Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PŠ(A

petr štursa (velmi arogantní)

31. 7. 2008 13:38
Bangova moudra

No jo, ono je to tezky, podle Bangy je nacek kdekdo, treba ten, kdo pozaduje, aby "romove" dodrzovali zakony.

 

A zase prokazal totalni neznalost pojmu, kdyz placa dohromady nacisty a fasisty. Ano, ano, pouzivani cizich termitu je velke rizoto.

 

Stejne si nemuzu pomoct - kdyz vidim, jak se mezi sebou hadaji a bijou nackove, narodni strana, "romsti aktiviste", "salonni levicaci", pseudohumaniste a dalsi, docela me to bavi. Jen tak dal a hole do ruky, kluci.

0 0
možnosti

lubossula

31. 7. 2008 13:48
Re: Bangova moudra

pane kolego, pri ucte k vam, pri vasem vzdelani, kazdy soudny musi uznat, ze takove prohlaseni neni nicim jinym nez placnutim do vody pro ukojeni choutek mas. A to placnuti absolutne v rozporu se zakony, viz vyse. Podobne mohu citovat dal. Ale myslim,  ze jen toto ustanoveni staci. :-)

0 0
možnosti
MV

leather-man

31. 7. 2008 13:36
Prosím vás, Rom se píše s malým r?

8-o

0 0
možnosti
PŠ(A

petr štursa (velmi arogantní)

31. 7. 2008 13:38
Re: Prosím vás, Rom se píše s malým r?

Ne, pise se se vsema pismenkama velkyma CD-ROM.

0 0
možnosti

Editkaaaa

31. 7. 2008 12:55
postavit mimo zákon

Postavení této strany mimo zákon je určitě dobrý nápad (když se v tu chvíli postaví mimo zákon i komunisti).. Tohle je bohužel až příliš osamocený boj.. můžeme si koupit trička - zabij nácka zachráníš život, ale to je tak všechno, co se s tím dá dělat

0 0
možnosti
JP

EasyR

31. 7. 2008 12:58
Re: postavit mimo zákon

Tyhle jejich fantasmagorie bohužel nejsou nezákonné, stejně jako ty komunistické...

Ale souhlas, zakázat obojí... R^

0 0
možnosti
JP

EasyR

31. 7. 2008 12:44
A co máme dělat,

dyš je ten rasýsmus fšude ? Tady v rádyju hraje cely den jakýsi bílý idol a černého nám něpustí... ;-€;-O

0 0
možnosti
JM

Hucul

31. 7. 2008 12:39
Usmevne...

... nakladat Cikany na lod a vozit je do Indie, haha! Anebo jeste lepe! Pojdme zakazat zvedat pravou pazi do jiste vysky, to je dobry, ne? Hahaha!!!

Ale co takhle misto honu na nacky udelat hon na blbost v nasem systemu? Jak to, ze romskym rodicum prochazi, ze jejich deti nechodi do skoly, jakto, ze by to bilym rodicum neproslo? Presne tyto detaily delaji z mnohych Cikanu beznadejnou spodinu a z mnohych Cechu latentni xenofoby. Kdyz Cesi vidi nerovne zachazeni s Cikany, dava to rust podhoubi Narodni Strany. Zbavme se jich tim, ze zavedeme pro vsechny stejny metr a Cikani dokazou, ze jsou jako my (coz delate treba Vy). Narodni strana pak sama zanikne, nebude ji totiz uz potreba.

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

31. 7. 2008 12:49
Re: Usmevne...

Neopakujte po mě.:-)

0 0
možnosti
TV

tomtop

31. 7. 2008 12:30
obe skupiny jsou problemove

obe skupiny jsou problemove, nikdy na tom ale nejsme tak spatne, jako je bronx ci jine ctvrti s fetaky a gangy. Muzeme byt radi. Jinci kafe by bylo, kdyby NS mela silnou podporu, to by se nase zeme opravdu ritila do zkazy.

Mimochodem, vezmete si vzorek lidi z NS a zjistite, je jsou to povetsinou lide problematicti ci neinteligentni, zamindrakovani ci chudaci. Znal jsem par lidi, kteri tam dneska mozna patri, vylozene bych je nezaradil ani do jedne z techto skupin .. ale myslim, si, ze uz z toho asi dneska vyrosli ...

0 0
možnosti
ZO

Zdeněk Oulehla

31. 7. 2008 12:13
Já si hlavně myslím,

že zakazováním nějakých organizací se vůbec nic nevyřeší. Jen zaměstnáme státní právu a soudy, protože se to potáhne léta a dotyční se stáhnou do ileaglity, kde při troše šikovnosti budou i dál dělat to, co dělají. Je to stejná pitomost, jako přestěhovávat problémové spoluobčany odněkud někam. Budou jinde, problémoví zůstanou dál.

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

31. 7. 2008 12:25
Re: Já si hlavně myslím,

Problém se zbytečně nafukuje. Nechápu, proč je na nějakém koncertu holých lebek kordon policejních těžkooděnců. Zřejmě z obavy, že by holé lebky vyrazily do ulic rozbíjet výlohy Mc Donaldu, zapalovat automobily a terorizovat pokojné občany.;-D Úplně postačí pár špiclů, kteří prokážou hajlování, nebo něco podobného. Zvláště když zhruba 10% nacionalistů stejně spolupracuje s policií.:-)

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

31. 7. 2008 12:07
Ještě jednou

Chtěl bych diskutující upozornit, že navrhují uplatnit více či méně rasistická opatření. Osobně bych přišel s volnou soutěží a stejnými podmínkami (uplatňování zákonů) pro všechny. Schopní se prosadí, ostatní mají smůlu. A že mezi úspěšnými bude 95% našich občanů a 5% Gitanos, to už tak nějak patří k věci.:-)

0 0
možnosti
V

Vestor

31. 7. 2008 11:58
Hmm

V životě sem poznal i pár slušných romů, ale když teď v létě jedu večer šalinou po Cejlu, tak mám chuť volit Národní stranu, to se prostě fakt nedá. Rv

0 0
možnosti
M

Míra__

31. 7. 2008 11:56
Fakt nevidíte dál?

Opravdu Vám nedochází, že cikáni jsou pro tuhle společnost problém?

Parazitují na sociálním systému, mají obrovský podíl na kriminalitě, demolují byty a množí se jako potkani. Pokud se situace nebude řešit, kam to povede za 20,50 nebo 100 let? Navrhněte nějaké řešení sám, nebo myslíte, že je to takhle vpořádku? Nedivte se proto averzím ze strany normálních obyvatel. Normální slušný člověk nechce cikány. Ne proto, že je rasista, ale proto jak se oni chovají ve společnosti. Také nemám rád cikány, a za rasistu se nepovažuji.

0 0
možnosti
PP

igamenir

31. 7. 2008 12:26
Re: Fakt nevidíte dál?

Řekl bych, že jedním z hlavních problémů spíš je, že se rasisti na nacisti považují za "normální slušné lidi". Ano, asi je pravda něco z toho, co říkáš, ale to nic nemění na tom, že návrh národní strany, je rasistický nesmysl a že vůbec existence této strany pobuřuje skutečně slušné lidi. Ale aspoň je vidět, že jen malá menšina je této straně nakloněna, proto se také do politiky zatím nedostali.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.