Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

paveltravnicek

31. 7. 2008 9:08
Diskriminace většiny

Já mám takový pocit, že u nás je diskriminována právě ta většina. Jednak je pravda to, co uvedl/a CHYREN, a dvojnak ten fakt, že v okamžiku, kdy např. nezaplatím nájem, jdu na ulici a všem je to jedno. Když nezaplatí cikán (protože soc. dávky jsou už ty tam), a má se vystěhovat on (který navíc ten byt totálně zdemoloval), je to hned diskriminace a velký rasový problém. A tak se vymýšlí náhradní ubytování, které stejně taky zničí a ještě blbě remcá.  Další věc se týká i jiných měnšin, spíše těch muslimských. Když přijedu já do muslimské země, chtějí, abych se přizpůsobil jejich tradicím. Když muslim přijede sem, chce zase, aby my jsme se přizpůsobili jejich tradicím. Tak kde to jsme? Jsou tady dána nějaká pravidla a ty ať dodržují a nebo ať jdou jinam. Opak jsou třeba Vietnamci. Nejsou svatí, nedodržují zákony (ale to my všichni), ale pracují a nechtějí po nikom, aby se jim přizpůsoboval. Mají svoji komunitu a do naší společnosti se prostě dokázali zařadit.

0 0
možnosti
TB

guam

31. 7. 2008 9:18
Re: Diskriminace většiny

mluvíte mi ze srdce, jako bych to řekl sám

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

31. 7. 2008 9:05
Nesmysl

Odmítám nápady s repatriací a podobné nesmysly. Paní Edelmannová se opět snaží zviditelnit. Nicméně, existují jiné "pobídky": vzpomeňte si, co způsobila reportáž TV Nova o rajském životě indočeských "politických" uprchlíků v Kanadě.;-D Zkuste se zamyslet, jaký pohyb obyvatelstva by asi vyvolalo plošné snížení sociálních dávek o dvě třetiny. Předpokládám, že počet obyvatel ČR by poklesl přibližně o 300 000 občanů...nebo kolik vás vlastně v Česku žije, Patriku?;-)

0 0
možnosti
K

KrásaVesmírná

31. 7. 2008 8:43
no samozrejme

je to blbost a jen primitivni KVA VKA od kvazi vlastencu a gigolu pani predsedkyne. Jen by mne zajimalo, pro koho bude repatriace urcena, kdo tedy posouci kdo je a kdo neni ROm. Bude to dle toho kdo se hlasil k teto narodnosti? Ci kdo tak vypada? Ci kdo ma oba romske rodice? Ci kdo ma jednoho z prarodicu Roma?  No  proste vetsi blbost nevymyslel snad  ani  dr. Sladek. A jako  ze to byl poradnej kousek:-)

0 0
možnosti
L

lukumuisti

31. 7. 2008 13:47
Re: Re: Re: no samozrejme

o tom zadna R^

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

31. 7. 2008 8:36
Zajímavé

Zajímavé je, že židé po vlastním státu toužili a brání ho i za cenu mnoha životů, kdežto romové mají  z představy svého státu panickou hrůzu ;-D

To berte jen jako pokus o vtip.

0 0
možnosti
TB

guam

31. 7. 2008 9:21
Re: Zajímavé

proč vtip. Romové mají obavu, že by se nedokázali o sebe tak dobře postarat jako to třeba dokáže náš stát. Museli by dělat a to se mezi Romy nenosí. Každému Romovi, který dělá, se ostatní smějí jak je hloupý a nebere peníze zadarmo jako oni

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

31. 7. 2008 8:24
Skutečný problém je v tom, že si..

lobbysté za pozitivní diskriminaci vymohli absurditu velmi nechutného charakteru: Pokud se stane kriminální čin, jehož viníkem je róm..musí se říkat "muž" či "žena". najednou je příslušnost k menšině na závadu? takže menšina jen když se to hodí. Menšina jen když se mají tahat neuvěřitelné částky na integraci nepřizpůsobivých..menšina, když lze jako rukojmí použít diskriminaci ze strany většinové společnosti atd. atd. Ale jakmile se lze schovat při kriminalitě za většinu..je to výhodné. Je to v otázce "menšin" to první, co bych já osobně změnil - chceš se hlásit k nějaké menšině? Přijmi za ni i transparentní zodpovědnost![>-]

0 0
možnosti
K

K-D

31. 7. 2008 8:19
Co vlastně vyčítáme cikánům?

Jsou to břídilové. Zůstali na drobných čórkách a podvodech. Když srovnám to, co mě ukradli cikáni a co bílí, musí se ještě hodně a dlouho učit. A tak to tedy berme alespoň trochu s nadhledem.

0 0
možnosti
S

svi,utec

31. 7. 2008 9:30
Re: Co vlastně vyčítáme cikánům?

Naprostý souhlas. Naši vlastní, majoritou zvolení, bílí politici a jejich kámoši okrádají stát i všechny z nás v řádu astronomických čísel, ale pěkně si je tu necháme, ti nám nevadí. Oni totiž kradou kulturně :-©

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

31. 7. 2008 7:48
Máte pravdu

Patriku,

Máte pravdu, oni se sice od těch blbějších nácků "Proti slova" snaží distancovat, ale Edelmannová je normální fašistka. A z hlediska obětí není zase mezi nacismem a fašismem takový rozdíl. Rozdíly vidí jet ti náckové, protože se nedohodli, kdo bude Vůdce. V diksuis zase čvaňhají známí náckové a různí voliči NS, to se dalo čekat, ale slušní lidé s Vámi musí souhlasit. Nácky tady nechceme  a tu fašounku taky ne. Patří do kriminálu.

0 0
možnosti
NN

natelius

31. 7. 2008 7:53
Re: Máte pravdu

Povolejte ještě Kostlána a Ryšavého, ať nejste proti "fašounům" v takové menšině. ;-D

0 0
možnosti
NN

natelius

31. 7. 2008 7:38
Čím hůře, tím lépe

Minimálně pro extrémní strany. Stát dával od problému 20 let ruce pryč, počínaje kriminálníkofilem Havlem a konče současnou vládou. Problémy se neřeší, lidé toho mají dost. Dnes tento návrh připadá lidem extrémní, za 10 let, pokud stát nebude konat, budou volat po ještě radikálnějším. Tou dobou už možná pravdoláskaře a multikulturalisty nebude nikdo brát vážně. [>-]

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

31. 7. 2008 7:28
Jasně že to jsou náckové

Ale Rómové by si měli všimnout, že se nesnaží repatriovat Vietnamce, Číňany, dokonce ani Ukrajince.

Navrhují repatriaci právě Rómů, přestože Rómové jsou z uvedených národností na našem území nejdéle. Vietnamci, Číňani i Ukrajinci páchají trestnou činnost, mají tu svoje mafie. Tak proč vlastně chtějí náckové repatriovat Romy?

Odpověď je jednoduchá - Rómové jsou ve velké většině rasisti. Celý jejich životní styl je založen na okrádání bílých a protože jsou okrádaní bílí, považují své chování za čestné. Bílí to vědí a samozřejmě na to reagují. Většina Rómů nejen vědomě, ale cíleně parazituje na většinové bílé společnosti. A parazity nikdo nemá rád. 

Obecné povědomí o těchto národnostech je následující: Vietnamec prodává oblečení s falešnými značkami, Číňan vaří jídlo ze psů, Ukrajinec staví domy bez pracovního povolení. Dobrá, všichni se pohybují za hranou zákona, ale všichni pracují. A proto je k nim společnost tolerantnější. Rómové pobírají dávky a kradou. Proto leží lidem v žaludku.

0 0
možnosti
NN

natelius

31. 7. 2008 7:26
Náckové, nenáckové

O to, že dnes jezdíme po silnici vpravo, se zasloužil taky Hitler. Jsme proto všichni náckové? ;-D

0 0
možnosti
PD

superpata

31. 7. 2008 10:42
Re: Náckové, nenáckové

No popravde ono by se vpravo jezdilo i bez Hitlera. Ada to akorat trosku uspisil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.