Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nedobrota2

11. 4. 2008 12:12
Bukvice...

není především estetická !   Pohled jak se oblizují dva pupkatí slizáci opravdu není pro bohy !Rv

0 0
možnosti

Sunny29

15. 4. 2008 11:56
Re: Bukvice...

A když se "oblizuje" obtloustlý heterosexuální pár, je to hezčí?  Rada: odstěhujte se do Afghanistánu, tam to zcela určitě neuvidíte. Rv

0 0
možnosti

P.Banga

10. 4. 2008 10:22
No dobrá....

Prosím všechny cizince, homosexuály a odpůrce rasizmu, aby se přihlásili do mé soukromé armády diskutérů a provokatérů ;-D. Výcvikový tábor v kanceláři která bude zrovna po ruce, výcvik v rozsahu cca 60 minut. Odměnou vám budiž dobrý pocit, děkuji za připomínky.. Patrik;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti

klv

9. 4. 2008 22:37
no pane Bango

nezávidím vám, pro některé jednotlivce jste ideální terč pro vybití frustrací čí vyřvání se předsudků, ale držím vám palce

0 0
možnosti

KamilKlk

9. 4. 2008 22:24
Reakce zleho a netolerantniho cloveka

Pane Bango, jste tak mimo, jak jen muzete byt.

Nejprve se ale vyjadrim k nekterym spekulacim zde v diskusi: opravdu nejsem prevteleny Vladimir Klk, jsem jeho bratr a to, ze mame prakticky shodne nazory na vetsinu veci, je fakt. Ale pisu je sam za sebe a myslim, ze ti, kdo si Vladimira pamatuji, vidi maly rozdil ve zpusobu psani.

Pokud jde o me vyroky pretlumocene timto clankem, vysvetlim je postupne:

Homosexualita a homosexualni styk nejsou normalni a prirozene z toho pohledu, ze neslouzi reprodukci, coz naprosto primarni ucel "sexu", jak mezi lidmi, tak mezi zviraty. Homosexualy neodsuzuji, naprosto je toleruji a kdyby se snad me dite bylo (nebo se rozhodlo byt) homosexualni, budiz, nemel bych s tim nejmensi problem. Ale prestanme tvrdit, ze byt homosexual je naprosto prirozene a stejne jako byt heterosexual. Je to porucha a i kdyz se neda vylecit, porad je to porucha a normalni a prirozeny stav. U zvirat v 99% nejde o homosexualitu, ale pouze o homosexualni chovani, stejne jako (...)

0 0
možnosti

KamilKlk

9. 4. 2008 22:32
Re: Reakce zleho a netolerantniho cloveka

to vidime u devcat v pornu napriklad. Ty take zpravidla nejsou lesby, jen se tak chovaji. Ony to delaji pro penize (a mozna i pro poteseni), zvirata to delaji pro uvolneni sexualniho napeti v situaci, kdy tak nemohou cinit s partnerem opacneho pohlavi.

Co se tyce meho udajneho rasismu, opet vedle. Pane Bango, napriklad Vy osobne mi nevadite proto, ze jste hnedy. Vadite mi proto, ze jste hloupy. Cikani jako etnikum mi nevadi proto, ze jsou hnedi, ale proto, ze vetsinou jsou nejen hloupi, ale taky prizivnicti a zlodejsti. A to je proste FAKT, i kdybyste se na hlavu stavel. Prave tak mi nevadi cernosi, vietnamci, lidi modri, hnedi pruhovani, Zide... Vadi mi lide hloupi, zlocinci a paraziti. A at chcete nebo ne, mezi Cikany jich najdete tuny a kilometry.

K tem novinarum: ano, vetsinou jsou to idioti, nebo manipulujici svine.

0 0
možnosti

P.Banga

9. 4. 2008 12:22
No samozřejmě....

Že mne "cenzoři" (ale pro Vaší informaci, jsou to admini, diskuze edituje někdo jiný) poslouchají na slovo, páč jak jste správně pochopil, mám svojí armádu diskutérů a provokatérů, kteří napadají Vaše články... a samozřejmě nejen ty Vaše... Je to diskriminace jako řemen a být Vámi, tak mne zažaluji...

Jen tak mimochodem, prosím Vás milý pane... nedávejte mi tu kázání o morálce, diskutujete jako hulvát, nadáváte každému, kdo je vůči Vám v opozici a kázání od Vás je tak nějak mimo mísu.

0 0
možnosti

josef.jaroslav

9. 4. 2008 22:00
Re: No samozřejmě....

Mam vam zde opet uvest citace popisujici zpusob jakym vy, velky mravokarce diskutujete v clancich ktere vam nevoni? I kdybych diskutoval jako hulvat,mam na to pravo, ja totiz ve svych clancich nemoralizuji jako vy. Vy ale ano,a presto jsou vase reakce naprosto nehorazne,sproste, urazejici a vulgarni. Rozdil mezi mnou a vami je ten, ze ja reaguji hrube jen pokud me nekdo hrube osoci a zautoci na me, vy proto,ze se vam nelibi kdyz nekdo nepopisuje cikany jako dokonaly pracovity a poradny narod.

0 0
možnosti

josef.jaroslav

9. 4. 2008 11:17
Pravidla plati jen pro nekoho, pro cikany ne!

Nechapu jak je mozne, ze cikan smi osocovat a urazet jineho blogera, zatimco jiny bloger (Strusa) byl za to, ze neprimo uvedl ve svem velmi povedenem a pravdivem clanku jmeno pana Bangy. Opet doklad toho jak pravidla a kodexy plati pro jednoho a neplati pro cikana. Pane Bango, je mi lito ze jsem si tento clanek neprecetl driv,mel bych v ruce mnoho padnych argumentu, ktere bych mohl vyuzit k reakcim na vase VULGARNI a sproste utoky,kterymi jste me castoval pod mym clankem ktery se vubec netykal vasi tlupy(patrne mate pocit-a mozna zpravne- ze kazdy clanek o zlodejich se tyka cikanu) . Chcete li si zde hrat na moralistu, zacnete predevsim u sebe,naucte se slusnemu chovani, prestante branit zlodeje a prestante urazet lidi, kterym zlodeji vadi. Jen tak mimochodem, odkud mate tyto detaini informace o smazani Klka? Jen to me utvrzuje, ze k jeho odstraneni z blogu doslo na vasi objednavku. Precejen jste cikan a v ramci pozitivni diskriminace vas musi poslouchat i cenzor idnesu.

0 0
možnosti

jirha

5. 4. 2008 7:35
Je to těžké

Ale 40 let nás vychovávali že pomlouvání a urážení je správné a současné. Teď je problém přesvědčoval lidi že to je špatně. Stačí si jen přečíst tu snůšku zlosti která v diskusích vždy figuruje.

Ono nakonec pokud máte k vyjádření 1000 písmen nic jiného než přehánění nemůže vyjádřit a udržet další diskutující v komunikaci.

Pokud píšete rozvážně a pomalu tak to skoro nikdo ani nedočte.

0 0
možnosti

ZykIonB

5. 4. 2008 18:41
Re: Je to těžké

Zvláštní. Mě učili slušnosti jak rodiče, tak ve škole. Kdo konkrétně vychoval vás k urážení a pomlouvání?

0 0
možnosti

petr štursa (velmi arogantní)

4. 4. 2008 8:28
no fajn, ale

proc jsem byl smazan ja? Taky hulvatstvi? rasýzmus? Spatny uces? Ne, proste jsem psal veci, ktere se do moderni multikulti spolecnosti nehodily, stejne, jako kdybych ty same veci psal v roce 1939, nebo 1948. Muj nazor nei shodny s oficiani propaga..., tedy agita... ehm... s modernimi nazorovymi proudy a tak smazat, dodit do kufru od auta, odvezt za mesto , zastreit, zahrabat...

Mira tolerance je dana schopnosti akceptace nazoru, ktere se nam nelibi. Znam nekolik romu, kteri nejsou schopni akceptovat temer nic, nez svou svatou pravdu. Pomalu se k nim pridava i Patrik Banga...

0 0
možnosti

letajici cestmir

4. 4. 2008 15:36
Re: no fajn, ale

jj, Patriku, proc zmizel Stursa? jeho clanky byly OK, nikomu v nich nenadaval, jen mel trochu jiny pohled na vec? PS: jestli napises, ze jsem rasista, tak se jim fakt uz asi stanu ;-D

0 0
možnosti

P.Banga

4. 4. 2008 8:24
aha...

Nenormální, paraziti, každý z každým... to mi připomíná doby minulé, nebo že by křesťan? Ano, já beru homosexualitu jako něco NORMÁLNÍHO, protože to v dnešní době NORMÁLNÍ JE. Už se to netutlá, není to nelegální a že by to bylo jen devízou parazitů? George Michael, parazit, Elton John parazit, ať nežeru Pavel Vítek parazit...

0 0
možnosti

petr štursa (velmi arogantní)

4. 4. 2008 8:36
Re: aha...

Definice "normalnosti" je v medicine slozita. Nikdo neni uplne normalni, protoze vzdy v necem vybocuje. Bud tedy normalni bude uplne vse, nebo vubec nic. rika se "normalni e to, co je lehce nenormalni" kazdy ma to "lehce" posunute nekam jinam. Nekdo nepovazuje za normalni homosexualy, nekdo povazuje za normalni zoofilii. Vzhledem k tomu, ze ani Klk, ani Banga nejsou mirou vsech pojmu, oba by meli mit pravo psat, co si mysli. Na povazenou je, kdyz snaha jednoho je sabotovana a druheho ne.

Ve vatikanu je legalni sex od 11 let, v mnoha zemich je trestna homosexualita a legalni heterozoofilie. Co je tedy normalni? Hm?

Homosexualita podle me neni normalni, ale to neznamena, ze bych nemel mezi homosexualy kamarady a nebo ze bych je nejak netoleroval.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.