Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

WANG

22. 7. 2008 12:27
to mate tezke

ja jsem bydlel 16 let v praze v nuslich a je prom obtizne si vsugerovavat ze cikani jsou slusni, vzdelani a cestni lide. O to obtiznejsi to je pro ty slusne, tomu z vaseho clanku rozumim.

co nemam rad je trapne klisovite vyzneni tohoto a podobnych clanku o tom, jak jsou cesi narod xenofobu. Ve skutecnosti patrime k tem tolerantnejsim. Vzpomente na "romsky sen" kdy si nekteri vecni cerpatele socialnich davek dovodili, ze v UK by to bylo lukrativnejsi - ti odporni britsti rasisticti urednici si brali na letistich zcela bezne stranou cikany, jen na zaklade barvy pleti, hruza co? a to londyn je asi nejkosmopolitnejsi mesto na svete.

Neznam podrobnosti te rodiny, ale holt bydleni na praze 6 patri k lukrativnim lokalitam a holt lide s nejspise velmi podprumernymi vydelky na to tam  bydlet nemaji, takovy je zivot, pro bileho, cerneho, ci fialoveho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.