Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pravicovyruger

13. 3. 2011 21:49
Dobrý večer Patriku, víte v čem se mýlíte?

Těch bodů je několik

A. jednak se nejednalo o "fašisty", ale "neonacisty", chápu, že podle New Speaku je to jedno,. hodinky, nebo holinky, ale obě ideologie se poměrně hodně liší , třebaže se nám snažili komunisté říkat něco jiného. Toliko na okraj, mám jen rád přesnost.

B. druhý bod, ve kterém se mýlíte je snaha vše zakázat, trestat, delegalizovat a ve jménu politické korektnosti rozstřílet na padrť. Jakkoli jsou mi neonacistická hnutí odporná a odpudivá nemohu s Vámi souhlasit z jednoho prostého důvodu - symptom vydáváte za příčinu, a eliminací symptomu předpokládáte odstranění příčiny;-D. Ale tak to není, ultralevicovým neonacistickým hnutím přidává na atraktivnosti nikoli nedostatek represe , ale neřešení problémů, na jejichž  křiklavém zanedbávání tato hnutí parazitují.

Pokud byste chtěl oslabit tato hnutí, je  na to nejlepší americká cesta, tj. nezakazovat skoro nic

0 0
možnosti
P

pravicovyruger

13. 3. 2011 21:56
A eliminovat zcela politickou korektnost

vyhnat z jekjich teplých míst nejrůznější odborníky na "národnostní menšiny" a na místo dosadit pragmatiky.

Přihlouplé vyholené palice neposiluje nedostatek represe, ale Politická korektnost a fobie státu zasahovat proti těm, kteří nedodržují zákony. Stal se z toho folklór, znáte kohokoli PAtriku z většinové společnosti, komu by prošlo neplacení pokut, parazitování na sociálním systému, neplacení běžných účtů a ignorování  zákonných norem? Já nikoli.  Znáte jakoukoli menšinu, pro kterou by byla mantra "Rasistických čechů" natolik zažraná v myšlení, že i při sledování přihlouplé superstar uslyšíme nejméně několikrát z úst jedinců konkrétního etnika , že je adept vyloučen, protože je příslušníkem konkrétního etnika ? Já ne, ale mnoho to vypovídá.

DS posilovala inadekvátní pozitivní diskriminace, a  hrubá nečinnost státu vůči lidem , kteří zneužívajíce politické korektnosti  dokázali obyčejné normální lidi dovést k absolutnímu zoufalství.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

9. 12. 2009 22:14
NS byla špatně vedená

Snažila se navázat na národovecké tradice z pozdního Rakouska a z první republiky a naroubovat je na neoliberální ekonomický program. V podstatě neměla z marketingového hlediska moc co nabídnout. Pro radikály (kterých je hrstka) byla málo radikální, pro mainstream byla jako zjevení z jiného světa. Působila jako parta introvertů, kteří se snaží stát rockovými hvězdami, ale netroufnou si nést kůži na trh na festivalech. Jejich poslední pokus před eurovolbami, kdy se snažili upoutat pozornost veřejnosti drsnými klipy, byl odsouzen k nezdaru už předtím, než politicko korektní média jejich kampaň zmařila. Ve skutečnosti straně chybělo ale hlavně to, co strana potřebuje - pracovitost, charismatické osobnosti, peníze a přízeň médií. Takže příště dostane šanci někdo jiný, s lepšími předpoklady.

0 0
možnosti
A

agent

9. 12. 2009 18:49
Nemusím být členem žádné extremistické strany,

ale parazitující Cikány, imigranty a povaleče všeho druhu  rád nemám a mít nebudu. A nikdo mě nemůže nutit k opaku!  Jsem i přes to rasista a xenofob? Že nechci platit Cikánkám jejich účelové množení, náklady na léčbu  jejich  infekčních chorob, bordel po nich všude kde žijí, pobyt jejich členů v kriminálech, výhody všeho druhu? Prý jsou zde nejvíc diskriminováni" Tak ať jdou tam, kde je diskriminace menší!  Neznám zem, kde by se Cikán měl tak dobře!, Konečně, proto sem taky utíkají!

0 0
možnosti
P

praveverka

9. 12. 2009 16:48
Mnoho síly

Teď se na článku místní holohlavci pěkně zmlsknou! Takže hodně síly a nebrat příspěvky vážně. ;-D 

0 0
možnosti
P

PetrBrno

9. 12. 2009 16:52
Re: Mnoho síly

Klid, vždyť on tě nikdo vážně nebere:-)

0 0
možnosti

3lipy

9. 12. 2009 16:45
Patriku,

tento článek je nadčasový. Aktuální bude až všichni pochopí, že jiné cesty prostě není. Mír, nebo válku? Já volím mír. Volám však po razantním řešení ohledně nemakačenků! Jenže kdo je zaměstná? Jako řešení vidím-cikán podnikatel zaměstná cikány. Ale pomoci z nich udělat vzdělané, podnikavé lidi, musíme všichni...Proto říkám- článek dobrý, b

0 0
možnosti
P

PetrBrno

9. 12. 2009 16:49
Re: Patriku,

To je dobrej nápad. Osobně znám několik Cikánů podnikatelů, ale nikdo z nich by nezaměstnal ani vlastního bratra. Oni totiž tu firmu mají za účelem vytváření zisku.:-)  Radši navrhuju ze všech udělat teréní pracovníky ala Čmaňa (nebo jak si ten původně Slovák říká), prachů je na to dost a každej z nich bude vědět jak moc je důležitej.

0 0
možnosti
LH

ant.

9. 12. 2009 15:57
...Mravenec a cikáda..

