xychteen

25. 9. 2012 11:01
...před "vyrazit" prosím doplňte "ale raději"

:-)

2 0
možnosti

Daniel P.

25. 9. 2012 10:50
nechápu

Hlavně nechápu, proč má jakýsi pan Tancoš potřebu zastávat se nějakých degešů.

2 0
možnosti

Bota v lejnu, ale noha čistá

28. 9. 2012 15:46
Re: nechápu

Protože jsou z jednoho hnízda...

1 0
možnosti

evon

25. 9. 2012 10:27
Jenže:

Kdyby u nás plošně nebyli cikáni naprosto rasisticky zvýhodňováni, nemohl by se nějaký hloupý a vrcholně drzý Tancoš dostat vůbec k televizní kameře. Nikdo by takovou nulu neposlouchal, každý by si udělal moc dobře sám obrázek toho, jak šli hodní cikáni s mačetami prodiskutovat některá sporná témata s ostatními návštěvníky baru, policie by je měla zavřít, až by zčernali, bylo by to spravedlivé a byl by klid. JENŽE tady jsou žblebtající, mlžící a rasistická procikánská sdružení, která jen tahají prachy z dotací a vyhrocují rasismus, co nejvíc to jde. Celé je to vina toho, že celá "moderní" společnost odmítá nazývat věci pravými jmény a hraje se tady debilní hra na pseudohumanismus, který nás jednou bohužel všechny spolkne... možná že se to nebude týkat cikánů, ale jiných výlupků, etnik či náboženství, ale princip je stejný. Nenazývají se věci tak, jak jsou, napětí se stupňuje čím dál víc - a spousta hlupáků se z toho velmi dobře živí.

7 0
možnosti

Daniel P.

25. 9. 2012 10:50
Re: Jenže:

Nejsou žádní jedni Cikáni.

1 0
možnosti

lahab

25. 9. 2012 10:22
Tancoše by neměli do médií vůbec pouštět.

Opakovaně prokázal, že dřív mluví, než myslí (pokud má čím). To že chce nižší tresty pro mačetové komando není žádným překvapením. Ne náhodou je jeden z aktérů jeho příbuzným...

5 0
možnosti

evon

25. 9. 2012 10:32
Re: Tancoše by neměli do médií vůbec pouštět.

Když se jede natáčet televizní reportáž, prodere se dopředu mezi Dežama a Eržikama, kteří umí jen řvát a vulgárně nadávat, a mluví. Sice blbě, ale aspoň k tématu. Ostatní Dežové a Eržiky neprotestují proti tomu, co on říká (a že ONI BY TO UMĚLI, KDYBY NESOUHLASILI!!!), takže souhlasí. Nedělám si iluze o cikánské populaci!!!

7 0
možnosti

jmajaku

25. 9. 2012 9:52
Proromske aktivity

Pane Bango, diky ruznym  sdruzenim a aktivistum dochazi  k deformovani skutecne situace romske populace. Mnozi "aktiviste" tuto atmosferu  dobre zneuzivaji k osobnimu prospechu. Mam pratele mezi skvelymi romy- vlastne cikany( tak se nazyvaji oni ).Proc ale z cele rodiny pracuje jen jeden,dre jako kun( urcite jinak nez politici) a dalsich pet mladych, zcela zdravych a plnych zivota zna jen postel,pivo,cigarety a televizi? Proc schopny chlapec,ktery se dobre na zakladce ucil ,byl plny planu je najednou po kontaktu s romskymi chlapci zaskolak,krade,lze a podvadi.Geny? Co zmenit? Nazyvat vse pravym jmenem. Rozbit romske komunuty na jednotlive rodiny.Jestli aktiviste chtejipusobit,pak primo v rodine  vychovou matky i deti u nich doma. Zamezit tvoreni ghet,kde priklady tahnou.A 100kg lenochum, kteri cekaji na prumernou penzi, sesroubovat veskere davky tak,aby museli zacit pracovat. Jinak se soc.system zhrouti. Nekoho donutit,aby si na sebe svou praci vydelal neni rasismus, to je nutnost.

5 0
možnosti

Roger Wilco - 4. reinkarnace

25. 9. 2012 9:51
.

No vida, že to jde. Karma. R^

1 0
možnosti

evon

25. 9. 2012 10:38
Re: .

Je dobře, že i Patrik Banga je schopen napsat takový blog, se kterým se nedá nesouhlasit... Jenom mu nevěřím, že to myslí upřímně... fakt ne.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS