Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

motylek_02

5. 12. 2009 7:19
je to sila

bohuzel idioti se najdou vsude. dekuju za Vas blog, rada si prectu zkusenosti druhych. ani nevim co dodat k vasemu clanku, snad jen to ze takove chovani je svinstvo a ze by stalo za to si stezovat, zvlaste mate li kamarada jako svedka. nechat se osetrit, vzit nakup, uctenku, podat trestni oznameni. takove veci nesmi prochazet.

0 0
možnosti
PP

mpes

5. 12. 2009 0:20
pane Banga...

mne jste za prispevek podobny vasemu blogu, akorat ze o cikanech, sebrali sto dukatu. Proc nemerite stejnym metrem? Proc tady plivete na bile beztrestne a jine trestate za to, ze popisi svou negativni zkusenosti s cikany?

0 0
možnosti
M

motylek_02

5. 12. 2009 7:20
Re: pane Banga...

clovece, co to melete. nikdo tu neplive. jen kazdy vyjadril zkusenosti. pokud to berete jako utok na sebe, tak s tim rychle neco udelejte. Rv

0 0
možnosti
M

macik28

26. 10. 2009 21:06
Kukačky v hnízdě..drobná česká "radost"

Skřípeme zuby,vraštíme čela.nevidíme cestu,se světlem na konci.Jsme malinkej stát a nejsme bohatí.Politici politikaří a nestarají se o svůj lid Starají se ,/jak to známe i z přírody o ty co jsou nejvíc slyšet)Je těžké rozlišovat,kdo tě na chodníku přepadne ,strhne tašku s ramene,nebo ti je schopen pomoct.Bohužel.Problém. je nevzdělanost,lenost a neochota .Doporučuji -práce šlechtí-dejte to heslo každému novorozeněti do kolíbky.Neni to malý dar.P.s.Dnes-u příležitosti svátku zemřelých,byla pánovi přímo na hřbitově ukradena ,ve chvíli mžiknutí okem  tůje.Venku stály dvě ženštiny,a prodávaly " tu jeho " jiným pozůstalým..

0 0
možnosti
L1

lucie 1

21. 10. 2009 7:16
Drzim palce

Vazeny pane Bango,

Diky. To, co o zivote Romu pisete, je casto smutne, ale pravda. Zila jsem v Cechach s Romy i ne-Romy donedavna, proto Vase psani mohu potvrdit. Mrzi me, ze se situace moc nezlepsila. Ted ziji v Nizozemi, ktere je moc prijemne tim, ze je tu rasismu minimalne.

Verim, se situace i v Cechach bude lepsit, nova generace cestuje a studuje v zahranici a zda se mi, ze pomalu, ale jiste atmosfera mirne lepsi. Tedy, alespon potkavam pri cestach do Cech min rasistu nez drive, hlavne mezi mladymi lidmi. Ale bude to dlouho trvat, to je jiste. 

 

Pane Bango, toz  Vam drzim palce a vsem slusnym lidem taky!

0 0
možnosti
PP

mpes

5. 12. 2009 0:22
Re: Drzim palce

lucie, zrovna v Holandsku vladnou zatracene silne averze vuci pristehovalcum. Jestli je nevidis, tak je jasne videt, ze nevychazis moc mezi lidi.

0 0
možnosti
MT

Terzi

18. 10. 2009 13:51
Pane Bango..

...Vy jste snad nikdy nebyl v zahranici!? Vite, jakou ma Vas "narod" povest v ostatnich zemich, kde ziji i i jine kulturne diametralne rozlicne mensiny, avsak oproti te Vasi vetsinou bezproblemove, alespon z te socialni stranky? Uplne tu stejnou, jako mezi Cechy v CR! Jen v CR to Cesi resi a nekteri uz z toho blbnou a mysli si, ze chyba je na jejich strane., vlastne stokrat opakovana lez se stava pravdou, vidte? A to nerikam, ze Cesi umi vychazet s mensinami, obyvatelstvo je zde vicemene homogenni, ale Cikanska mensina je uplne jina kapitola, ta stejna, jako v Bulharsku, Rumunsku, Madarsku, Slovensku......Takze tu prestante fnukat a tlachat dokola nesmysly a bezte sirit osvetu jinde, pokud Vam na veci toliko zalezi, jak se alespon zde projevujete, protoze, zde akorat nastvete normalni lidi, kteri tim cas od casu trpi (prepadeni, kradez) a vedi o tom sve, mozne momentalne politicky nevhodne, ale sve...Pekny den! P.S. a nejsem Cech...

0 0
možnosti
MT

Terzi

21. 10. 2009 12:08
Re: Pane Bango..

Mimochodem, jasnym prikladem zdejsho silenstvi v pozitivni diskriminici, ale zdaleka ne ojedinelym a vyznamnym, je treba vyslani rapove skupiny gipsy.cz do Eurovize, bez vyberoveho rizeni, bez niceho...to jak dopadli (0 hlasu) nebudu ani konetovat, prestoze me osobne se ta pisen velmi libi..dnes jsem ji opet slysel v radiu, ale to je vec jina...RvRv

0 0
možnosti
O

OpalenySpoluobcan

31. 8. 2009 21:24
a proč

je zakázané slovo cikán???

0 0
možnosti

mira232

19. 8. 2009 9:01
jsou

tady na netu docela svobodny diskuse. o tehle se to rict neda. asi to tu vede hodne uzkoprsej clovek

0 0
možnosti
AW

freeLook

16. 8. 2009 21:28
Vazeny pane Bango

mel bych na Vas dotaz. proc neni pod vasim clankem  "Zlocin a trest" otevrena diskuze? Vami vybrane extremisticke nazory primitivu by si to "zaslouzili". :-)

0 0
možnosti
P

pampeliška_pampeliškovatá

14. 8. 2009 21:43
ježiš furt zavírá diskuze

a bude tady někoho osočovat z fašismu a nacismu. Cenzor bude někomu vykládat o totalitních režimech;-D;-D

0 0
možnosti
DT

de tomaso

22. 8. 2009 20:24
Re: ježiš furt zavírá diskuze

Fakt ty diskuze zavírá Ježíš? To bych do něj neřek...;-D

0 0
možnosti
V

Vikiš

11. 8. 2009 17:38
Pár dnů po hlavní vlně diskuse

 To byl zase sabat!  Autore, máte fanoušků jak máku. Ještě, že jsem minula tu mláku. Mohla bych si zadat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.