Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

Frotto98

28. 6. 2011 19:06
Legerova

Jsem Žákem Zš Legerova je to hezká škola  ale o to ovzduší nejde  to je jasné  mě štve to že škola s nádherným hřištěm se má stěhovat do školy která nemá hřiště vůbec nic

0 0
možnosti

Já vím, jak to bylo !!!

31. 5. 2011 0:42
p. Bango, na tom Vašem

rasistickém serveru jsem si přečetl, že jste byl cca 15.5. 2011 bečet na americkém velvyslanectví ........ hmmm Vaše pokrytectví už dosahuje velmi, velmi vysokých hodnot.....

Všichni dobře ví, že " náboženské shromáždění" byla jen zástěrka, která měla narušit povolený pochod...... To byste řval, kdyby to bylo naopak a byl jste v právu co, jako že teď nejste To by bylo řevu a rykotu, jací jste chudáčci....

Tím, že tento příspěvek smažete, budu vědět, že jste ho četl a to je mým cílem !!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
G

gyulla

30. 5. 2011 23:38
Nepochopitelny " trejd "

Lidi, prosim vas, to musite mit hloupy komentare k Romum za kazdy situace ? Me to moc legracni neprijde, delate ze sebe fakt pitomce, to jste vsichni Cesi takovy hlupaci ? Mam si udelat obrazek , ze takovej je typyckej Cech jako tady na tomto serveru ? Me to spis prijde fakt trapny, ze vytrejdujou skolu, ktera tam stoji vic nez 100 let do nejaky diry, ktera se nazyva "skola" a uz jednou byla zavrena. Me se libil navrh toho typka, co zastupoval rodice. Navrhoval, at prestehuji vsechny zaky do jedny budovy v Sokolsky (skola ma dve budovy) a zbytek at treba pronajmou. To me prislo rozumny, ale hold ...zastupitele maji lepsi navrh. Stehovani.Bastardi !

0 0
možnosti
LC

psice_dášenka

27. 6. 2011 14:27
Re: Nepochopitelny

tak tak....

0 0
možnosti
MT

k.atastrofa

13. 5. 2011 19:28
stěhování ZŠ Legerova

Akce stěhování školy Legerova je jasný cimrman, můžeme s tím nesouhlasit, můžeme protestovat, psát petice, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat. Moje dcera je dítko s ADHD a je žákem této školy. Takže mohu jen říct, že první schůzka zástupců MČ Praha 2  s rodiči dětí o záměru stěhovat školu proběhla poněkud ex post. Proběhla až poté, co Rada MČ Praha 2 svým usnesením schválila záměr školu přestěhovat. Školy je škoda.......... a raději nepřemýšlím o tom, jaký je skutečný důvod

stěhování. Nějak opravdu nevěřím tomu, že důvodem je špatné ovzduší. Rv

0 0
možnosti
AL

Arsene Lupin-Wenger

14. 5. 2011 18:29
Re: stěhování ZŠ Legerova

Ale TOHLE údajně bydlí v Chomutově, tak proč ho to zajímá?

V tom trapném vystoupení ve špatně padnoucím obleku v pořadu paní Jílkové tvrdil, že se bije za Kladno...lži, lži, lži. ;-D:-/

0 0
možnosti
JS-M

Jaroslav Suchý - maturant

12. 5. 2011 15:17
no toto

Tak etnici mají místo dětí mláďata? Zajímavá informace přímo od jednoho z nich.

0 0
možnosti
AL

Arsene Lupin-Wenger

12. 5. 2011 16:44
Re: no toto

R^R^R^

0 0
možnosti
V

VyMeTaky,2

12. 5. 2011 14:55
Bango,

a co vlastně vy jste udělal proti tomu, aby se tak nestalo? Ty tzv. pomazané hlavy někdo musel pomazat formou vhození lístků do urny. Zjevně tedy dělají jen to, co se líbí většině obyvatel na vašem obvodu.

0 0
možnosti
AL

Arsene Lupin-Wenger

11. 5. 2011 2:25
Hmm, tady zase někomu ubíhala lhůta pro spáchání

dalšího blogu, aby mohl zůstat mezi VIP bloggery...:-/RvRvRv

0 0
možnosti
BMZ

Bijec modrých zlodějů

12. 5. 2011 10:13
Re: Hmm, tady zase někomu ubíhala lhůta pro spáchání

Podle toho to taky vypadá .... blábol o ničemRvRvRv

0 0
možnosti
B

barves

10. 5. 2011 20:19
špína z městské části

dobry večer,jde totiž o to ,že př.fakulta ma pozemky na slupech nesmi je prodat ,ale městska čast p2 ma o ně zajem tak se hodí vyměna za školu legerova.Na pozemcich po té vyroste supr lukrativní hotel italskeho developera a pak ,že město myslí na děti.Oni myslí hlavně na své zadky a kamarády a zastupitelstvo té špíně dalo zelenou a ke všemu si odsouhlasili pěší zonu až k novemu hotelu co tam ma vyrust.

0 0
možnosti
AH

nyny.

10. 5. 2011 16:34
hmm

to je škoda, tam chodilo moje mládě a byla to moc fajn škola.

Ale s tím hotelem to moc nevidím, za prvé je v legerce a a v okolí snad každý druhý dům jako penzion a škola a navíc téměř zející prázdnotou, protože kdo by spal v hotelu, kde je rámusz magistrály, zvláště od 3.p.výš, se to tam divně láme. No a navíc žádné parkoviště, jak již tu někdo poznamenal.

0 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

10. 5. 2011 12:13
Nic moc o tom nevím, jen bych rád poznamenal,

že hotel bez parkingu je dost tristní představa. A přestavovat historickou budovu na hotel zajisté jde, ale náklady jsou obrovské a místo není podle mě vůbec atraktivní.

Atraktivní místo na drahý hotel totiž vypadá úplně jinak. To věděli už komunisti, když se stavěl hotel Intercontinental (původně prý také měl mít bazén) nebo později kapitalisti, když stavěli hotel Four Seasons. Tam, myslím, bylo za to atraktivní místo dobře "namazáno".

Přímo v "Legerce" je minimálně jeden další hotel. Jmenuje podle Louise Légera (13. ledna 1843 Toulouse – 30. dubna 1923 Paříž), francouzského spisovatele a slavisty a my světáci bychom tudíž jméno ulice neměly vyslovovat jako LEGEROVA, ale jako LEŽÉROVA.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.