Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

ignorantka

2. 8. 2008 19:51
jsou to projevy fasismu, bohuzel!

'ta studie na reseni otazky" je projev sireni nenavisti a netolerance. Rv je namirena nejen proti romum, ale vsem, kteri jsou jini a nepasuji do predstav fasistickych doktrin. nebezpecny je fakt, ze jsou tolerovani nejen politicky, ale i beznymi obcany. nekteri si mysli, ze se jich projevy fasismu netykaji. jini bohuzel sympatizuji. jako by se stredni evropa nebyla schopna poucit z minulosti a chtela si ji zopakovat!?8-o fuj.Rv

0 0
možnosti
NN

natelius

2. 8. 2008 23:23
Re: jsou to projevy fasismu, bohuzel!

Tak dlouho ale budou ignoranti vhánět rozhořčené občany do náruče fašistů, až tam skutečně skončí. ;-)

0 0
možnosti
S

sinclair

2. 8. 2008 15:14
Pane Banga,

0 0
možnosti
S

sinclair

2. 8. 2008 15:29
Re: Pane Banga,

jsou a nejsou.Je vysoce pravděpodobné,že NS,jejim sympatizantům a spřízněným stranám už opravdu,ale úplně vážně leze krkem, že několik vlád za sebou nebylo schopno s integrací cikánů do majoritní společnosti pokročit ani o píď, přestože mnohé projekty na toto téma musely spolykat spoustu peněz - které, jak jistě víte,jdou z daní všech,kteří pravidelně a poctivě pracují.

S barvou pleti to nesouvisí také. Pohříchu je ale pravda,že drtivá většina těch, kteří notoricky nepracují a kradou má bohužel snědou pleť. Stejně jako nelze paušálně říci co cikán,to zloděj. Zlodějů je i mezi majoritním etnikem dosti.Ovšem podíváme-li se na to z opačného konce, zjistíme, že až 91% pachatelů drobné trestné činnosti/krádeže v ulicích,krádeže kovů/ jsou cikáni.

NS přestane existovat v okamžiku, kdy se cikáni integrují do majority natolik, že s ní splynou.

Protože chování a naprostá neužitečnost tohoto etnika vrcholně štve i mě, v těchto volbách dám svůj hlas NS.

0 0
možnosti
F

fext

1. 8. 2008 13:22
nejasnosti

Většina lidí, co znám, necítí více či méně lehkou averzi k Cikánům (nejen k Romům, ke všem Cikánům) proto, že jsou "jinak barevní". Je to proto, že pro většinu lidí je Cikán automaticky spojován s kriminalitou. Asi bude pár přesvědčených nácků, mají výhrady k barvě pleti, ale těch je skutečně pár.

Dobré srovnání je například Cikáni vs. Asiati. Podle mě není averze k Asiatům tak velká, jako k Cikánům, prostě proto, že to jsou většinou tiší a zdvořilí lidé. 

Pokud by se Cikáni zbavili té nálepky kriminálníků, která mimochodem není neoprávněná, vztahy by se zlepšily.

Chápu, že autor je sám za sebe a nemůže mluvit za všechny Cikány, ale tohle je prostě podstata problému. Uvědomte si taky, že ti strejdové, co si hrajou ve volném čase na vojáky  (aka Národní Garda) se někde objeví vždy až poté, co tam nastane nějaký binec, a ten v obou případech nastal díky agresivitě místních Cikánů a neschopnosti radnice vyřešit problém.

Citát: Měníš-li svět, začni od sebe.

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

1. 8. 2008 17:52
Re: nejasnosti

R^R^R^

0 0
možnosti

petr_sleder

1. 8. 2008 10:54
Byl bych moc rád

kdyby si místní zakazovači uvědomili, že kdybychom zajázali každou stranu, která se někomu z nějakého důvodu nelíbí, žádné strany by tady nezůstaly a nebylo by koho volit. :-P Ovšem to vám jaksi nedochází.

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

1. 8. 2008 10:08
Nenarodil jsem se v Indii… narodil jsem se v Praze.

Sultán ležel na zápraží a kousal si blechy, které ho tuze trápily. Chytil mladou blechu a když ji chtěl zakousnout, blecha se na něj obořila:

" Já se v tvém kožichu narodila, já mám svaté bleší právo (garantované Helsinskou dohodou)  žít v tvém kožichu a pít tvou krev !".

Jenže Sultán byl starý pes, o politické korektnosti nic neslyšel, a  tak milou blešku zakousl.

A měl pokoj!

Tak milé děti, teď běžte si hrát, a až vám na cestě ze školy budou chtít vzít mobil, vzpomeňte si na starého Sultána.

0 0
možnosti
V

Vikina

1. 8. 2008 22:27
Re: Nenarodil jsem se v Indii… narodil jsem se v Praze.

Kruci, bleško, tady tě napadaj a ty nikde! Nebo že bys to byla ty, koho ten Sultán zakousl?

0 0
možnosti
D

DAranka

31. 7. 2008 22:36
to Banga:

a nejsou (i když vy byste byl rád any to někdo tzv. dokázal a zakázal je). ale i když ty své nápady budete x-krát vypleskávat, tak se přesto pravdivými nestanou.!

0 0
možnosti
NN

natelius

31. 7. 2008 22:10
To máte těžké, pane Bango

Stěžujete si, že lidé nediskutují k věci a když já napíšu podnětný příspěvek, který názorně ukazuje rozdíl mezi nacistou, fašistou a protiromsky zaměřeným xenofobem, Váš kámoš cenzor ho smázne. S takovým přístupem slušnou diskusi nevybudujeme. Jakožto VIP blogger, byste měl zakročit. ;-D

0 0
možnosti
NN

natelius

31. 7. 2008 22:12
Re: To máte těžké, pane Bango

Poslední čárka tam nepatří, cenzore; hbitě vyskoč na židli a tu nadbytečnou čárku smaž. Je rasistická a viděl jsem ji hajlovat. nekecám. :-P

0 0
možnosti
B

bull.terrier.oracle@seznam.cz

31. 7. 2008 22:08
LPA fans

Líbí se mi, jak LPA fans vede téma někam mimo mísu. přitom základní otázka z článku zní "Zakázat NS nebo ne?". Já tvrdím, že ne, neměl bych koho volit a je velká pravděpodobnost, že se brzy dostanou do parlamentu. Vede mě k tomu sledování politické scény v okolních zemích, kde nacionální strany jsou nejen v parlamentu, ale často i ve vládě, namátkou Švýcarsko, Itálie, Slovensko, Maďarsko. Proč u nás by nemohla být zdravě nacionální stana, která odmítá imigranty a cizopasníky a preferuje původní obyvatelstvo? Je to jenom otázka volby.

0 0
možnosti
D

DAranka

31. 7. 2008 22:33
Re: LPA fans

souhlas. R^R^R^

0 0
možnosti
PH

TristanTzara

31. 7. 2008 21:12
Cenzor zase radil

Rv

Ale kdyz pravdu 100x smazes, porad to bude pravda R^

0 0
možnosti
PB

Perdita

31. 7. 2008 20:55
jedine co mi fakt vadi je...

... to mnozstvi prostoru ktere media teto podivne fasisticke strane davaji - jinak by po nich nestekl ani pes. Je letni okurkova sezona a tak se NS rozhodla ziskat pozornost alespon timto "kontroverznim navrhem" a dokonale se jim to povedlo :-(.

0 0
možnosti
V

Virus2

1. 8. 2008 0:05
Re: jedine co mi fakt vadi je...

Bohužel media můžou partaj dostat i do Sněmovny. Viz Zelení v ninulých volbách

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.