Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rodier

12. 3. 2011 14:40
nadhera

pan cigan mi prave ubral 200 d ukatu,.

kdyby tahle diskuse stala za neco, mel by tu byt nejaky soud - tribunal. abych se mohl branit.  clovek si tu poctive ziskava dukaty a potom tohle.

Holt si pockame az bude beztrestne romy lovit na maso a kozesinu  ;)

0 0
možnosti

Crowax

24. 2. 2011 22:28
Reakce na pozastavenou diskusi

Mohu se zeptat na jiný Váš příspěvek? Předem se trochu charakterizuji, možní to usnadní komunikaci... Mám dobré romské přátele a i když mne dost často překvapí přístup našeho státu k nim, oproti neromským (pořád se srovnávám s Rom vs. Cigán, nemá to ten zvuk a spousta členů Vašeho etnika mi dá za pravdu), snažím se dělit lidi na Lidi, ne do škatulek...

Četl jsem Vaší reakci na výhrůžky ohledně ohrožení Vás i syna. Nemohu jinak než takové chování odsoudit, ať ie pravda na kterékoliv straně, spor vznikl mezi Vámi a tím blogerem... Co je to za stvoření, že mu jen přijde na mysl mstít se na vaší rodině.

Na druhou stranu... Proč považujete za nutné zde prezentovat, že právního zástupce Vám částečně hradím ze své mzdy prostřednictvím organizace Romea? Trestní oznámení můžete podat bez toho.

Držím palce v tomto sporu, ale možná by jste mohl upustit od přístupu "to protože jsem Rom", získal by jste mnohem větší sympatie. U soudu to vliv nemá, ale tím, že sem píšete, dáváte najevo,

0 0
možnosti

Crowax

24. 2. 2011 22:35
Re: Reakce na pozastavenou diskusi

že byste rád prosadil rasový podtext tohoto činu. A opět jsme u kořene problému tzv. diskriminace, kdy Vy sám se separujete, ale stěžujete si, že jste separován na základě barvy, rasy, povolání.... Čehokoliv.... Proč se tam prezentujete Vy sám? Uvědomujete si, že tím škodíte nejen sobě?

Možná bude tento příspěvek smazán, v tom případě jsem bojoval se svými předsudky zbytečně... V opačném případě, přeji mnoho štěstí s naší justicí, doufám, že ukáže, že si tohle nemůže jeden člověk k druhému jen tak dovolit. A mimochodem, poděkujte za mě bratrovi, udělal mi radost na svém koncertu, kdy na mou prosbu vystoupení věnoval kamarádovi, který slavil narozeniny. Dodnes rád vzpomínám na jeho chování ke svému publiku :-)

0 0
možnosti

lomihnát

16. 2. 2011 10:05
Nedivím se, že vytočíte slabší povahu k nepříčetnosti.

-když například smažete příspěvek tohoto znění :

//Nojo, je jich furt málo, přepracovanejch .. úú úúú ú//

s tím, že obsahuje vulgarismy nebo rasismus.

Jste, milý pane, někomu pro vztek, a někomu pro smích. Já se bavím tím, jak se berete vážně. Jak vás ovládá ten pocit moci plivnout někomu do polívky.

0 0
možnosti

Fotze Patrik

15. 2. 2011 4:54
Vyhrožovat dětem je zbabělé a nízké,

ale povězte mi o co jste lepší než Kraxna. Když já použiji slovník i když budu komentovat co řekl či napsal někdo, který jste použil ve svém blogu, mohu se svým nickem rozloučit. To, že vás lidé nemají příliš v oblibě není způsobeno tím, že jste cikán, ale tím, že jste zbabělý a zákeřný. Ze své pozice likvidujete diskutující a podle všeho vám to činí nesmírné potěšení. Nedovedu si představit co by se dělo kdybyste se dostal ke skutečné moci. Asi by bylo hodně lidí nešťastných. Zbabělý jste podle mne,protože nejen neodpovídáte na stížnosti, ale dovršil jste to tím, že jste pod svým posledním blogem neotevřel diskuzi. Bojíte se pravdy?

0 0
možnosti

Bijec modrých zlodějů II

15. 2. 2011 17:36
Re: Vyhrožovat dětem je zbabělé a nízké,

R^

0 0
možnosti

Beránek boží

14. 2. 2011 23:46
Vy se snažíte tvářit, že nejste jako soukmenovci.

Zahrnujete nás tady správňáckejma storkama, ve kterých vítězíte nad geny i prostředím...

Jenže pak se člověk podívá do Smazaných příspěvků, přečte si, jak skvěle umíte chodit v dyžgrymináci, včetně advokáta zdarma na věc, ve které nejspíš máte sám lví podíl...

Vždyť Vy jste profesionální Róm. :/

0 0
možnosti

torvik

14. 2. 2011 23:23
Hmm

romea dodala pravnika, to obcan, ktery neni z mensiny nema ani kdyz mu nekdo vyhrozuje nikoli pouze priblblymi emaily, ale primo tzv. tvari v tvar.Dokonce si myslim, ze pokud by s timto sel na policii gadzo(jak rasisticky romove rikaji bilym), policie by to hodila do kose, holt mensina je privilegovana.A kdyz uz jsme u toho, tak jakpak pokracuji pripady skutecneho napadani deti ve skolnich autobusech, ci zkopani na ulicich ruznych mest prislusniky mensiny.Proc o tom idnes nepise?Rv

0 0
možnosti

logar

14. 2. 2011 17:03
hm,hm

Patriku Bango

Již to, že pod vaším článkem o vyhrožování vám a vaší rodině není možná diskuze svědčí a vaší chuti diskutovat. Vyjadřovat se k tomu, kdo a jak vám vyhrožoval nemá cenu, je to smetí lidské populace. To je mimo diskuzi.  Nicméně, vygumoval jste mi několik příspěvků, kdy mně zase bylo u žaludku těsno z vás a na dotazy zásadně neodpovídáte. Jistě víte proč, argumenty jsou nedostatkové zboží. Nikdy nejsem sprostý a ani vulgární. Zbytek je jenom o umožnění svobody slovu. Zamyslete se prosím, čím provokujete řadu slušných lidí, kteří vám nikdy vyhrožovat nebudou a prostě přestanou v iDNESu diskutovat i bez toho, že by jim došly "dukáty". Mělo by se nad vámi zamyslet i vedení MF, to ale neočekávám.

0 0
možnosti

Intesen

14. 2. 2011 18:17
Re: hm,hm

R^R^R^

0 0
možnosti

roman036

14. 2. 2011 16:05
Kratuluju ke karmě.

I když, dneska má net kdejakej bezdomovec Luděk:-)

0 0
možnosti

Antikodex

14. 2. 2011 15:59
Tak už to dopadlo i na Čtyřlístek

Resp. Banga smazal účet i Pinďovi:

http://ctyrlistky.cz/14-unora-2011/

;-D

0 0
možnosti

Pingul

14. 2. 2011 15:35
Pokud máte negativní zkušenosti s tímto pánem,

popište je na mail pingul@seznam.cz. Nebudou zneužity, ale použity.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.