Klasická verze:

 Mravenec pracuje celé dlouhé horké léto; postaví si dům a vytvoří zásoby na zimu. Cikáda si říká, jak je mravenec hloupý, takové pěkné počasí a mravenec se jen dře. Směje se, tancuje a užívá si. Pak přijde zima, mravenec se schová do tepla domu a pochutnává si na zásobách, zatímco cikáda se třese zimou a bez jídla brzy umře....                                                                                                                                                                                                 ,

0 0
možnosti
LH

ant.

9. 12. 2009 15:59
...a současná verze?

 Mravenec pracuje celé dlouhé horké léto; postaví si dům a vytvoří zásoby na zimu. Cikáda si říká, jak je mravenec hloupý, takové pěkné počasí a mravenec se jen dře. Cikády se smějí, tancují a užívají si. Pak přijde zima, mravenec se schová do tepla domu a pochutnává si na zásobách. Cikády, třesoucí se zimou vyhladovělé, zorganizují tiskovou konferenci, na které se táží, kde vzal mravenec právo na to být v teple a dobře živený, zatímco jiní, méně šťastní, umírají zimou a hladem. Televize uvede vše v přímém přenosu, ukazuje třesoucí se cikády a záběry mravence, jak si v teple útulného domova vychutnává dobroty všeho druhu. Televizní diváci interpelují vládu, aby zvýšila mravenci daně, musí přece odvádět spravedlivý díl. Na základě výzkumu veřejného mínění vyjde zákon o ekonomické spravedlnosti a zároveň

antidiskriminační zákon se zpětnou platností....

0 0
možnosti
LH

ant.

9. 12. 2009 15:24
...souhlas - a začal bych s ROI a s rasistickým "romea.cz"..

...jejich konec by sice neznamenal konec všech parazitů, ale byl by to dobrý začátek...ostatní by přišlo časem - například by se vyplácely sociální dávky na jednu rodinu ve výši maximálně 10 000 Kč bez ohledu na počet klonů v této rodině....a ještě jedna důležitá věc - zprávy o Natálce a jejích pracovitých pečujících rodičích by se mohly zveřejňovat maximálně 6x denně...:-)

0 0
možnosti
S

sal..

10. 12. 2009 17:26
Re: ...souhlas - a začal bych s ROI a s rasistickým "romea.c

R^

0 0
možnosti
JM

Malicekk

9. 12. 2009 12:55
konec

Narodni strany spolu s jejimi propadakovymi vysledky ve vsech volbach znamena, ze o takove spolky obcan nestoji. Stejne tak dopadne i strana ktera se spolu s bolseviky na kraji levicoveho spektra pere o proletare. Pro takove spolky tu skutecne misto neni, jejich cilem nikdy nebylo demokraticke usporadani, ale totalita. A to tu nestojime. A obcane svou ignoraci techto stran to davaji jasne najevo.

0 0
možnosti
L2

Livrak 2

9. 12. 2009 13:33
Re: konec

Neřekl bych že o ně nestojí, jen kdyby byli objektivně posuzovány v médiích a nedělali z nich neonacisty a všechno možný. Kdo chodil na jejich web tak ví že ta strana byla víc než dobrá. Ovšem mediální masáže ve smyslu pozor na nacisty, pozor na fašisty a xenofoby udělal své. Jinak Petra Edelmannová je velice distingovaná a v pravém slova smyslu vlastenka.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

9. 12. 2009 12:49
Jak vzniká extrémista?Snadno.

Půlnoc,řev a hlasitá hudba ze sousedního bytu - cikánského.Nejdříve trapný pokus o domluvu.Zavolal jsem PČR,přišli,vyslechli si nadávky,hudba ztichla a oni odešli.Opět řev,opět hlasitá hudba tentokrát městská policie,opět nadávky,opět to na chvilku stichlo.policie odešla opět řev opět hlasitá hudba.

Ráno jdu do práce a jaké překvapení rozřezané všechny gumy na autě,podáno trestní oznámení,koupě nových gum,výsledek opět rozřezané gumy a opět pachatel neznámí.Večer opět řev a opět hlasitá hudba-opět můj trapný pokus  se žádostí o klid,do toho výsměch jestli mě baví měnit gumy na autě - výsledek je jednoduchý cestou do bytu každý kdo mi stál v cestě jednu chytil,aparaturu jsem rozšlapal a za můj slovník by se styděl i pravověrný příslušník SS.Jsem si jist,že na mé výrazy se vztahovalo hned několik § trestního zákona,ale představte si už měsíc je na patře klid,auto mám celé a mě už aspon 10 partají děkovalo jaký je v baráku klid.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

9. 12. 2009 12:50
Re: Jak vzniká extrémista?Snadno.

Tak že takto vzniká extrémista a takto vzniká i jeho podpora od jiných lidí,které už zajímá jen výsledek ne jak ho dosáhnout.

0 0
možnosti
L2

Livrak 2

9. 12. 2009 12:36
Co jste zaseli si to si sklízíte

Píšete o blábolech NS, no mě stačí se občas podívat na romea.cz, tam je od místních romů přímo přeblábolováno. Porovnávat Národní stranu s fašistama nebo nacistama může jen demagog, právě Národní strana proti tomuto ostře vystupovala. Chápu ale že vám, jako romovi byla trnem v oku. Mě né, pro mě je to veliká škoda že tato strana zřejmě zanikla a samozřejmě dám tím pádem hlas ve volbách  Dělnické straně. 

0 0
možnosti
JM

Malicekk

9. 12. 2009 12:53
Re: Co jste zaseli si to si sklízíte

kdyz vam neni vaseho hlasu lito......

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.