Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

BobSenklar

26. 5. 2011 1:40
Starostu Nového Bydžova

chápu a taky s ním souhlasím. Nechci tady Bangistán !

0 0
možnosti

kam!kaze_cze

26. 5. 2011 1:21
souhlasit ale nelze?

Nelze souhlasit s tím,jak se chovají romové v naší společnosti.Menšina vydírající většinu je prostě prasárna a i když nejsem rasista,mé pocity z chování cikánů jsou jednoznačné!Pokud by tahle věčně řvoucí,nikdy nepracující menšina neobývala území našeho státu,tak by nám bylo jedině lépe.Ať si říká kdo chce co chce,realita je jednoznačná.Najdou se jedinci,kteří se vymykají zbytku romské populace,ale to je minimum.Zbytek jen využívá socku a žije z nás co pracujeme a odvádíme daně!

0 0
možnosti

grandemi

26. 5. 2011 8:03
Re: souhlasit ale nelze?

R^ 

Máte štěstí, že nejste politický činná osobnost. To by jste již byl médii vláčen jako rasista.

0 0
možnosti

Zákon o dodávkách teplé vody

11. 3. 2011 10:31
No, včera jsem sledoval Patrika u Jílkové.

Vyslechl jsem si úvodní telefonáty lidí co volali někam do rádia, přečetl první příspěvky chatujících dole v baneru,... abych následně zjistil že se ve studiu mluví o úplně něčem jiném. Následně někdo vytáhl nějaký výzkum veř.mínění, že prý 83% populace ČR má "něco" proti "romům". Pak se rozjela diskuse ze které jsem nabyl dojmu, že na vině je těch 83% lidí R^

Takže. Dokud se nebudou věci a skutky nazývat pravým jménem tak se situace bude jen a jen zhoršovat.

P.S. rasistou se necítím, vietnamce mám rád, černoch mě nevadí,...

0 0
možnosti

grandemi

11. 3. 2011 11:37
Re: No, včera jsem sledoval Patrika u Jílkové.

P.S. rasistou se necítím, vietnamce mám rád, černoch mě nevadí.

To většině lidí a přesto jsou označováni za rasisty a nebo jsou umlčováni.

0 0
možnosti

A/D

4. 3. 2011 10:54
malé zamyšlení

Nějakou dobu jsem se pokoušel diskutovat s Romy na serveru romea.cz, nicméně mi to za čas přišlo jako mlátit prázdnou slámu. Vypozoroval jsem u nich jeden zajímavý rys (nevím jestli je společný celému etniku, nebo jen konkrétním jedincům...ale chovali se tak víceméně všichni).....byl to jakýsi zakořeněný pocit, že jsou za každé situace oběti.

Souhlasím s panem Bangou (snad autor promine, skloňuji-li jeho jméno špatně), že vždy musí být stejný metr pro všechny. Bohužel, stejný metr tu pro všechny není. S nelibostí sleduji, že Romům je ze ztrachu z nařčení z rasizmu ustupováno, což samozřejmně vyvolává oprávněný pocit křivdy u "bílých". Stát tak zasévá nenávist mezi lidi.

Nepřátelský přístup k Romům, či spíše obavy z jejich přítomnosti, má většina bílých. Je tomu tak proto, že mají špatnou zkušenost, případně je jim tato špatná zkušenost vštípena rodiči, kteří ji měli. Je to jako se psy.když člověka kousne pes a nemá se psy předchozí zkušenost, začne se logicky bát VŠECH psů.

0 0
možnosti

A/D

4. 3. 2011 11:03
malé zamyšlení 2

Barva kůže v tomto případě představuje jednoduché řešení, jak odlišit a vymezit strach vůdči skupině lidí, nikoli lidem všem. Vzhledem k tomu, že mezi Romy je kriminalita vysoká, stane se, že má bílý člověk s Romy více špatných zkušeností, než s ostatními bílými. Tudíž se začne bát Romů ...a logická reakce na strach je agrese nebo stranění se. Analogicky to funguje obráceně, tedy chování bílých k romům podněcuje negativní emoce vůdči bílým. Je to začarovaný kruh, kdy jeden ubližuje druhému a z tohoto kruhu se nedá jen tak vystoupit. Neexistuje nic jako "řešení romské otázky". Každý člověk musí jednat sám za sebe a naučit se být velkorysý a odpouštět. Když budeme své děti učit, že romové/gádžové jsou špatní, nikdy se z té spirály smrti nevyhrabeme. Tohle není běh na jeden lidský život, ale na generace. Tohle musí obě strany pochopit. Za naše chování nám poděkují naši prapprapra...vnukové.

0 0
možnosti

sal.....

28. 2. 2011 16:12
Patriku,

oteplilo se. Zkus projet ty lavičky ještě jednou. Asi budeš mít víc štěstí. ;-D

0 0
možnosti

grandemi

21. 2. 2011 9:01
Dotaz pro autora ?

Je za stav romských rodin skutečně odpovědna společnost která ročně vynakládá na tyto ´´ existence ´´ nemalé náklady a nebo jsou na vině ty co se již za bolševika naučili jen naříkat a svádět vše na údajný rasismus a diskriminaci ?

Děkuji.

0 0
možnosti

..hovoří CML..

21. 2. 2011 1:17
Tak jste se nám pěkně odkopal, pane Banga!

Zřejmě jste měl slabší chvilku, či co, protože dodnes jste se jednostrannosti, tedy hloupým a radikálním žvástům, mistrně vyhýbal! A ejhle, čtu blog jednou, dvakrát, a pro jistotu i potřetí, a žasnu, že jste se tentokrát jaksi pozapomněl a vůbec se neobtěžoval, ba ani náznakem, předvést svou obvyklou roli uvědomělého a neutrálního dobrodince. Trochu pokárat Romy, pak nás, a nezapomenout taktéž obě strany i pochválit, to jste si vždy hlídal a dodržoval, kolikrát se vám to dalo i věřit;-D

 Tímto článkem jste se však úspěšně snížil na úroveň těch, kterými jste mnohdy ve svých blozích a pochopitelně i v osobním životě, po právu pohrdal. Extremista, ať už jakýkoli, si nezasluhuje jiného přístupu, pokud vůbec nějakého...Bravo, teď jste jedním z nich a já vám gratuluju k dosažení samého dna;-D

0 0
možnosti

Melichar_

14. 2. 2011 15:36
Tramtadada

Odporny rasismus ze strany cikanu a jejich cikanskeho mluvčího.... Vyhrožovat tvejm dětem nehodlam, vyhrožovat nehodlam ani tobě, páč jsi pouha pakáž a jednou na tebe a tobě podobné dojde.......

0 0
možnosti

cerny.prem

14. 2. 2011 14:31
nechme

Nechme Bangu bangou a pojďme si o problému povídat jak skutečně existuje. Ale raději ne. Budeme si to jenom myslet jo ? A panu Bangovi popřejeme až se mu zvedne karma tak se možná dostane do nějakého eu-dotaco-hrůzo-úřadu na řešení problémů některých občanů . Ale především bude tam plat, auto, mobil, notebook a fešná zástupkyně.

s pozdravem ven z eu nebo budeme litovat

0 0
možnosti

cerny.prem

14. 2. 2011 14:24
Můžu

se snažit autora článku snažit chápat ale souhlasit nelze.Respektive mohl bych s vámi souhlasit ale to bychom se mýlili oba.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS