Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Profhate

25. 8. 2008 16:02
Haha

Kdybych chtel byt protivny, tak napisu, ze na doktorce Edelmannove tyhle hahahumanisty stve hlavne to, ze vypada mnohem lepe nez jejich vudkyne Dzamila, ale takhle napisu jen, ze je to dalsi z tun clanecku psanych pres kopirak.

0 0
možnosti
UD

URB-Královna diskusí

25. 8. 2008 15:29
Mohl by jste uvést některou z civilizovaných

 zemí, kde romskou otázku zvládli a tak by nám mohli jít příkladem? Ne, otázku přistěhovalectví, ale přímo romskou. Například kde Romové ve škole prospívají stejně, jako místní obyvatelstvo?

0 0
možnosti
PN

Nedobrota2

26. 8. 2008 12:00
Re: Mohl by jste uvést některou z civilizovaných

Kde, no přece ve SCI-FI  !;-D

0 0
možnosti
LV

Lucie Vojtková

24. 8. 2008 22:15
Dobrý večer,

když se tak probírám Vašimi články, je to stále stejné. Stále píšete o tom, jak jste jako etnická skupina diskriminováni. Vy se na svět díváte jen z jedné strany, a to z velmi úzkého pohledu. Bylo by možná dobré zaměřit se také na své spoluobčany, konkrétně ve Vaší etnické skupině. Věřte, že většinou je téměř nemožné mezi nimi žít, pokud je člověk bílý. Zkuste jednou tohle téma. Co vy na to?

0 0
možnosti
D

ddnes

23. 8. 2008 14:11
reakce

sliboval jste,že už dáte pokoj,že se na psaní těch vašich nesmyslů vykašlete,ale koukám,že tady ty nesmysli o tom,že jsou i jiní dobří cikáni píšete pořád!!proberte se nikde žádní slušní nejsou!!!![>-]

0 0
možnosti
MH

Helena1

21. 8. 2008 9:37
Staré české přísloví:

Na hrubý pytel, hrubá záplata.

 Na hrubý pytel (cikáni), hrubá záplata(NS).

Pane Banga, opravdu musí cikáni (Cikáni, Romové, snědí spoluobčané,...) začít od sebe. Bez cikánské snahy jsou vaše oprávněné nářky pouze pro pobavení diskutujících.

0 0
možnosti
Č

čhavo

19. 8. 2008 22:20
gadžo gadžeha - rom romeha

:-©Chce se mi blejt, z vašich diline slov, vážení čecháčkové, uvědomte si už konečně, že nemáte pravdu, stále melete furt dokola a dokola, něco o soc, dávkách. každej je dostává, kdo má děti.

Máte v sobě jako malý národ velké předsudky;-€Havel, to je člověk, to je velký Čech, Saudek taky. Trefně to trefil - česká malost. nenávidíte náš národ, vy se chodíte opalovat k moři, aby jste byli

tmaví, my jsme tací od přírody. :-)

Pane Patriku Bango, Romové z Ostravy jsou s vámi. Nedejte se ! R^

0 0
možnosti
S

Semper2

19. 8. 2008 23:08
Nedělejte binec

Nezvracejte tady a když už vemte si Vaše výměsky do igelit´áku s sebou. Nebo si Vy Cikáni myslíte, že po Vás pořád budou gádžové uklízet.

Nikdo (nebo opravdu jen málokdo) Vás nenávidí kvůli barvě pleti , já například miluji jižní Itálii, Kalábrii, Apulii, tam jsou lidé možná ještě tmavší a jsou doslova k zulíbání. Chovejte se jako Kalábrijci - jinými slovy nedělejte binec- a vše bude O.K..

0 0
možnosti
TV

tomtop

19. 8. 2008 12:50
tip na pristi clanek

pane B, dovoluji si navrhnout zmenu tematu .. neco ze zivota .. precetl jsem nekolik clanku a mam pocit, ze smysl vaseho blogu je rict svetu .. 'oni jsou i hodni cigosi ..'

:-)

0 0
možnosti
D

DAranka

12. 8. 2008 23:00
Patrik

a máte v článku jednu drobnou chybu: ne bingo, ale bango! vždy, když smažete nějaký příspěvek, co se vám nelíbí;-D

0 0
možnosti
D

DAranka

12. 8. 2008 20:15
Patrik

Patriku, vy jste asi slušný člověk, ale zkuste se nad tím, co píšete zamyslet. co je příčina a co důsledek. a planě a zbytečně nestrašte. NS by vůbec neměla prostor, kdyby vaši soukmenovci (ale nejenom oni) nežili neustále jako vyžírky. takže znovu: nic vám neporoučím, ale navrhuji: chcete-li vzít NS vítr z plachet, zameťte nejprve před vlastním prahem a potom útočte na druhé. mě se bílí gauneři také nelíbí a trestal bych přísně všechny (čert vem barvu pleti), ale pořád nebrečím, jak mi kdo jiný ubližuje (nezlobte se, ale už mi to připadá, že vy cikáni ani nic jiného neumíte = to se vás osobně nechci dotknout, ale mám ten pocit).!

0 0
možnosti
G

Greybeard+

19. 8. 2008 4:23
Re: Patrik

R^R^

0 0
možnosti
JP

slavekp

11. 8. 2008 15:00
proc by se meli strilet zidi, postizeni, cizinci ?!?!

proboha, to snad ani nikoho nenapadlo, ne? ony totiz tyhle tri kategorie nic nevyvadeji, nekradou, nevaleji se se socialnimi davkami a tak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.