Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smrťákův mluvčí

14. 4. 2011 19:20
Reakce nebude

Tamto byly jen slinty, aby se udělalo zdání, že by se mělo měřit každému stejným metrem. Tak se to prostě dělá...

0 0
možnosti

Crowax

28. 3. 2011 0:40
???

A kdepak máme aktuální reakci na sníženi trestu?

0 0
možnosti

ttata

25. 3. 2011 10:15
A co snížení trestu?

jak se ted vyjádříte ke snížení trestu onoho pachatele??;-€;-€;-€

0 0
možnosti

mruck

19. 3. 2011 19:53
Totaz

Stale zadny komentar k soucasne situaci?

0 0
možnosti

lomihnát

18. 3. 2011 12:14
Mno,

očekáváme netrpělivě komentář k současnému dění ... :-/

0 0
možnosti

CD-R

18. 3. 2011 12:33
Re: Mno,

My také! :-)

0 0
možnosti

pravicovyruger

12. 3. 2011 20:35
HMM, ó jak jste dobrý!

Problém je v tom pane Bango, že jsou Vaše názory stejně polarizované, jako názory vyholených primitivů, obávám se, že jste si z protestních aktivit vytvořil slušnou živnost.

Skutečně  bych si velmi přál se probudit v zemi, kde by se všem měřilo stejně, lidé by nebyli odsuzováni dopředu médii a kde by se kašlalo na politickou korektnost. Také bych si přál se probudit v zemi, kde by se policista, nebo státní úředník neklepal strachy z toho, že jej někdo obviní účelově z rasismu.

Stále bědujete, jak špatná je situace u etnických měnšin a zuřivě hledáte ošklivé viníky tohoto stavu. Svět chápete v extrémních černobílých zkratkách, je to smutné kino, ještě smutnější je, že jste se stal administrátorem dikuse. Vaše názory jsou extrémní a nejste ani objektivní ani o objektivitu se snažící.

Vážený pane ADMINE, pikantérie na závěr, jsem  sice občan ČR, ale potomek cizinců, v dětství obzvlášť a dnes občas mne při prvním kontaktu lidé považovali (považují) za příslušníka cikánského etnika.

0 0
možnosti

pravicovyruger

12. 3. 2011 20:40
NIcméně jsem NIKDY

v životě neměl problémy s "rasismem, nebo dokonce xenofóbií" stačí trochu makat, neschovávat se za barvu kůže a respektuje Vás kdokoli, počínaje  chasníky v hospodě a konče univerzitním profesorem. Neměl jsem sebemenší problémy ani při studiích ani na střední škole, ani na univerzitě, nejsem tak malicherný, abych  v afektu pronesenou invektivu narážející na barvu kůže považoval za rasistickou,stejně tak je rasistické v afektu někoho urazit ohledně jeho váhy , nebo tělesného handicapu.

Smutné je, že ač jsem studoval již před relativně delší dobou(VŠ již těsně po pádu totality) zastihla mne politická korektnost plnou silou. MIzerně učící se parazité z arabských zemí se vymlouvali na rasismus , když  líní jako vepři neplnili studijní plán, rasistické byly i požadavky na pořádek na kolejích , dodržování bazální hygieny - režim s odpadky  a dodržování nočního klidu. Nic s nimi nemohlo hnout, prostě byli díky lidem, kteří argumentují jako Vy silnější.

0 0
možnosti

gghii

16. 12. 2010 19:50
Bango

 .dopouštíte se omylu,když vydáváte svůj osobní  názor  za jediný správný - naopak  : od toho je soud a soudce může udělit i vyjímečný trest  takže ,když každý cikán při procesu se žháři z Vítkova křičel po trestu smrti - kde se soudu NEPODAŘILO prokázat : 1. Rasový motiv

2. Vraždu   - nikde nefiguruje  a ani neexistuje   žádný důkaz o rasovém útoku  a hlavně vražda   má úplně jiné aspekty,motivy,atd   všichni v tomto státě víme,že nemohlo jít o vraždu   ale pouze o žhářství a ublížení na zdraví   ale  etnobyznysmenům  a politikům se velmi hodilo načasování  procesu,k získání politického kreditu . a případ z Krupky  a jeho soud opět ukázal jasně dvojí metr  - jakto že žádný z cikánů nekřičel stejně po trestu smrti pro cikánského zločince ?????

Proč se nesepisují petice v cikánském etniku,aby ten zločinec  dostal minimálně doživotí ?  ??????  Je nutné Bango mluvit a psát pravdu !!!!!!!!Rv

0 0
možnosti

pravicovyruger

12. 3. 2011 20:51
Re: Bango

;-DR^

0 0
možnosti

lahab

14. 12. 2010 21:54
Pane Banga

Musím řici, že jste mi udělal radost. Váš přístup "padni komu padni, nezávisle na barvě pleti" je přesně to, co tento stát potřebuje. Děkuji, že se neozvalo ono obligátní disktiminace... Kéž by stejný přístup měli i Rómové. Vy jste prostě poctivý cikán, který ví, že pro cikány jediná šance - snažit se uživit sami. A třeba ve Vašem případě jste využil toho, že v muzikálnosti cikánům nešaháme po kotníky. Ve většině případů jsou cikání prostě muzikální a je škoda, že toho u nás tak málo využívají, uživili by se královsky. Bohužel mám zkušenost s tím, jak i tahle krásná vlastnost je přivedena vniveč a spáchá medvědí službu. Kamarád založil kapelu, kde hráli cikáni cca kolem 16-ti let. Měl z toho obrovskou radost, jak jsou ti kluci talentovaní. Vydržela mu 3 měsíce, pak mu rozkradli zkušebnu i s nástroji a aparaturou...

0 0
možnosti

Nymburský Pudivín

29. 12. 2010 17:53
Re: Pane Banga

Ta poslední věta je naprosto signifikantní. :-)R^

0 0
možnosti

Gmur

12. 12. 2010 18:29
dikybohu

Rovnost před zákonem zaplaťpánbůh existuje. !

Oni nekteri nepochopi ty rozdily, I kdyz tenhle cikan by si zaslouzil dalekov vic, treba dozivoti. Zakon ale neni.

0 0
možnosti

stir

11. 12. 2010 14:21
Dobrý den Patriku,

váš příspěvek oceňuji. Ale mám takový tip. Co takhle soudit skutky podle skutků samotných a ne podle barvy pleti ? Kdo zraní, zmrzačí nebo zabije jiného člověka ať dostane maximální možný trest. A neřešil bych barvu pleti pachatele či oběti. Je rozdíl když zabije bílý Roma, Rom bílého nebo bílý bílého nebo Rom Roma ? Soudům by se ulehčila práce s dokazováním "rasismu" a šmejdi všech barev a národností by dostali nejvyšší možný trest za to, že vztáhli ruku na jiného člověka. Co říkáte ?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS